VREI SA FACI O REZERVARE TELEFONICA?   Program Call Center - L-V : 08.00-21.30 S: 08.00-21.00 D: 08.00-20.00
ROMFOUR

Transport auto pe platforma din Anglia catre România

Servicii de transport auto pe platformă pe ruta Anglia – România și retur

Romfour oferă soluții de transport auto Anglia – România, adecvate pentru companii și persoane fizice

Transportul auto pe platformă pe ruta Anglia – România și România – Anglia prin firma Romfour este alegerea perfectă pentru a proteja autoturismul de orice daune sau intemperii ce pot să apară în timpul tranzitului. Serviciile Romfour vor fi întotdeauna la cele mai avantajoase costuri pentru tine!
Romfour mizează pe siguranța transporturilor, întreținerea echipamentelor, pregătirea personalului și a verificărilor periodice a echipamentelor și personalului Romfour. Astfel vă propunem serviciile noastre profesioniste de transport intern și internațional de mașini.
Romfour oferă promtitudinea ofertei, rapiditatea găsirii soluției și siguranța transportului. Pentru toate acestea și pentru un tranzit eficient punem la dispoziție platforme de transport auto variate pentru a îndeplini orice nevoie a clienților noștri. Livrarea mașinii sau mașinilor se va face întotdeauna la adresa clientului, iar platformele auto de care dispunem au dimensiuni de 4, 6 și 8 metri și sunt asigurate cu CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele). Ofertele Romfour vizează atât persoanele fizice, cât și dealerii sau persoanele juridice care dețin un parc auto. Indiferent de statutul juridic îți oferim servicii de transport cu platforme cu capacitate de încărcare de până la 8 autoturisme.
Beneficiile tale dacă alegi Romfour pentru transport auto internațional pe platformă:
•           Transport și expediere promptă și sigură de la o destinație la alta;
•           Încărcarea și descărcarea autovehiculelor de către conducătorii auto;
•           Asigurarea transportului în cazul unor incidente;
•           Preluarea și predarea autovehiculelor pe bază de proces verbal și CMR;
•           Flexibilitate, corectitudine și respectarea condițiilor contractuale;
Este simplu să te bucuri de serviciile de transport auto pe platformă ale firmei Romfour. Îți stăm întotdeauna la dispoziție pentru orice detaliu. Echipa noastră va prelua autoturismele și le va transporta în condiții optime până la locația dorită. În apropierea destinației, persoana care așteaptă autovehiculul va fi contactată de șoferii noștri în vederea recepției transportului auto.
Cei 19 ani de activitate în domeniul transportului ai firmei Romfour ne-a determinat să ne diversificăm serviciile în favoarea clienților noștri. În prezent acoperim o gamă largă de servicii pentru a satisface nevoile tuturor. Investim și dezvoltăm de la an la an fiecare serviciu în parte, ultima noutate fiind serviciile de tractări naționale oriunde în România. Serviciul este disponibil oricui 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
În cazul acestui serviciu prețurile variază în felul următor:

  • Tractări autoturisme: tarif 2,5 lei/km, TVA inclus. Oriunde în România!
  • Tractări microbuze: tarif 3,5 lei/km, TVA inclus. Oriunde în România!

Un alt serviciu recent adăugat în catalogul Romfour este închirierea de platforme. Dacă ai nevoie de transportul autovehiculelor care se încadrează pe platforme de 4 metri, 6 metri și 8 metri, echipa noastră îți stă întotdeuna la dispoziție!
Tarifele pentru închirieri platforme România- Anglia și retur sunt următoarele:

  • Platforme 4 metri - 40 euro / zi
  • Platforme 6 metri - 50 euro / zi
  • Platforme 8 metri - 60 euro/ zi

Îți poți rezerva platforma auto AICI!

Ce câștigi dacă optezi pentru serviciul de transport auto pe platformă din Anglia în România

Livrare în siguranță
Echipamentele Romfour satisfac toate condițiile pentru transportul în siguranță și cu maximă eficiență a autovehiculelor tale din orice oraș al Angliei.
Servicii operative
O echipă profesionistă și un mod de operare bine pus la punct ne permit prestarea de servicii prompte atât în țară cât și în afară.
Transport asigurat
Toate transporturile efectuate de echipa Romfour beneficiază de asigurare CMR.
O echipă profesionistă cu experiență
Autovehiculul transportat va fi întotdeauna pe mâni bune! Profesionalismul angajaților noștri este secretul cheie care stă la baza serviciilor noastre. Experiența lor este măsurată în zeci de mii de kilometri parcurși în domeniul transportului.
De ce să investiți în serviciile de transport auto pe platformă oferite de Romfour
•           Punem la dispoziție servicii rapide, de calitate și adaptate în functie de solicitările clientului la prețuri avantajoase.
•           O echipă cu experiență, profesionistă în industria transportului se va ocupa de expedierea autovehiculelor tale.
•           Încărcarea/descărcarea este întotdeuana efectuată de către personalul Romfour, în cazul în care destinatarul ori expeditorul nu dispune contrariul.
•            Mașinile vor fi transportate cu ajutorul unei flote de platforme dotate modern și de diferite dimensiuni care pot fi potrivite cerințelor și nevoilor tale de transport auto

Îți stăm la dispoziție pe orice cale de comunicare! Află cum poți rezerva o platformă pentru serviciul de transport auto din Anglia (H3)
Ne poți contacta prin intermediul tuturor căilor de comunicare. Echipa Romfour îți stă oricând la dispoziție de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00 pentru orice detaliu care îți poate fi de ajutor ! Sună-ne pentru a discuta despre transportul mașinii tale ori pentru a adresa nelămuririle care își găsesc răspunsul la noi cu privire la serviciul de transport auto pe platformă.

  • Call Center: 0747 066 966/0758 064 120

Pe lângă serviciul telefonic, poți accesa și pagina de serviciu de platformă auto, unde vei avea posibilitatea de solicita unei echipe să vină chiar în fața locației unde se află autoturismul pentru a fi ridicat. În cazul în care localitatea dorită de tine nu se află în baza noastră de date, completează formularul pentru transport auto și vom răspunde prompt cerințelor tale.
Pentru a fi mai aproape de nevoile tale am realizat și aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Astfel, rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!

Întrebări frecvente despre transportul auto pe platformă Anglia-România și România – Anglia  

1. Cum trebuie să pregătesc mașina pentru transport?  

Vă punem la dispoziție câteva criterii de urmat atunci când doriți să rezervați serviciul internațional de transport auto pe platformă:

  • Scoateți: toate lucrurile personale din mașină
  • Revizuiți: cantitatea de combustibil permisă să rămână în rezervor pe timpul transportului
  • Documentație: pregătiți toate documentele necesare, mai ales dacă este vorba de vânzare
  • Probe personale: faceți fotografii mașinii dvs. înainte de transport pentru a avea o dovadă și pentru a evita inconveniențele.

2. Pot solicita serviciul de transport auto dacă dețin o firmă?

Romfour oferă serviciile sale de transport auto pe platformă indiferent dacă ești persoană fizică sau persoană juridică. Platformele sunt puse la dispoziție atât persoanelor, cât și aparținătorilor unui parc auto sau dealer-ilor. Romfour dispune de platforme cu dimensiuni de 4, 6 și 8 metri, asigurate cu CMR, care pot avea capacitatea de încărcare de până la 8 autoturisme.

3. Ce reprezintă CMR?  

Convenția CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele) este o convenție a Națiunilor Unite care se referă la diversele probleme juridice legate de transportul rutier de mărfuri. Pentru verificările de către autoritățile vamale și de poliție, trebuie să existe un document de transport pentru expediere.
Pe baza CMR, Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU) a dezvoltat un waybill CMR standard. Waybill-ul CMR este întocmit în trei limbi.

4. Cum obțin un preț pentru expedierea mea?  

Dacă este pentru prima oară când alegi serviciile de transport auto pe platformă puse la dispoziție de Romfour vă rugăm să ne contactați pentru o cotație. Vă stăm la dispoziție telefonic la numerele 0747 066 966/0758 064 120, ori pe platforma online https://www.romfour.ro/.  

5. Atunci când are loc un incident, nu este răspunderea Romfour în orice situație?  

Așa cum este obișnuit în industria noastră, suntem o companie cu răspundere limitată. Răspunderea noastră este dictată de convenții internaționale de transport precum „CMR” sau de legislația locală, care va fi echivalată de obicei cu o parte din valoarea bunurilor dumneavoastră, deoarece este evaluată la greutate. De asemenea, trebuie să se constate neglijența noastră la manipularea expedierii dumneavoastră.

6. De ce am nevoie să asigur expedierile?

Doar pentru a fi mai liniștiți. Conform convențiilor internaționale, expeditorii și transportatorii de mărfuri au o răspundere limitată pentru pierderea sau deteriorarea bunurilor clientului. În cazul unui incident, despăgubirea dumneavoastră este calculată în mod normal în baza unei clauze de răspundere de neglijență.

7. Cum îşi selectează Romfour personalul responsabil de transport?  

Fiecare partener de transport parcurge un proces de selecţie exigent cu criterii stricte. Îndeplinirea acestora este verificată periodic şi pe parcursul colaborării. De asemenea, oferim partenerilor noştri în mod regulat posibilităţi de perfecționare.

 

Pentru informații suplimentare legate de serviciul transport auto pe platformă vă rugăm să contactati telefonic unul din consultantii nostri!

Fa o rezervare telefonica