Ajungi în siguranță la adresă

Transport auto platformă Romfour

Servicii de Transport Auto pe Platformă din 6 țări europene

Soluții rapide la nevoile tale! Îți livrăm mașina direct la adresă!

Serviciul de transport auto pe platformă al companiei Romfour are acoperire spre și din nouă țări europene: Austria,Germania,Belgia,Olanda,Luxemburg,Franta (cu mentiunea de a lua legatura cu dispeceratul nostru pt informatii suplimentare despre locatiile de incarcare,preturi si timpi de incarcare-descarcare) . Nu mai acoperim tot teritoriul Frantei de exemplu,sau al Olandei sau sunt zone in care ajungem mai rar sau in anumite conditii.. Oferim servicii personalizate pentru toți clienții, indiferent că este vorba de o persoană fizică, juridică ori de un parc auto.
Dacă suntem solicitați să transportăm mașini noi, rulate sau avariate, în orice context folosim platforme moderne, scopul companiei Romfour fiind acela de a oferi servicii rapide, profesioniste, la costuri bune pentru tine. Experții noștri noștri pot prelua mașina ta direct de la adresa dorită și predarea se va face apoi întotdeauna la locația destinatarului. Platformele au o capacitate de încărcare de până la 8 autoturisme.
Investim constant în siguranța transporturilor, întreținerea echipamentelor, pregătirea personalului și verificarea periodică a echipamentelor, astfel încât tu să ai parte de servicii la standarde înalte, iar profesionalismul nostru începe din momentul în care vei lua legătura cu consultanții noștri pentru a rezerva închirierea unei platforme. După un simplu telefon noi ne vom ocupa de toate detaliile și formalitățile. În schimb, tu vei primi garanția securității transportului. Mai mult, mașina va fi transferată unde ai nevoie în cel mai scurt timp posibil.
Precizăm că Romfour nu este responsabilă pentru eventuale probleme ale comenzilor care nu trec prin dispecerat și ajung direct la șoferi.
Prețuri corecte și avantajoase
Este foarte convenabil să închiriezi o platformă auto prin Romfour. Prețurile practicate sunt rezonabile, astfel încât să îți putem oferi condiții bune de transport la prețuri bune.
Costul transportului auto incepe de la 600euro fara tva si se poate modifica in functie de modelul si de anul de fabricatie al autoturismului sau de locatia de descarcare din Romania. Pentru detalii sau informatii suplimentare sa apeleze la unul din nr noastre de telefon sau la adresa platforme@romfour-tur.ro

Îți pot rezerva platforma auto AICI!

De ce să alegi Romfour pentru serviciul de transport auto pe platformă?

  • Promptitudine și siguranță în transferul autovehiculului din Europa către una din cele nouă țări europene sau invers;
  • Servicii rapide, de calitate și adaptate în functie de solicitările clientului, la prețuri bune;
  • Încărcarea și descărcarea autovehiculelor pe platformă de către șoferi auto profesioniști, experți în gestionarea transportului auto pe platformă;
  • Platforme moderne, dotate la standarde înalte, care răspund cerințelor și nevoilor tale;
  • Asigurarea transportului în cazul unor incidente;
  • Preluarea și predarea autovehiculelor pe bază de proces verbal și a CMR-ului;
  • Flexibilitate, corectitudine și respectarea tuturor condițiilor stabilite în contract.

Alege Romfour și te bucuri de o serie de beneficii

Preluare și livrare direct de la adresă

Știm că îți dorești ca mașina ta să poată fie preluată de la o adresă indicată de tine și platforma să oprească unde ai nevoie în România, motiv pentru care îți oferim această posibilitate. Consultanții noștri te vor ajuta cu toate detaliile de care ai nevoie.

Livrare în siguranță

Toate elementele necesare transportării în siguranță a autovehiculelor se regăsesc pe platformele Romfour. Echipa noastră pune întotdeauna accent pe siguranța transporturilor, întreținerea echipamentelor, pregătirea personalului și a verificărilor periodice a platformelor și angajaților.

Servicii prompte

Prin modul nostru de operare bine dezvoltat și o echipă de profesioniști, mașinile tale vor ajunge unde ai nevoie într-un timp cât mai scurt, fără neplăceri cauzate de întârzieri.

Transport asigurat

Fiecare transport auto pe platformă din Italia în România sau retur cu Romfour este automat asigurat CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele) la încheierea contractului.

Șoferi profesioniști cu o mare experiență

Fiecare șofer este un profesionist și cunoaște foarte bine regulile și normele în materie de transport auto pe platformă, iar experiența lor este măsurată în zeci de mii de kilometri parcurși. Vom avea grijă ca mașina ta să ajungă la destinație în condiții bune de transport și siguranță.

Rezervare prin telefon

Pentru orice informații legate de serviciul transport auto pe platformă, dar și rezervarea comenzii, vă rugăm să apelați unul din aceste numere:

  • 0747.399.735
  • 0745.244.801

Prin Call Center-ul nostru specializat, echipa Romfour îți stă oricând la dispoziție de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00 pentru orice detaliu care îți poate fi de ajutor!  Sună-ne pentru a discuta despre transportul mașinii tale ori pentru a adresa nelămuririle care își găsesc răspunsul la noi cu privire la serviciul de transport auto pe platformă.

  • Call Center: 0747 066 966

Pe lângă serviciul telefonic, ne poți accesa și platforma AICI, unde vei avea posibilitatea de a solicita unei echipe să vină chiar în fața locației unde se află autoturismul pentru a fi ridicat. În cazul în care localitatea dorită de tine nu se află în baza noastră de date, completează formularul auto și vom răspunde prompt cerințelor tale.
Pentru a fi mai aproape de nevoile tale am realizat și aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Astfel, rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!

Fa o rezervare telefonica