Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport auto pe platforma din Germania catre România

Servicii Profesionale de Transport Auto pe Platformă din Germania în România

Romfour îți aduce mașina dorită din Germania oriunde dorești în România

Echipa Romfour îți asigură transport auto pe platformă Germania – România și România – Germania la costuri avantajoase pentru tine! Romfour vă propune serviciile noastre profesioniste de transport intern și internațional de mașini. Echipa noastră pune întotdeauna accent pe siguranța transporturilor, întreținerea echipamentelor, pregătirea personalului și a verificărilor periodice a echipamentelor și personalului.
Pentru că mizăm pe seriozitate, eficiență și siguranță, platformele pe care vi le punem la dispoziție sunt variate pentru a îndeplini orice nevoie a clienților noștri. Livrarea mașinii sau mașinilor se va face întotdeauna la adresa clientului, iar platformele auto sunt asigurate cu CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele). În cazul în care ești dealer sau deții un parc auto îți oferim servicii de transport cu platforme cu capacitate de încărcare de până la 8 autoturisme.
În procesul de transport al mașinilor sunt oferite :
•           Transport prompt și sigur de la o destinație la alta;
•           Încărcarea și descărcarea autovehiculelor de către conducătorii auto;
•           Asigurarea transportului în cazul unor incidente;
•           Preluarea și predarea autovehiculelor pe bază de proces verbal și CMR;
•           Flexibilitate, corectitudine și respectarea condițiilor contractuale;
Cum poți să procedezi? E simplu. Discuți cu noi toate detaliile. Noi preluăm mașina și o trimitem în siguranță la locația dorită. În momentul în care ajungem în apropiere de destinație persoana destinatară va fi contactată în vederea recepției transportului auto.
Activitatea noastră s-a diversificat în cei 19 ani de activitate ai Romfour. În prezent acoperim o gamă largă de servicii în domeniul transportului. Investim și dezvoltăm de la an la an fiecare serviciu în parte.

Îți poți rezerva platforma auto AICI!

Ce avantaje ai dacă alegi serviciul de transport auto pe platformă din Germania în România?

Livrare în siguranță

Echipamentele Romfour satisfac toate condițiile pentru transportul în siguranță și cu maximă eficiență a autovehiculelor tale din orice oraș al Germaniei.

Servicii prompte

O echipă profesionistă și un mod de operare bine pus la punct ne permit prestarea de servicii prompte atât în țară cât și în afară.

Transport asigurat

Toate transporturile efectuate de către Romfour beneficiază de asigurare CMR care acoperă valori de până la 1 000 000 Euro.

Profesioniști cu experiență

Autovehiculul transportat va fi întotdeauna în siguranță! Profesionalismul angajaților noștri stă la modul riguros în care i-am ales în echipa noastră. Experiența șoferilor este măsurată în zeci de mii de kilometri.

De ce să alegeți Romfour

  • Oferim servicii rapide, de calitate și adaptate în functie de solicitările clientului la prețuri avantajoase
  • Echipă profesionistă în industria transportului
  • Încărcarea/descărcarea este efectuată de către personalul Romfour
  • Flotă de platforme moderne dotate și de diferite dimensiuni care pot fi potrivite cerințelor și nevoilor tale de transport auto

Cum poți rezerva o platformă pentru serviciul de transport auto din Germania?

Echipa Romfour îți stă oricând la dispoziție de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00 pentru orice detaliu care îți poate fi de ajutor !  Sună-ne pentru a discuta despre transportul mașinii tale ori pentru a adresa nelămuririle care își găsesc răspunsul la noi cu privire la serviciul de transport auto pe platformă.

  • Call Center: 0747 066 966

Pe lângă serviciul telefonic, poți accesa și pagina de serviciu de platformă auto, unde vei avea posibilitatea de solicita unei echipe să vină chiar în fața locației unde se află autoturismul pentru a fi ridicat. În cazul în care localitatea dorită de tine nu se află în baza noastră de date, completează formularul pentru transport auto și vom răspunde prompt cerințelor tale.

Pentru a fi mai aproape de nevoile tale am realizat și aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Astfel, rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!

Întrebări frecvente despre transportul auto pe platformă Germania-România și România Germania

1. Cum trebuie să pregătesc mașina pentru transport?

Vă punem la dispoziție câteva criterii de urmat atunci când doriți să rezervați serviciul internațional de transport auto pe platformă:

  • Scoateți: toate lucrurile personale din mașină
  • Revizuiți: cantitatea de combustibil permisă să rămână în rezervor pe timpul transportului
  • Documentație: pregătiți toate documentele necesare, mai ales dacă este vorba de vânzare
  • Probe personale: faceți fotografii mașinii dvs. înainte de transport pentru a avea o dovadă și pentru a evita inconveniențele.

2. Pot solicita serviciul de transport auto dacă dețin o firmă?

Romfour oferă serviciile sale de transport auto pe platformă indiferent dacă ești persoană fizică sau persoană juridică. Platformele sunt puse la dispoziție atât persoanelor, cât și aparținătorilor unui parc auto sau dealer-ilor. Romfour dispune de platforme asigurate cu CMR, care pot avea capacitatea de încărcare de până la 8 autoturisme.

3. Ce reprezintă CMR?

Convenția CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele) este o convenție a Națiunilor Unite care se referă la diversele probleme juridice legate de transportul rutier de mărfuri. Pentru verificările de către autoritățile vamale și de poliție, trebuie să existe un document de transport pentru expediere.
Pe baza CMR, Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU) a dezvoltat un waybill CMR standard. Waybill-ul CMR este întocmit în trei limbi.

4. Cum obțin un preț pentru expedierea mea?

În cazul în care compania dumneavoastră nu are un contract cu Romfour, vă rugăm să ne contactați pentru o cotație. Vă stăm la dispoziție telefonic la numerele 0747 066 966/0758 064 120, ori pe platforma online https://www.romfour.ro/.  

5. Atunci când are loc un incident, nu este răspunderea Romfour în orice situație?

Așa cum este obișnuit în industria noastră, suntem o companie cu răspundere limitată. Răspunderea noastră este dictată de convenții internaționale de transport precum „CMR” sau de legislația locală, care va fi echivalată de obicei cu o parte din valoarea bunurilor dumneavoastră, deoarece este evaluată la greutate. De asemenea, trebuie să se constate neglijența noastră la manipularea expedierii dumneavoastră.

6. De ce am nevoie să asigur expedierile?

Pentru liniștea sufletească. Conform convențiilor internaționale, expeditorii și transportatorii de mărfuri au o răspundere limitată pentru pierderea sau deteriorarea bunurilor clientului. În cazul unui incident, despăgubirea dumneavoastră este calculată în mod normal în baza unei clauze de răspundere de neglijență.

7. Cum îşi selectează Romfour personalul responsabil de transport?

Fiecare partener de transport parcurge un proces de selecţie exigent și cu criterii stricte. Îndeplinirea acestora este verificată periodic şi pe parcursul colaborării. De asemenea, oferim partenerilor noştri în mod regulat posibilităţi de perfecționare.

Pentru informații suplimentare legate de serviciul transport auto pe platformă vă rugăm să contactati telefonic unul din consultantii nostri!

Fa o rezervare telefonica