Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Rezervări bilete și informații clienți

0747 066 966

0740 238 352

0752 163 140

Rezervări prin SMS: 0742 311 211 

Rezervări bilete clienți străinătate

Belgia +40747 066 966

Franța  +40747 066 966

Germania  004 917 629 045 800

Italia 00393204666836

Olanda +40747 066 966

Rezervări prin SMS: 0742 311 211 

Transport international de persoane, mai usor, mai rapid, mai confortabil!

Romfour, alegerea a milioane de români! Călătorii internationale rapide, sigure și confortabile!

Călătorește rapid, sigur, confortabil și la prețuri bune, cu flota auto noua! Din 2002, milioane de români au ales să călătorească alături de noi și să ajungă cu bine la destinație. Încă de la început ne-am propus să oferim mai mult decât servicii. Ne-am dorit ca fiecare călătorie să fie o experiență în sine și ne-am îmbunătățit constant oferta de facilități oferite clienților. Una dintre acestea este că ducem călătorii DIRECT LA ADRESĂ. Toate autocarele și microbuzele noastre respectă standarde înalte de confort (aer condiționat, WiFi gratuit, priză individuală, sistem audio-video, scaune rabatabile etc.), sunt atent verificate și foarte bine întreținute pentru un drum liniștit și mai ales, pentru un grad înalt de siguranță.
Am câștigat respectul și aprecierea clienților prin profesionalism. Săptămânal, operăm curse spre 13 țări europene, iar călătoriile se realizează cu autocare moderne, marca Mercedez-Benz, de 50, 60 și respectiv 80 locuri, conduse de 3 șoferi. Pentru distanțele reduse firma noastă dispune de alte 100 de busuri, de 21 de locuri fiecare, care sunt operate de 2 șoferi, profesioniști certificați.

Plecări regulate către 13 destinații europene, la prețuri accesibile!

Săptămânal ajungem în 13 țări europene: Germania, Franța, Italia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Elveția, Danemarca, Austria, Slovacia, Ungaria și Cehia și retur.

Orașele mari în care ajungem în aceste țări sunt:
Germania - Hamburg, Berlin, Bremen, Hannover, Leipzig, Kassel, Osnabruck, Munster, Dortmund, Dusseldorf, Koln, Frankfurt, Nuremberg, München, Ulm, Stuttgart, Freiburg, Trier, Saarbrucken, Mannheim;
Franța - Calais, Lille, Paris, Nantes, Orleans, Poitiers, Reims, Metz, Troyes, Le Mans, La Rochelle, Lyon, Dijon, Strasbourg, Marseille, Bordeaux;
Italia - Udine, Padova, Verona, Brescia, Milano, Torino, Rovigo, Ferrara, Bologna, Cesena, Rimini, Ancona, Pescara, L’Aquila, Roma;
Belgia - Bruges, Bruxelles, Charleroi, Gent, Liege, Mons, Namur, Tournai;
Olanda - Amsterdam, Groningen, Leuwarden, Haga, Rotterdam Utrecht, Arnem, Nijmigen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Venlo, Roermond;
Luxemburg - Luxemburg;
Elveția - Berna, Luzern, Aarau, Zurich, St. Gallen;
Danemarca - Padborg, Kolding, Vejle, Horsens, Aarhus, Randers, Aalborg, Odense, Copenhaga;
Austria - Dornbrin, Innsbruck, ST Johann in Pongau, Wels, Linz, Salzburg, Viena, Sankt Polten, Liezen, Leoben, Graz, Braunau am Inn;
Slovacia – Bratislava;
Ungaria - Budapesta, Lajosmizse, Tatabanya, Gyor; Mosonmagyar
Cehia - Praga și orașele Brno, Tabor, Plzen.
Ai nevoie să călătorești în una din aceste destinații? Noi te ducem acolo! Și mergem direct până la adresa dorită de tine!

Cum îți faci o rezervare a biletului de autocar sau microbuz?

Este foarte ușor să îți rezervi un bilet în mai puțin de 1 minut! Cum? Îț oferim cinci variante la îndemănă prin care îți poți rezerva o călătorie:
1. Poți să îți faci o rezervare pe site completând formularul disponibil. În plus, la plata online a biletului, ai reducere 5 euro. Tot pe site ne poți scrie și în căsuța de chat, iar noi îți vom răspunde cu drag întrebărilor.
2. Ne poți contacta și telefonic sunând în Call Center:

Ești din străinătate? Rezervă-ți biletul la numerele:
Austria: 0747 066 966
Belgia: 0747 066 966
Danemarca: 0747 066 966
Elvetia: 0747 066 966
Franța: 0747 066 966
Germania: 0747 066 966
Italia: 0747 066 966
Olanda: 0747 066 966
Rezervări prin SMS: 0742.311.211.
3. Rezervări prin SMS:

  • 0742.311.211
4. Rezervări direct la sediul agențiilor noastre! Vezi acum întreaga listă de agenții Romfour.
Pentru rezervarea telefonică este necesar să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.
Ne poți apela și la Call Center-ul nostru specializat, unde răspundem cu promptitudine tuturor solicitărilor tale. Ne poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00.
Pe site-ul nostru biletele se pot achita și online, iar avantajul este că îți oferim o reducere de 10 euro.
Indiferent de metoda pe care o alegi, noi îți oferim și posibilitatea de a face o anularea rezervării. Verificati sectiunea de anulari de pe pagina CONDIŢII GENERALE DE TRANSPORT PERSOANE
Vă recomandăm ca toate rezervările să se facă cu 2-3 zile înainte de data plecării. Astfel, te vei asigura că totul este în regulă și vei putea călători cu noi în ziua în care tu ai nevoie.

Biblioteca de filme pe autocarele Romfour

De ce sa alegi serviciile Romfour de transport international de persoane?

Dacă îți dorești eficiență și rapiditate maximă atunci când te deplasezi dintr-o țară în alta, Romfour este varianta ideală de călătorie. Datorită diversității rutelor efectuate și a capacității mari de acoperire pe zone, traseele de călătorie sunt optime, iar durata de deplasare este redusă.
Alegi Romfour, alegi servicii adaptate și personalizate pentru tine! Ne dorim în continuare să diversificam și să extindem ofertele practicate, iar creșterea calității condițiilor de transport este o prioritate pentru noi. Relația cu clientul Romfour este bazată pe respect, de aceea tu vei fi cel care va beneficia de toată atenția noastră. Vom tine cont de necesitățile tale și ne vom concentra asupra satisfacerii exigențelor, iar călătoria alături de noi va fi o amintire plăcută.

Iată așadar care sunt avantajele de care ai parte atunci când alegi să călătorești cu Romfour:

Curse regulate în 13 țări din Europa

Compania Romfour face transport internațional de persoane de aproape 20 de ani, de aceea experiența îndelungată în domeniu îți oferă siguranța că tu vei ajunge cu bine la destinație. Țările din Europa în care avem curse cu plecări săptămânale sunt: Germania, Franța, Italia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Elveția, Danemarca, Austria, Slovacia, Ungaria și Cehia și retur.

Te ducem direct la ADRESĂ

Acesta este unul dintre avantajele curselor de transport persoane România-Europa cu Romfour. Indiferent că vrei să pleci dintr-un oraș din Belgia, Olanda, Germania, Austria sau dintr-o localitate aflată pe unul din traseele efectuate de firma noastră dinspre Italia, Franța, Danemarca, Cehia sau Elveția, te vom duce în siguranță la destinaţie. Deoarece avem agenții pe tot teritoriul Romaniei, ai avantajul că ajungi direct la adresa dorită. Asigurăm transfer de la autocar până la destinația indicată de tine.

Flotă modernă de autocare

Avem flota auto noua (microbuze și autocare marca Mercedes) și oferim transport modern, la standarde înalte de confort și siguranță. Romfour deține 34 de autocare de 50, 60 și respectiv 80 locuri, fiecare autocar fiind condus de 3 șoferi. Pe lângă acestea, pe distanțele mai scurte avem și un park de 100 busuri de 21 de locuri care sunt operate de 2 șoferi.

Prețuri bune

La Romfour practicăm tarife bune! Prețul biletelor variază în funcție de destinația în care vrei să ajungi. Oferim reduceri pentru copii și seniori, iar cei care achiziționează biletele online primesc un discount de 10 euro. Doar cu o simplă rezervare telefonică, prin SMS, online sau prin aplicație, noi trimitem mașina să te preia de la adresa dorită. La biletele cumpărate online vei primi și o reducere de 10 euro.

Discounturi pentru călătorii de toate vârstele!

Dacă te hotărăști să călătorești împreună cu copilul tău, cel mic va călători gratuit dacă nu a împlinit încă vârsta de 2 ani.
Nu e nici o problemă dacă nu te încadrezi în această categorie pentru că poți achita biletul online și obții și tu reducerea de 10 euro la plata biletelor online.

Condiții de confort sporit

Autocarele cu care se realizează transportul de persoane România-Europa dispun de toate dotările necesare unei călătorii confortabile: aer condiționat, WiFi, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală, spațiu suficient pentru bagaje, sistem audio-video, spațiu între scaune pentru ca tu să stai relaxat etc.

Calatorii internaționale în siguranță

Autocarele și microbuzele noastre sunt atent verificate și foarte bine întreținute pentru un drum liniștit și, mai ales, pentru un grad înalt de siguranță. Șoferii noștri sunt profesioniști care își cunosc traseul cu promptitudine.

Bagaj gratuit

Bagajele tale nu vor reprezenta un cost în plus pentru tine pentru că acestea intră în prețul biletului! Pe rutele operate România-Europa poți transporta bagaje cu greutate maximă de 60 kg, iar la întoarcere vei avea o greutate a bagajelor de până la 45 kg inclusă în costul biletului de călătorie.

Acces nelimitat la internet

Știm că odată ce te-ai îmbarcat în autocarele Romfour îți dorești ca timpul să zboare și să ajungi cât mai repede la destinație. De aceea, pentru a face timpul să treacă mai ușor îți oferim acces nelimitat la internet pentru ca tu să vizionezi serialele preferate pe Neflix sau să asculți ce e nou pe Youtube.

Încărcătoare în tot autocarul

Fiecare pasager care achiziționează un bilet de transport prin Romfour se va bucura să vadă că la fiecare scaun există un încărcător de priză și USB. Practic nu vei fi stresat nici o secundă că vei rămâne fără baterie la telefon și nu poți ține legătura cu cei dragi.

Plata cu cardul online

Nu ai bani cash la tine în dimineața curselor? Nu e nici o problemă! Plata cu cardul online pe website-ul nostru.

Anularea rezervării înainte de călătorie

Verificati sectiunea de anulari de pe pagina CONDIŢII GENERALE DE TRANSPORT PERSOANE pentru mai multe detalii.

Ce spun clienții noștri despre serviciile de transport international de persoane

  • "Am avut o exerienţă minunată cu ei, am ajuns la timp şi în siguranţă, plus că am beneficiat de gratuitate pentru băieţelul meu de 1 an. Cea mai bună firmă de Transport! Recomand!"
  • "Soferi Profesionisti , autocare si microbuze moderne , implicare maximă din partea tururor. Recomand cu placere Romfour,cea mai tare firmă de transport."
  • "Calatoria plăcută,preturi accesibile,șoferi profesioniști si respectuoși.Oferă gustari si apă pe durata calatoriei."
Fa o rezervare telefonica