Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport Internațional de Persoane Slovacia

Călătorește la cele mai bune prețuri de transport persoane pe ruta România – Slovacia și retur, alături de noi!

Călătorești în interes de serviciu, vrei să îți vizitezi rudele sau să te întorci la cei dragi, acasă? Noi suntem mereu alături de tine în călătorii!
Operăm curse regulate spre cele mai importante orașe din Slovacia și retur, direct la adresă!
Confortul tău este pe primul plan, iar noi avem una dintre cele main oi flote din țară. Transportul se face cu autocare și microbuze noi, verificate periodic. Prețul călătoriilor sunt foarte accesibile, începând de la 50 EUR, iar la achiziționarea online a biletului, oferim o reducere de 10 EURO.

Orașe din Slovacia spre care operăm curse

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Bratislava și alte destinații. Te ducem direct la adresă și uiți de grija transportului bagajelor sau a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală. 

 

Cum îți faci o rezervare a biletului?

Dacă îți dorești să rezervi un loc, o poți face telefonic, sunând în Call Center  la numerele de telefon: 0747 066 966/ 0758 064 120, prin SMS (0742 311 211) dar și pe site, unde biletele se pot achita și online, cu o reducere de 10 EURO. Recomandăm ca rezervările să se facă cu 2-3 zile înainte de data plecării, astfel, te asiguri că totul este în regulă și vei putea călători cu noi în ziua în care tu ai nevoie.
Pentru rezervarea telefonică, va fi nevoie să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.
Rezervările se pot face direct și din aplicația Romfour disponibilă pentru Android și iOS. Descarc-o și tu!
Nu îți face griji dacă trebuie să anulezi rezervarea sau să schimbi data, poți face acest lucru fără taxe cu 72 de ore înainte călătoriei.

Avem un call center specializat - de luni până duminică în intervalul 08:00 – 22:00, răspundem cu promptitudine tuturor solicitărilor
Rezervările se fac simplu și rapid, telefonic sau pe site, în mai puțin de 1 minut. De asemenea, ai posibilitatea de a face anulare gratuită a rezervării cu maxim 72 de ore înainte de începerea călătoriei.

Care sunt procedurile de plecări/sosiri?

1. Avem plecări și sosiri în toată România. Putem prelua călători de oriunde din țară (de la puncte fixe sau de la adresă, acolo unde nu avem agenții), iar transportul spre Slovacia, îl facem direct la adresă.
Tu îți faci rezervarea, iar noi te contactăm cu o seară înainte, telefonic sau prin sms, pentru a-ți reaminti ora de plecare. 
În cazul curselor realizate din străinătate către România, preluarea se face direct de la adresă.  Iar odată ajuns în țară, poți opta pentru a fi lăsat la un punct fix sau la adresă (cu o mică diferență de tarif).
2. Ne luăm toate măsurile pentru ca tu să călătorești în condiții de confort maxim. Transportul se face cu microbuze și autocare confortabile marca Mercedes-Benz, dotate cu aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, WiFi și spațiu suficient pentru bagaje.
3. Bagajele nu mai sunt o grijă. Ele intră în prețul biletului! 
Pe ruta România – Slovacia, poți transporta Gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână.
Iar pe ruta Slovacia – România, transporți bagaje Gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

La achiziționarea online a biletului ai 10 EURO discount

Sfaturi și Recomandări

Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai opțiuni flexibile în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.
Ne dorim să ai parte de un drum cât mai plăcut, de aceea avem și câteva recomandări pentru tine.
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect important este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Pentru un drum mai plăcut, îți asigurăm o cafea gratuit. De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.

 

Ce spun clienții noștri?

  • "Multumesc Romfour pentru promptitudinea şi seriozitatea de care daţi dovada de fiecare data. "
  • "Șoferi care își fac treaba foarte bine! Am avut o experienţă minunată, cu cei de la Romfour parcă par ca distanţele să fie mai scurte, trece repede timpul cu ei şi conduc foarte prudent!"
  • "Cea mai serioasa şi sigură firma de transport persoane si colete din câte am întâlnit. Am ajuns la destinatie mai repede decât mă aşteptam, iar șoferii au fost mereu super ok! Recomand cu drag tuturor firma de transport Romfour! "

 

 

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre această ruta de transport?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica