Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport Internațional de Persoane Olanda

Servicii de Transport internațional de persoane România – Olanda și retur

Combină utilul cu plăcutul în cel mai deosebit mod, prin cursele Romfour Romania - Olanda!

Romfour îți pune la dispoziție cele mai calitative servicii de transport persoane pe ruta România – Olanda. Echipa noastră îți oferă cele mai bune condiții de călătorie la cele mai bune prețuri. Pentru că avem o experiență de peste 19 de ani în transportul internațional de persoane, compania noastră asigură standarde înalte, iar autocarele pe care vi le punem la dispoziție sunt o metodă sigură de a călători, în care te vei simți confortabil.
Romfour realizează curse regulate România-Olanda și retur în fiecare săptămână. Plecările din România către Olanda au loc în zilele de marți, miercuri, joi, vineri și sâmbată. Plecările din Olanda spre România sunt programate în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică. Oriunde îți dorești să ajungi noi te vom lăsa direct la adresă sau chiar în fața casei tale în următoarele orașe: Groningen, Leuwarden, Amsterdam, Haga, Rotterdam, Utrecht, Arnem, Nijmigen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Venlo, Roermond.

Cu noi aveți avantajul de a alege sa călătoriți liniștit, iar pretul biletului este mult mai avantajos comparativ cu oricare alt mijloc de transport. Vă punem la dispoziție bagajul GRATUIT dacă alegeți Romfour pentru a ajunge în Olanda. Compania noastră de transport persoane vă pune la dispoziție mijloace de transport moderne, clasificate cu 3-4 stele și care sunt dotate cu:

 • aer condiționat,
 • scaune comode și rabatabile,
 • sistem wi-fi pe toată durata călătoriei.

În plus, la achiziționarea online a biletului ai 10 EURO discount. Dacă te însoțesc cei mici, aceștia vor avea parte la rândul lor reduceri şi gratuităţi. Astfel, cei mai mici pasageri ai noștri, de până în 2 ani, călătoresc gratis.

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Siguranța și confortul tău sunt prioritatea noastră!

Călătoriți alegând autocarele Romfour ultramoderne, comode pentru tine și spatele tău și echipate corespunzător. Romfour deține 20 de autocare fiecare de 50, 60 și respectiv 80 locuri, fiind conduse fiecare de 3 șoferi. Pe lângă cele prezentate, pentru distanțele reduse firma noastă vă pune la dispoziție alte 100 de busuri de cate 21 de locuri fiecare și care sunt operate de 2 șoferi. Toate mașinile Romfour sunt marca Mercedez Benz, care vă vor oferi tot ce aveți nevoie pentru o călătorie de neuitat!
Pentru că punem preț pe modul în care călătorești vei avea la dispoziție WI-FI gratuit, spațiu mulțumitor între scaune, aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile și chiar și priză individuală unde să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, precum și încărcătorul USB. Din rândul facilităților pe care ți le oferim nu lipsește nici espressorul de cafea.
Pentru că mizăm pe siguranță, toate mașinile sunt verificate frecvent, astfel încât să nu intervină probleme tehnice care să pună în pericol siguranța călătorilor. Cei care vă conduc spre Olanda sunt șoferi cu experiență îndelungată și profesioniști.
În plus, pentru o protecție maximă îți punem la dispoziție măști gratuite plus dezinfectarea UV a autocarelor! Am luat măsuri încă de la începutul pandemiei. Astfel persoanele care aleg să călătoreacă cu Romfour  pe ruta de transport România-Olanda sau retur vor fi în siguranță. La fiecare capăt de cursă dezinfectăm autocarele cu o lampă UV și oferim călătorilor 6 măști de protecție gratuite.

Satisfacția clienților noștri este pe primul loc. Calatorește împreună cu noi spre cele mai vizitate orașe din Olanda și nu numai!

Pe platforma online Romfour vei avea ocazia să îți selectezi destinația dorită printr-un singur click. Nu îți face griji dacă în sistemul nostru nu vei găsi destinația dorită. Îți punem la dispoziție un formular în care poți completa câmpurile și alege destinația dorită spre Olanda, iar echipa noastră te va duce oriunde îți dorești. În plus, avem grijă și de economiile tale! Nu trebuie să plătești nici o taxă suplimentară pentru bagaj, acesta fiind inclus în prețul biletului spre Olanda!
Prețurile noastre sunt accesibile, special gândite pentru tine, tariful fiind de numai 150 de euro. Dacă optezi să achiziționezi biletul online, vei primi și o reducere de 10 EURO! Consultă acum ofertele noastre pentru transport spre Olanda!

Îți punem la dispoziție toate alternativele pentru rezervarea spre Olanda și retur!

Îți poți rezerva călătoria în mai puțin de 1 minut. Avem pentru tine mai multe alternative de rezervare.
O primă opțiune este la un apel distanță. Sună în Call Center sau trimite SMS. Ne poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00:

 • Call Center: 0747 066 966
 • SMS: 0742 311 211

Pentru rezervarea telefonică este necesar să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.
O altă alternativă de care îți menționam anterior este rezervarea călătoriei online, unde poți beneficia de o reducere de 10 EURO.
Pentru a ține pasul cu schimbările, dar și cu nevoile tale, o altă opțiune extrem de facilă de accesat este aplicația Romfour, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Astfel, rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!
Indiferent de alegerea ta, noi îți oferim și posibilitatea de a face o anulare gratuită a rezervării. Anularea se poate face cu maxim 72 de ore înainte de momentul călătoriei spre Olanda.
Îți sugerăm să faci rezervarea călătoriei tale cu 2-3 zile înainte de data plecării. Astfel, te vei asigura că totul este în regulă și vei putea călători cu noi spre Olanda în ziua în care tu ai nevoie.
Îți pot rezerva biletul AICI!

Ai întrebări? Noi te lămurim cu toate detaliile despre transportul de persoane Olanda-România și România-Olanda

Pot beneficia de un preț avantajos?

Cu siguranță! Romfour îți pune la dispoziție cele mai avantajoase prețuri de pe piață în ceea ce privește transportul de persoane. Ofertele noastre variază în funcție de vârstă și de opțiunea ta de a achiziționa biletul.

 • Copiii sub doi ani călătoresc gratuit
 • Copiii între 2 şi 12 ani beneficiază de o reducere de 50% la biletul de călătorie spre/din Olanda.
 • Dacă sunteți pensionar veți primi 10 EURO reducere din tarif pe baza cuponului de pensie.
 • Pentru celelalte categorii de călători se oferă o reducere de 10 EURO la achiziționarea online a biletului.

Suntem protejați în timpul transportului de persoane?

Protecția călătorilor este unul dintre principalele noastre obiective. Autocarele și busurile Romfour sunt verificate tehnic în mod regulat pentru ca tu să te simți protejat atunci când călătorești cu noi. De asemenea, am selectat cu grijă șoferii care operează curse de transport persoane, iar aceștia îndeplinesc toate criteriile de profesionalism. În această perioadă de pandemie respectăm toate măsurile pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu virsul SARS-Cov-2 și în fiecare autocar există lampă UV pentru dezinfectarea mașinii după fiecare cursă. De asemenea, punem la dispoziția pasagerilor măști și dezinfectant.

Bagajul necesită o taxă adițională?

Un alt beneficiu al călătoriei cu Romfour este gratuitatea bagajului. Poți transporta din România spre Olanda gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână, iar pe ruta Olanda - România poți transporți bagaje gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

Ce alternative am la dispoziție pentru achitarea biletului spre  Olanda?

Îți punem la dispoziție mai multe variante de achiziționare, cât și de achitare a biletului. Poți cumpăra biletul online, cu cardul, caz în care  beneficiați de un discount de 10%. Biletul poate fi plătit și în ziua călătoriei, cash sau cu cardul pentru că avem serviciu POS la bordul autocarelor. 

Ce alte beneficii am când aleg să călătoresc spre Olanda cu Romfour?

Beneficiile pe care Romfour ți le pune la dispoziție includ:

 • cafea,
 • internet gratuit pe toată durata călătoriei,
 • priză pentru a-ți încărca telefonul sau laptopul.
 • 6 măști de protecție la fiecare călătorie.

Ce documente sunt necesare atunci când călătoresc în Olanda?

Pentru a călători ai nevoie de un act de identitate sau pașaport valabil. Acordă atenție către data de expirare a documentelor pentru a te asigura că totul este în regulă și nu vei întâmpina probleme la vamă.

La achiziționarea online a biletului ai 10 EURO discount

Sfaturi și Recomandări

Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion. 
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect important este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Pentru un drum mai plăcut, îți asigurăm o cafea gratuit. De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.

 

Ce spun clienții noștri?

 • "Cred ca trebuie sa poţi avea încredere într-o firma ca sa poţi sa porneşti la drum atât de lung cu aceştia. Mi-a placut maxim atitudinea si comportamentul şoferului cand am calatorit în Olanda, motiv pentru care vreau să recomand firma tuturor celor care doresc să meargă în străinătate fără emoţii!"
 • Nu mă aşteptam ca un drum pana în Olanda sa treacă într-un mod atât de plăcut. Şoferi experimentaţi şi amabili, confort sporit, opriri bine programate, pe scurt totul a mers perfect! 5 stele pe care le meritaţi din plin! "
 • "Pot să spun că oferă cele mai rapide si eficiente servicii de expediere colete. Recomand tuturor celor care vor sa expedieze colete în cele mai bune condiţii. "

Informaţii despre cursele Olanda-România

Sună Call center:

0747 066 966

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre această ruta de transport?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica