Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport persoane România Elveția

Transport Internațional de Persoane România – Elveția și Retur

Călătorește ieftin, rapid și sigur din și spre Elveția alegând cursele Romfour!

Romfour îți oferă cele mai bune servicii de transport persoane din România în Elveția și retur. Fie că îți dorești să vezi lumea, vrei să ajungi la locul de muncă sau să îi revezi pe cei dragi, cu Romfour poți ajunge oriunde îți dorești la cele mai avantajoase prețuri de pe piață.
Echipa noastră își îmbunătățește serviciile de la an la an, iar în cei 19 de ani de experiență în transportul internațional de persoane am ajuns să îndeplinim toate așteptările celor care aleg Romfour. Standarde întalte, siguranță și confort sunt elementele cheie de care te vei bucura în călătoria ta spre Elveția.
Oferim curse săptămânale regulate spre Elveția la prețuri competitive. Rutele sunt efectuate săptămânal, iar călătoria se efectuează cu microbuze direct la adresă sau chiar în fața casei tale în următoarele orașe: Berna, Luzern, Aarau, Zurich și St Gallen.

Romfour oferă bilete de autocar ieftine pentru Elveția. Cu doar 150 de euro poți ajunge la destinație, iar în preț vei beneficia de o serie de avantaje. Romfour are grijă de bagajele tale, care vor fi transportate în siguranță până la destinație, iar acestea sunt incluse în preț! Călătorește în siguranță cu autocare moderne, dotate cu aer condiționat, sistem video și audio, toaletă ecologică și scaune rabatabile și sistem wi-fi pe toată durata călătoriei. Îți poți plăti biletul online pe website, în agenții sau cash la șofer!

Pe lângă condițiile de 5 stele, dacă vei alege achiziționarea online a biletului ai 10 EURO discount. Dacă te însoțesc cei mici, aceștia vor avea parte la rândul lor de reduceri şi gratuităţi.

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Cei mai mici pasageri ai noștri, de până în 2 ani, călătoresc gratis, iar copiii cu vârsta între 2-12 ani au 50% reducere din prețul biletului. Bunicii care călătoresc cu noi spre/din Elveția au reduceri de 10 EURO pe baza cuponului de pensie.

Curse spre și din Elveția direct la adresă, într-o călătorie de 5 stele!

Autocarele și personalul Romfour oferă cele mai bune servicii cu ajutorul unor mijloace de transport de elită și a unui personal profesionist. Autocarele sunt bine echipate pentru a-ți asigura confortul și siguranța. Oferim atenție suplimentară înainte de fiecare plecare din punct de vedere tehnic, pentru o călătorie optimă.
Compania de transport persoane Romfour deține 20 de autocare fiecare de 50, 60 și respectiv 80 locuri, fiind condus de 3 șoferi. Pe lângă cele prezentate, pentru distanțele reduse firma noastră vă pune la dispoziție alte 100 de busuri, de 21 de locuri fiecare, care sunt operate de 2 șoferi. Toate mașinile Romfour sunt marca Mercedez Benz, care vă vor oferi condiții de 5 stele!
Scopul nostru este să îți diminuezi stresul pe timpul călătoriei, astfel încât să te poți relaxa și bucura de plimbare. Iată ce îți punem la dispoziție în călătoria ta spre Elveția:  

 • WI-FI gratuit,
 • spațiu mulțumitor între scaune,
 • aer condiționat,
 • sistem audio-video,
 • scaune rabatabile
 • priză individuală unde să îți încarci laptopul, tableta, telefonul și încărcătorul USB.
 • Măști gratuite plus dezinfectare UV a autocarelor. Încă de la începutul pandemiei ne-am luat toate măsurile ca pasagerii care rezervă un bilet pe ruta de transport România-Elveția sau retur să fie în siguranță. La fiecare capăt de cursă dezinfectăm autocarele cu o lampă UV și oferim călătorilor 6 măști de protecție gratuite.

 Din rândul facilităților pe care ți le oferim nu lipsește nici espressorul de cafea.
Pentru că mizăm pe siguranță, partea tehnică este și ea verificată frecvent, astfel încât să nu intervină probleme tehnice care să pună în pericol siguranța călătorilor. Cei care vă conduc spre Elveția sunt șoferi cu experiență îndelungată și profesioniști.

Romfour te duce în orice parte a Elveției!

Rezervarea ta pentru călătoria din sau spre Elveția va fi gata cât ai spune click! Nu te speria dacă în sistemul nostru nu vei găsi destinația dorită. Romfour îți dă oportunitatea de a-ți personaliza călătoria printr-un formular în care poți completa câmpurile și alege destinația dorită spre Elveția. Pentru că ne gândim și la partea financiară și la beneficiile pe care nu le vei putea găsi în altă parte, nu trebuie să plătești nici o taxă suplimentară pentru bagaj, acesta fiind inclus în prețul biletului spre Elveția!
Prețurile noastre sunt accesibile, special gândite pentru tine, tariful fiind de numai 150 de euro. Dacă optezi să achiziționezi biletul online, vei primi și o reducere de 10 EURO! Consultă acum ofertele noastre pentru transport spre Elveția!

Ne ocupăm de toate detaliile privind călătoria ta spre Elveția și retur!

Îți poți rezerva călătoria spre Elveția în mai puțin de 1 minut. Avem pentru tine mai multe alternative de rezervare. Ne poți apela oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00. Noi vom fi aici să răspunem tuturor nelămuririlor.
O primă opțiune este la un apel distanță. Sună în Call Center sau trimite SMS:

 • Call Center: 0747 066 966
 • SMS: 0742 311 211

Nu uita că dacă vei alege rezervarea telefonică va fi nevoie să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.
O altă metodă, de care îți menționam anterior este rezervarea călătoriei online, unde poți beneficia de o reducere de 10 EURO.
Și ultima, dar nu cea din urmă variantă este aplicația pregătită special pentru tine. Extrem de ușor de accesat este aplicația Romfour, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Astfel, rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!
Indiferent de varianta aleasă, Romforu îți oferă șansa de a face o anulare gratuită a rezervării. Anularea se poate face cu maxim 72 de ore înainte de momentul călătoriei spre Elveția. Verificati sectiunea de anulari de pe pagina CONDIŢII GENERALE DE TRANSPORT PERSOANE
Recomandarea Romfour este ca realizarea rezervării să fie făcută cu cel puțin 2-3 zile înainte de data plecării. Astfel, te vei asigura că totul este în regulă și vei putea călători cu noi spre Elveția în ziua în care tu ai nevoie.
Îți pot rezerva biletul AICI!

Încă ești nelămurit? Îți răspundem curiozităților legate de transportul de persoane pe ruta Elveția - România și România – Elveția

Pot avea parte de reduceri?

Cu siguranță! Romfour se gândește și la modul în care poți economisi timp, dar și financiar. Reducerile călătoriilor spre Elveția și retur sunt stabilite în funcție de vârstă și de opțiunea ta de a achiziționa biletul.

 • Copiii sub doi ani călătoresc gratuit
 • Copiii între 2 şi 12 ani beneficiază de o reducere de 50% la biletul de călătorie spre/din Elveția.
 • Dacă sunteți pensionar veți primi 10 EURO reducere din tarif pe baza cuponului de pensie.
 • Pentru celelalte categorii de călători se oferă o reducere de 10% la achiziționarea online a biletului.
 • Un alt avantaj este că prețul bagajului va fi inclus întotdeauna în preț 😊

Transportul de persoane cu autocarul îmi oferă siguranță?

Protecția călătorilor este unul dintre principalele obiective ale firmei Romfour. Ne asigură, în fiecare zi că microbuzele noastre primesc îngrijirea necesară din punct de vedere tehnic și estetic. Prioritatea Romforu este o călătorie în condiții de siguranță optime, așadar înainte de fiecare călătorie echipa tehnică își va face treaba temeinic. Șoferii noștri sunt angajați pe criterii de profesionalism, iar în călătoria ta spre și din Elveția vei fi întodeauna în siguranță!
Nu îți face griji nici de perioada pandemiei! Ne-am adaptat vremurilor și în fiecare autocar există lampă UV pentru dezinfectarea mașinii după fiecare cursă. De asemenea, punem la dispoziția pasagerilor și dezinfectant.

Bagajul necesită o taxă adițională?

Un alt beneficiu al călătoriei cu Romfour este gratuitatea bagajului. Poți transporta din România spre Elveția gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână, iar pe ruta Elveția - România poți transporți bagaje gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

Ce alternative am la dispoziție pentru achitarea biletului spre  Elveția?

Îți punem la dispoziție mai multe variante de achiziționare, cât și de achitare a biletului. Poți cumpăra biletul online, cu cardul, caz în care  beneficiați de un discount de 10%. Biletul poate fi plătit și în ziua călătoriei, cash sau în agenții. 

Ce beneficii am la bordul microbuzelor spre Elveția cu Romfour?

Ne gândim la bunăstarea călătorilor noștri, iar confortul este întotdeauna o prioritate. Dacă vei alege Romfour vei avea parte la fiecare călătorie de:

 • cafea,
 • internet gratuit pe toată durata călătoriei,
 • priză pentru a-ți încărca telefonul sau laptopul.
 • 6 măști de protecție la fiecare călătorie.

La achiziționarea online a biletului ai 10 EURO discount

Sfaturi și Recomandări

Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion. 
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect important este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Pentru un drum mai plăcut, îți asigurăm o cafea gratuit. De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi anulat înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate. Verificati sectiunea de anulari de pe pagina CONDIŢII GENERALE DE TRANSPORT PERSOANE pentru mai multe detalii.

 

Ce spun clienții noștri?

 • "Pachetul a ajuns la destinaţie în timp util. Am trimis din Belgia un colet spre Piatra-Neamţ. Totul s-a desfăşurat conform planului. Sunt foarte serioşi şi punctuali. Am beneficiat de discount la pachetele de peste 10 kg. Recomnd cu drag!"
 • "Toată experienţa avută cu firma asta a fost mai mult decât ok, mai bine decât m-am așteptat, atât cu transport persoane, cât și cu coletele trimise. Niște șoferi Jos Pălăria!! "
 • "Singurii șoferi care ne-au făcut sa ne simțim ca în familie, de fiecare data când am mers cu ei. Drumuri bune cu Romfour!!! Recomand! "

Informaţii despre cursele Elvetia-România

Sună Call center:

0747 066 966

ROMFOUR  operează săptămânal curse (tur și retur) spre cele mai importante oraşe din Elvetia cu destinaţie  la adresa dorită.

Flota de maşini destinată transportului internaţional de persoane pe ruta Romania - Elvetia se ridică la cele mai înalte standarde.

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre această ruta de transport?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica