Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport Colete România – Germania și Germania – România

Servicii Profesionale de Transport Pachete Germania România sau România Germania

Contactează un consultant de la centrele noastre de coletărie

Colete din România spre Germania

    0372 309 811

    0372 309 822

    colete.romania@romfour-tur.ro

Colete din Germania spre România

     0747066966
     00 49 176 29045800

    colete.romania@romfour-tur.ro

Indiferent de locul în care te afli în Germania, Romfour îți aduce tot ce ai nevoie! Transport ieftin colete Romania Germania

Romfour te ajută să găsești cea mai eficientă soluție de livrare a coletelor în și din Germania. Ai de expediat un colet ? Nimic mai simplu! Coletele pe ruta România – Germania au un termen de livrare curpins între 3 și 7 zile lucrătoare, iar angajații noștri o vor face în condiții de maximă siguranță și profesionalism indiferent de oră.
Tot ce trebuie să faci este să plasezi comanda, iar de restul ne ocupăm noi. Romfour operează curse de livrare colete tur-retur săptămânal spre cele mai importante orașe din Germania cu desinația la adresa dorită. Satisfacția ta este obiectivul nostru principal așadar, în cazul în care nu ai găsit destinația dorită de livrare te invităm să completezi formularul pentru transport colete, iar noi vom ajunge în orice colț al Germaniei sau al României pentru a livra pachetul tău. Transport colete Romania Germania.

ROMFOUR  operează săptămânal curse de călătorie (tur și retur) spre cele mai importante orașe din Germania cu destinația la adresa dorită. Transport colete Germania Romania.

Flota de maşini ROMFOUR asigură servicii de curierat și logistică la cele mai înalte standarde.

Prin calitatea serviciilor noastre de coletărie dorim să creăm legături puternice între oameni și să le îmbunatățim viața

Îți venim în ajutor cu o gamă largă de servicii și opțiuni de transport ușă la ușă pentru a rezolva provocările tale legate de export. Plata serviciului de coletărie România – Germania sau Germania – România se va realiza în momentul expedierii pachetului. Cu toate acestea, Romfour nu se face responsabil în cazul în care apar eventuale probleme ale comenzilor care nu trec prin dispecerat și ajung direct la șoferi.

Procesul nostru este foarte simplu pentru manipularea ușoară a coletelor tale și pentru evitarea deteriorării acestora. Limita maximă de greutate este de 25 de kilograme per colet, iar în cazul în care pachetul tău depășește această cifră atunci restul obiectelor vor fi așezate într-o altă cutie. Calitatea și profesionalismul sunt cuvintele care ne caracterizează, iar flota de masini Romfour care îți va livra coletele în siguranță în Germania asigură servicii de curierat și logistică la cele mai înalte standarde! Transport colete Romania Germania la domiciliu.

Romfour Tur SRL oferă servicii de curierat internațional, iar ambalarea va intra în responsabilitatea expeditorului. Trimiterile trebuie să fie ambalate corespunzător, cu un înveliş exterior opac care să nu permită vizualizarea conţinutului şi care au înscrise datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume/denumirea în cazul persoanelor juridice, respectiv adresa completă de livrare).

Tarifele sunt adaptate volumului de expedieri, iar prețurile sunt avantajoase. Procesul Romfour este foarte simplu, în partea de sus a paginii vei găsi calculatorul de preț instant pentru a vedea la ce costuri se va ridica transportul tău din și către Germania. Vei afla răspunsul în doar 10 secunde!

Care sunt beneficiile tale dacă alegi să trimiți coletele România – Germania sau Germania – România prin Romfour

Știm cât de important este să rămânem conectați și să-i putem surprinde pe cei dragi. Așadar fie că ai rude în Germania, fie că tu te afli în Germania, cu siguranță ai o firmă de încredere care să îți expedieze sau să îți aducă cele necesare în cele mai eficace condiții. Avem o experiență de peste 19 ani în trimiterea și aducerea pachetelor din și înspre România. Coletăria rapidă cu Romfour este o variantă foarte practică și la îndemâna oricui. Dar pentru a avea un plus de siguranță că toate produsele ajung cu bine la destinație vă recomandăm să luați în primul rând legătura cu responsabilii de la dispecerat. Transport pachete Germania Romania.

Timpul pe care ni-l setăm este unul foarte optim, întrucât începând cu 2021 am decis să separăm transportul de persoane de cel de colete, astfel încât pachetele așteptate cu atât de mult drag să ajungă și mai repede față de cum v-am obișnuit, între 3 și 7 zile.

Îți poți rezerva expedierea coletului AICI!

De ce să alegi livrarea coletelor România -Germania prin Romfour?

 • Importul și exportul pachetelor din și spre orice colț al Germaniei
 • Livrarea rapidă
 • Livrare documente / colete
 • Transport colete Germania Romania la domiciliu

Romtour garantează livrarea oricărui colet România – Germania și retur în bune condiții și în deplină confidențialitate în termenul specificat la expediere cu excepția cazului fortuit sau forței majore.

Pe întreaga perioadă în care pachetul tău se află în posesia noastră, Romfour nu va utiliza metode prin care activitatea angajaților noștri sau a factorilor externi să poată deteriora trimiterea conținului pachetului. De asemenea, pachetul tău nu va fi deschis până la destinație și nici nu vom utiliza metode de manipulare care ar oferi ocazia terților de a lua la cunoștință conținutul coletului.

Tarifele vor fi adaptate în beneficiul tău, astfel încât obiectele dorite să ajungă cât mai repede și în siguranță în mâna destinatarului.

Avem un proces foarte riguros de selecție al angajaților noștri, pentru ca aceștia să ofere servicii de logistică conforme cu cerințele clienților. Este foarte important să luați în calcul că în perioadele mai aglomerate există șanse ca pachetele să ajungă cu ușoare întârzieri.

Dacă vrei și tu să folosești transportul de colete România – Germania sau altă țară din Europa te așteptăm cu drag.

Informații suplimentare privind livrarea coletelor în Germania sau în România

Urmează recomandările noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

•           Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare.

•           Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.

•           Utilizează o cutie rezistentă și bandă adezivă groasă pentru a sigila pachetul.

•           Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului. Este important pentru noi ca scrisul să fie citeț pentru a nu întâmpina erori.

•           Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Rezolvarea problemelor e la un click distanță! Firma de transport colete Germania Romania.

Cum poți alege expedierea coletului tău din România în Germania sau retur?

Suntem la dispoziția ta prin mai multe alternative prin care poți expedia coletul tău. Totul este simplu și rapid! Îți poți rezerva expedierea în mai puțin de 1 minut.

Prima alternativă pe care ți-o punem la dispoziție este cea telefonică, sunând în Call Center sau prin SMS:

 • Call Center: 0747 066 966
 • SMS: 0742 311 211

Pentru rezervarea telefonică este necesar să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a prelua coletul de la domiciliu. Transport colete door to door Germania.

O altă alternativă rapidă și ușoară este rezervarea directă pe site-ul nostru, unde vei avea posibilitatea de a achita transportul online cu cardul.

Pentru orice nelămurire îți stăm la dispoziție și prin Call Centerul nostru specializat, unde vom răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor tale. Ne poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00.

Întrebări frecvente despre transportul de colete Germania-România și România Germania

Când au loc expedierile din România către Germania și retur?

Tot ce trebuie să faci este să plasezi comanda, iar de restul ne ocupăm noi. Romfour operează curse de livrare colete tur-retur săptămânal spre cele mai importante orașe din Germania cu destinația la adresa dorită.

Cum se face rezervarea pentru expedierea coletelor Germania-Romania și retur?

Rezervările de transport persoane Germania-România și retur se fac simplu și rapid, prin telefon, SMS sau online pe site-ul nostru. Rezervarea se face în mai puțin de 1 minut. Avem un Call Center specializat, unde, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00, suntem alături de tine și răspundem cu promptitudine tuturor solicitărilor tale. Ai posibilitatea de anulare gratuită a rezervării, cu 3 zile înainte de plecare.

În cât timp ajunge coletul pe care îl trimit?

Timpul de livrare nu depășește niciodată 7 zile lucrătoare de la data preluării. Atunci când curierul a ajuns într-un final la destinatar, coletul este verificat și clientul va semna un aviz de primire a pachetului. Mai există cazuri în care destinatarul nu răspunde la telefon sau nu poate fi găsit acasă în ziua respectivă. Dorim să precizăm că Romfour depune mari eforturi pentru a ajunge în timp util la adresa indicată, iar de aceea este de preferat ca destinatarul să facă tot posibilul să răspundă la numărul de telefon indicat pe colet. Însă, dacă nimic nu va funcționa conform planului, șoferul îl va notifica pe client despre încercarea acestuia de a-i livra coletul și îi va oferi un punct de contact de unde poate să ridice în cel mult 15 zile pachetul.

Ajung în siguranță obiectele pe care le trimit?

Calitatea și profesionalismul sunt cuvintele care ne caracterizează, iar flota de mașini Romfour care îți va livra coletețe în Germania, în siguranță, asigură servicii de curierat și logistică la cele mai înalte standarde!

Cu ce microbuze se realizează transportul spre și dinspre Germania?

Cursele către și dinspre Germania operate de Romfour se realizează cu autocare și microbuze noi, moderne, dotate la standarde înalte de siguranță și confort. Printre facilitățile oferite se numără: aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, WiFi, priză încărcător și USB, acces gratuit la internet pe toată durata călătoriei, spațiu suficient pentru bagaje, spațiu considerabil între scaune. Autocarele sunt conduse de mai mulți șoferi.

Ce obiecte nu sunt premise în pachet?

 • Bijuterii din metale prețioase interzise
 • Lingouri din orice metal prețios interzise
 • Pietre prețioase vrac interzise
 • Bunuri de valoare în forma la purtător interzise (Bunuri periculoase interzise)
 • Bani, bonuri de masă, instrumente de plată necompletate (OP, CEC, BO)
 • Timbre/banderole fiscale
 • Țigări și orice formă de tutun
 • Droguri / plante halucinogene, plante etnobotanice și substanțe psihotrope și precursorii
 • Explozivi, încărcături explozive, artificii, imitații
 • Alte bunuri interzise și/sau restricționate la transport (vizează bunurile periculoase interzise de lege)

Există o limită de greutate pentru colete?

Procesul nostru este foarte simplu: pentru manipularea ușoară a coletelor tale și pentru evitarea deteriorării acestora limita maximă de greutate este de 25 de kilograme per colet. În cazul în care pachetul tău depășește această cifră restul obiectelor vor fi așezate într-o altă cutie.

În ce zonă a Germaniei pot trimite un colet?

Satisfacția ta este obiectivul nostru principal! Coletele pot fi trimise în orice oraș al Germaniei. În cazul în care orașul nu se află pe lista noastră prestabilită de pe site te invităm să completezi formularul pentru colete, iar noi vom ajunge în orice colț al Germaniei sau al României pentru a livra pachetul tău.

Cât costă livrarea unui colet în Germania sau în România?

Pentru RETUR
25 euro - pentru coletele până în 15 kg cu livrare la agenție;
30 euro - pentru coletele până în 15 kg cu livrare la adresă.
Pentru coletele care depășesc 15 kg prețul este de 1.5 euro/kg cu livrare la agenție și 1.9 euro/kg cu livrare la adresă.
Pentru TUR:
Colete Cehia, Austria, Germania, Belgia, Luxemburg, Olanda, Franța, Danemarca

Pentru coletele până în 15 kg prețul este de 25 euro din agenție cu livrare la adresă
Pentru coletele care depăsesc 15 kg pretul este de 1.5 euro/kg din agenție și 1.9 euro/kg la adresă.

Termenii și condițiile transportului de colete


Accesați unul din formatele de mai jos ( pdf sau doc ) pentru a descărca termenii și condițiile transportului de colete. Descarca: pdf sau doc

Telefon reclamații:

0749 622 266
Fa o rezervare telefonica