VREI SA FACI O REZERVARE TELEFONICA?   Program Call Center - L-V : 08.00-21.30 S: 08.00-21.00 D: 08.00-20.00
ROMFOUR

Transport auto pe platforma din Belgia catre România

Servicii de Transport Auto pe Platformă Belgia – România și retur

Alege să îți transporți mașina din Belgia cu o companie care îți oferă servicii premium la prețuri avantajoase

Echipa Romfour transportă național și internațional autovehicule noi, rulate sau avariate pe platformă pe traseul Belgia – România și România – Belgia la cele mai bune costuri pentru tine! Romfour prioritizează siguranța transporturilor, întreținerea echipamentelor, pregătirea personalului și a verificărilor periodice a echipamentelor. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care vă propunem serviciile noastre profesioniste de transport intern și internațional de autovehicule pe platformă.
Ne caracterizează experiența, seriozitatea, eficiența și siguranța, iar platformele pe care vi le punem la dispoziție sunt variate pentru a îndeplini orice nevoie. Predarea mașinii sau mașinilor se va face întotdeauna la adresa destinatarului, iar platformele auto de care dispunem sunt asigurate cu CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele). Ne adresăm tuturor indiferent de statutul juridic. Poți alege serviciile de transport auto Romfour indiferent dacă ești persoană fizică, juridică ori deții un parc auto. Suntem pregătiți pentru orice provocare pentru ca tu să te bucuri de cele mai profesioniste servicii de transport cu platforme cu capacitate de încărcare de până la 8 autoturisme.
Tu ești prioritatea! Serviciile de transport auto sunt întotdeuna gândite pe nevoile clientului:
•           Transport prompt și sigur de la o destinație la alta;
•           Clientul beneficiază de încărcarea și descărcarea autovehiculelor de către șoferii Romfour, dacă acesta nu dispune altfel
•           Asigurarea transportului în cazul unor incidente cauzate de personalul Romfour;
•           Preluarea și predarea autovehiculelor pe bază de proces verbal și CMR;
•           Flexibilitate, corectitudine și respectarea condițiilor contractuale;
Serviciile Romfour sunt pe măsura nevoilor voastre, indiferent dacă autoturismele sunt destinate celor dragi sau îți ajută dezvoltarea afacerii tale. Pentru a te ajuta îți stăm la dispoziție cu orice informație. Șoferii Romfour vor prelua mașina și o vor transporta în siguranță la locația dorită. În momentul în care ajungem în apropiere de desținatie persoana destinatară va fi contactată în vederea recepției transportului auto.
Experiența noastră în cei 19 ani de activitate în domeniul transportului este o confirmare pentru dumneavoastră. Ne-am îmbogățit ariile de activitate, iar în prezent acoperim o gamă largă de servicii în domeniul transportului. Investim și dezvoltăm de la an la an fiecare serviciu în parte.

Îți pot rezerva platforma auto AICI!

De ce Romfour este cea mai bună soluție pentru serviciul de transport auto pe platformă din Belgia în România?

Garanția livrării în siguranță
Echipamentele Romfour satisfac toate condițiile pentru transportul în siguranță și cu maximă eficiență a autovehiculelor tale din orice oraș al Belgiei.
Servicii fără întârzieri
O echipă profesionistă și un mod de operare bine pus la punct ne permit prestarea de servicii în timpul promis atât în țară cât și în afară.
Transport asigurat
Toate transporturile efectuate de către Romfour beneficiază de asigurare CMR.
Profesioniști cu experiență
Autovehiculul transportat va fi întotdeauna în siguranță ! Profesionalismul angajaților noștri stă la modul riguros în care i-am ales în echipa noastră. Experiența șoferilor este măsurată în zeci de mii de kilometri.
De ce să alegeți Romfour pentru transportul auto

  • Oferim servicii rapide, de calitate și adaptate în functie de solicitările clientului la tarife ajustate în beneficiul clientului nostru.
  • Echipă profesionistă în industria transportului
  • Încărcarea/descărcarea este efectuată de către personalul Romfour
  • Flotă de platforme modern dotate, de diferite dimensiuni care pot fi potrivite cerințelor și nevoilor tale de transport auto.

Romfour îți stă la dispoziție pentru orice informație pentru serviciul de transport auto din Belgia

Echipa Romfour își stă la dispoziție oricând pentru a te informa corect și pentru a răspunde tuturor curiozităților și nelămuririlor tale. Ne-am adaptat schimbărilor și totul este la îndemână pentru tine. Poți rezerva expedierea în mai puțin de un minut.
Echipa Romfour îți stă oricând la dispoziție de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00 pentru orice detaliu care îți poate fi de ajutor!  Sună-ne pentru a discuta despre transportul mașinii tale ori pentru a adresa nelămuririle care își găsesc răspunsul la noi cu privire la serviciul de transport auto pe platformă.

  • Call Center: 0747 066 966/0758 064 120

Pe lângă serviciul telefonic, poți accesa și pagina de serviciu de platformă auto, unde vei avea posibilitatea de solicita unei echipe să vină chiar în fața locației unde se află autoturismul pentru a fi ridicat. În cazul în care localitatea dorită de tine nu se află în baza noastră de date, completează formularul pentru transport auto și vom răspunde prompt cerințelor tale.

Pentru a fi mai aproape de nevoile tale am realizat și aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Astfel, rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!

Întrebări frecvente despre livrarea autovehiculelor pe platformă pe traseul Belgia -România și România - Belgia

1. Cum trebuie să pregătesc mașina pentru transport?  

Vă punem la dispoziție câteva criterii de urmat atunci când doriți să rezervați serviciul internațional de transport auto pe platformă:

  • Scoateți: toate lucrurile personale din mașină
  • Revizuiți: cantitatea de combustibil permisă să rămână în rezervor pe timpul transportului
  • Documentație: pregătiți toate documentele necesare, mai ales dacă este vorba de vânzare
  • Probe personale: faceți fotografii mașinii dvs. înainte de transport pentru a avea o dovadă și pentru a evita inconveniențele.

2. Pot solicita serviciul de transport auto dacă dețin o firmă?

Romfour oferă serviciile sale de transport auto pe platformă indiferent dacă ești persoană fizică sau persoană juridică. Platformele sunt puse la dispoziție atât persoanelor, cât și aparținătorilor unui parc auto sau dealer-ilor. Romfour dispune de platforme asigurate cu CMR, care pot avea capacitatea de încărcare de până la 8 autoturisme.

3. Ce reprezintă CMR?  

Convenția CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele) este o convenție a Națiunilor Unite care se referă la diversele probleme juridice legate de transportul rutier de mărfuri. Pentru verificările de către autoritățile vamale și de poliție, trebuie să existe un document de transport pentru expediere.
Pe baza CMR, Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU) a dezvoltat un waybill CMR standard. Waybill-ul CMR este întocmit în trei limbi.

4. Cum obțin un preț pentru expedierea mea?

În cazul în care compania dumneavoastră nu are un contract cu Romfour, vă rugăm să ne contactați pentru o cotație. Vă stăm la dispoziție telefonic la numerele 0747 066 966/0758 064 120, ori pe platforma online https://www.romfour.ro/.  

5. Atunci când are loc un incident, nu este răspunderea Romfour în orice situație?

Așa cum este obișnuit în industria noastră, suntem o companie cu răspundere limitată. Răspunderea noastră este dictată de convenții internaționale de transport precum „CMR” sau de legislația locală, care va fi echivalată de obicei cu o parte din valoarea bunurilor dumneavoastră, deoarece este evaluată la greutate. De asemenea, trebuie să se constate neglijența noastră la manipularea expedierii dumneavoastră.

6. De ce am nevoie să asigur expedierile?  

Pentru liniștea sufletească. Conform convențiilor internaționale, expeditorii și transportatorii de mărfuri au o răspundere limitată pentru pierderea sau deteriorarea bunurilor clientului. În cazul unui incident, despăgubirea dumneavoastră este calculată în mod normal în baza unei clauze de răspundere de neglijență.

7. Cum îşi selectează Romfour personalul responsabil de transport?  

Fiecare partener de transport parcurge un proces de selecţie exigent și cu criterii stricte. Îndeplinirea acestora este verificată periodic şi pe parcursul colaborării. De asemenea, oferim partenerilor noştri în mod regulat posibilităţi de perfecționare.

 

Pentru informații suplimentare legate de serviciul transport auto pe platformă vă rugăm să contactati telefonic unul din consultantii nostri!

Fa o rezervare telefonica