Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport Colete România – Anglia și Anglia – România

Servicii de Transport Colete România-Anglia/Anglia – România

Romfour efectuează livrări de curierat rapid România -Anglia și Anglia -România

Contactează un consultant de la centrele noastre de coletărie

Colete din România spre Anglia

    0372 309 811

    0372 309 822

    colete.romania@romfour-tur.ro

Colete din Anglia spre România

    00447466613756

    00447466613667

    00447862782310

    0372 309 811

    0372 309 822

    colete.europa@romfour-tur.ro

Serviciul de curierat România - Anglia oferit de Romfour este cea mai ușoară soluție de a trimite pachete către orice destinație din Anglia, respectiv România, la ușa clientului. Termenul garantat de livrare este cuprins între 3 și 7 zile lucrătoare, iar curierii noștri îți vor aduce pachetul în timpul promis și în condiții bune de transport, la cel mai bun preț de pe piață.
Transportul de colete este pus la dispoziție prin intermediul rețelei proprii, totul pentru a asigura performanța maximă la un cost rezonabil. Singura ta grijă este doar plasarea comenzii, iar de celelalte detalii se ocupă echipa Romfour.
Vă punem la dispoziție pentru transportul coletelor pe ruta România – Anglia serviciul de trimitere plată ramburs la curier, care se referă la achitarea costurilor serviciului de curierat de către destinatar, la momentul livrării coletului sau a unui bun. Livrarea se face în cele mai importante orașe din Anglia. În situația în care nu ai găsit destinația dorită de livrare te invităm să completezi formularul de transport colete, iar noi vom livra pachetul tău în orice colț al Angliei sau al României. Cu toate acestea, Romfour nu se face responsabil în cazul în care apar eventuale probleme ale comenzilor care nu trec prin dispecerat și ajung direct la șoferi.

ROMFOUR  operează săptămânal curse de călătorie (tur și retur) spre cele mai importante orașe din Anglia cu destinația la adresa dorită

Flota de maşini ROMFOUR asigură servicii de curierat și logistică la standarde înalte.

Prin calitatea serviciilor noastre de coletărie dorim să creăm legături puternice între oameni și să le îmbunatățim viața

Romfour este aproape de expeditori şi de destinatari, iar procesul de trimitere și recepție a unui pachet va fi mult mai simplu urmând o serie de reguli. Pentru ambalarea pachetului și pentru evitarea deteriorării acestuia recomandăm o limită maximă de greutate setată la 25 de kilograme per colet. În cazul în care pachetul tău depășește această cifră restul obiectelor vor fi așezate într-o altă cutie.
Te poți baza pe noi pentru transportul bunurilor. Înțelegem că ai nevoie să expediezi rapid și cu cât mai puține instrumente, iar în cadrul serviciilor de transport colete România – Anglia ambalarea va intra în responsabilitatea expeditorului. Trimiterile trebuie să fie ambalate corespunzător, cu un înveliş exterior opac care să nu permită vizualizarea conţinutului şi care au înscrise datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume/denumirea în cazul persoanelor juridice, respectiv adresa completă de livrare).
Totodată, coletele care conţin bunuri fragile vor trebui ambalate corespunzător de către expeditor/integrator, utilizând ca umplutură talaş, polistiren antişoc sau alt material care atenuează şocul mecanic.
Calitatea și profesionalismul sunt cuvintele care ne caracterizează, iar flota de masini Romfour care îți va livra coletele în Anglia, în siguranță, asigură servicii de curierat și logistică la standarde înalte!
Îți poți rezerva expedierea coletului AICI!

Tarifele sunt optimizate în funcție de dimensiunea pachetului și greutatea acestuia. Procesul Romfour este foarte simplu, în partea de sus a paginii vei găsi calculatorul de preț instant pentru a vedea la ce costuri se va ridica transportul tău din și către Anglia. Vei afla răspunsul în doar 10 secunde! După ce completați datele de expediere, platforma vă afișează toate ofertele disponibile și prețul acestora.

Romfour cea mai bună soluție pentru trimiterea coletelor pe traseul România – Anglia și retur

Serviciile Romfour sunt pe măsura nevoilor voastre, indiferent dacă pachetele sunt destinate celor dragi sau ajută la dezvoltarea afacerii tale. Încrederea și siguranța definesc serviciul de transport colete pe ruta România – Anglia și nu numai, iar experiența noastră în domeniu timp de 20 de ani este o confirmare pentru dumneavoastră.
Coletăria rapidă cu Romfour este o variantă foarte practică și la îndemâna oricui. Dar pentru a avea un plus de siguranță că toate produsele ajung cu bine la destinație vă recomandăm să luați în primul rând legătura cu responsabilii de la dispecerat.
Promtitudinea ne definește, iar intervalul setat este cel în care cu siguranță pachetul tău va ajunge la destinație.
De ce să alegi livrarea coletelor România -Anglia prin Romfour?

 • Importul și exportul pachetelor din și spre orice colț al Angliei
 • Gestionare completă a expedierilor
 • Expediere la prețuri accesibile
 • Livrare documente / colete
 • Serviciul de plată la livrare garantează încasarea contravalorii expedierii și transferul banilor în contul colector.

Romfour garantează livrarea oricărui colet România – Anglia și retur în bune condiții și în deplină confidențialitate în termenul specificat la expediere cu excepția cazului fortuit sau forței majore.


Asigurăm protecție, iar pe întreaga perioadă în care coletul tău se va afla în posesia echipei Romfour, nu vom utiliza metode prin care personalul sau factorii externi vor uza conținutul acestuia. Totodată conținutul pachetului nu va fi niciodată deschis de echipa Romfour, ori de alte persoane terțe. Prețul pentru prestările serviciilor Romfour de a transporta colete pe ruta România – Anglia și retur vor fi ajustate în beneficiul clienților noștri, astfel încât pachetul să ajungă la destinatar cât de curând posibil și condiții bune.
Dacă veți alege serviciile de transport colete Romfour, nu veți fi dezamăgit de angajații noștri. Selecția acestora se face în urma unui proces riguros, astfel încât serviciile de logistică să corespundă nevoilor voastre. Vă aducem în atenție că în perioadele încărcate pachetele pot ajunge cu o ușoară întârziere de care veți fi informat de echipa noastră.
Vă așteptăm cu drag de fiecare dată când veți avea nevoie de serviciul de transport colete România – Anglia sau către orice altă țară din Europa.

Aflați mai multe detalii despre serviciul de transport colete pe ruta Anglia - România

Vă oferim o serie de indicații care vă pot garanta că livrarea coletului se va desfășura fără probleme:
•           Luați măsuri de precauție asupra produselor pe care le expediezi. Informează-te înainte și ia la cunoștință dacă acestea nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare.
•           Verifică ambalarea produselor astfel încât acestea să nu fie deteriorate în timpul transportului. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
•           Folosește o cutie rezistentă și bandă adezivă groasă pentru a sigila pachetul.
•           Foarte important! Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului. Este esențial pentru echipa noastră ca scrisul să fie lizibil pentru a nu întâmpina erori în timpul livrării.
•           Asigură-te că atât tu, cât și destinatarul va fi disponibil pentru a prelua coletul curierului în ziua predării. Dacă în timpul predării curierului nu vei fi acasă, iar acest lucru se întâmplă și în cazul destinatarului folosiți adresa la care vă veți afla în ziua predării, respectiv preluării pachetului.  Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Romfour îți oferă orice informație pentru serviciile de coletărie și curierat pe ruta Anglia – România și retur

Echipa Romfour își stă la dispoziție oricând pentru a te informa corect și pentru a răspunde tuturor curiozităților și nelămuririlor tale. Ne-am adaptat schimbărilor și totul este la îndemână pentru tine. Poți rezerva expedierea în mai puțin de un minut.
O primă posibilitate de a intra în contact cu echipa Romfour este telefonică, sunând în Call Center sau prin SMS:

 • Call Center: 0747 066 966
 • WD234EF, Hillfield Lane South Bushey, telefon 00447862782310
 • SMS: 0742 311 211

Pentru rezervarea telefonică este necesar să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a prelua coletul de la domiciliu.
O altă alternativă rapidă și ușoară este rezervarea directă pe site-ul nostru, unde vei avea posibilitatea de a achita transportul online cu cardul.
Din dorința de a fi rapizi și flexibili cerințelor tale am realizat și aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Astfel, rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!
Pentru orice nelămurire îți stăm la dispoziție și prin Call Centerul nostru specializat, unde vom răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor tale. Ne poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00.

Vă punem la dispoziție o listă cu cele mai frecvente întrebări despre transportul de colete Anglia-România și România – Anglia

1. Când se pot trimite pachetele din România către Anglia și retur?

Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să chemi un curier Romfour, iar de restul ne ocupăm noi! Plasează comanda și în scurt timp aceasta va fi procesată de reprezentanții Romfour și trimisă în scurt timp curierului aflat în apropierea adresei tale. Echipa Romfour realizează curse de livrare colete tur-retur săptămânal spre cele mai importante orașe din Anglia cu destinația la adresa dorită.

2. Cum pot solicita un curier pentru expedierea coletelor pe ruta Anglia-Romania și retur?

Rezervările unui curier pentru a expedia un colet pe ruta Anglia-România și retur se realizează ușor și rapid din comoditatea căminului tău. Pentru a fi mai ușor îți punem la dispoziție trei alternative: prin telefon, SMS, online pe site-ul nostru sau prin aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Rezervarea se face în mai puțin de 1 minut. Ai la îndemână și un Call Center specializat, unde de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00 suntem alături de tine și răspundem cu promptitudine tuturor solicitărilor tale. Ai posibilitatea de a face o anulare gratuită a rezervării cu 3 zile înainte de plecare.

3. Cât durează livrarea coletului până în Anglia, respectiv în România?

Timpul expediției nu depășește niciodată 7 zile lucrătoare de la data preluării. Atunci când curierul a ajuns într-un final la destinatar, coletul este verificat și clientul va semna un aviz de primire a pachetului. În situația în care persoana căreia i se trimite pachetul nu răspunde la telefon sau nu se află la adresă în ziua expedierii, curierul Romfour va depune eforturi pentru a rezolva inconveniențele, iar pachetul să ajungă în mâinile destinatarului. Cu toate acestea, în situația în care destinatarul va fi indisponibil, iar curierul nu va reuși să soluționeze livrarea, șoferul îl va notifica pe client despre încercarea acestuia de a-i livra coletul și îi va oferi un punct de contact de unde poate să ridice pachetul în cel mult 15 zile.

4. Obiectele sunt expediate în siguranță deplinăcali?

Ne însușim virtutea de profesionalism și seriozitate, iar flota de masini cu care echipa Romfour lucrează pentru a livra coletele în Anglia dispune de spațiu și mediu optim pentru depozitarea în siguranță a pachetelor. Romfour asigură servicii de curierat și logistică la standarde înalte!

5. Ce obiecte nu trebuie să conțină coletul meu?

 • Bijuterii din metale prețioase interzise
 • Lingouri din orice metal prețios interzise
 • Pietre prețioase vrac interzise
 • Bunuri de valoare în forma la purtător interzise (Bunuri periculoase interzise)
 • Bani, bonuri de masă, instrumente de plată necompletate (OP, CEC,BO)
 • Timbre/banderole fiscale
 • Țigări și orice formă de tutun
 • Droguri / plante halucinogene, plante etnobotanice și substanțe psihotrope și precursorii
 • Explozivi, încărcături explozive, artificii, imitații
 • Alte bunuri interzise și/sau restricționate la transport (vizează bunurile periculoase interzise de lege)

6. Am o limită de greutate atunci când plasez coletul spre livrare?

Procesul nostru este foarte simplu atât pentru tine, cât și pentru noi. Pentru a asigura livrarea în condiții optime, cât și pentru manipularea ușoară a coletelor tale, dar și pentru evitarea deteriorării acestora limita maximă de greutate este de 25 de kilograme per colet. În cazul în care pachetul depășește această cifră restul obiectelor vor fi așezate într-o altă cutie.

7. În ce zonă a Angliei pot trimite un pachet?

Satisfacția ta este obiectivul nostru principal ! Coletele pot fi trimise în orice oraș al Angliei. În cazul în care orașul nu se află pe lista noastră prestabilită de pe site te invităm să completezi formularul de transport colete, iar noi vom ajunge în orice colț al Angliei sau al României pentru a livra pachetul tău.

8. Cât costă livrarea unui colet în Anglia sau în România?

Pentru coletele până în 13kg prețul este de 25Lire din agenție cu livrare la adresă si 30Lire de la adresă. În situația în care coletele depășesc 13kg prețul este de 1.3Lire/kg din agenție și 1.6Lire/kg la adresă.
Termenii și condițiile transportului de colete


Telefon reclamații:

0749 622 266
Fa o rezervare telefonica