Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport persoane România Franța

Servicii de Transport International de Persoane Franța – România la domiciliu

Călătorește cu încredere alături de Romfour pe ruta România - Franța, dar și retur, Franța - România

În perioadele aglomerate , în anumite orașe ale Franței transportul se face la puncte fixe , clientul fiind înștiințat de către șofer despre punctul de sosire.

Romfour efectuează curse cu plecări din Franța către România și retur indiferent dacă ai nevoie să călătorești în interes de serviciu sau să descoperi frumusețile acestei țări în calitate de turist. Cursele de transport persoane pe care Romfour ți le pune la dispoziție sunt săptămânale spre cele mai importante orașe din Franța și retur, direct la adresă. Călătoriile de persoane pe ruta Franța – România sunt la cele mai avantajoase prețuri de pe piață. Tariful curselor noastre Franța-România și retur începe de la 130 EUR și puteți beneficia de o serie de reduceri. Ca să vă dăm doar un exemplu, la achiziționarea online a biletului primiți o reducere de 10 EURO. Accesează acum ofertele noastre pentru transport persoane spre Franța!

Compania noastră oferă frecvent discounturi și oferte speciale pentru plecări pe ruta Franța – România. Printre beneficiari se numără copiii, studenții și pensionarii.
Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Calais, Lille, Paris, Nantes, Orleans, Poitiers, Reims, Metz, Troyes, Le Mans, La Rochelle, Lyon, Dijon, Strasbourg, Marseille și Bordeaux. Pentru că Romfour se gândește la confortul tău, îți asigurăm transportul direct la adresă și vei scăpa de grija de a pierde timpul căutând un alt mijloc de transport intermediar. Iar la fiecare cursă pe care alegi să o faci alături de noi din România în Franța poți transporta Gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână. Iar pe ruta Franța – România, transporți bagaje Gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Curse Franța – România. Cu Romfour călătorești săptămânal cu cele mai moderne autocare și microbuze

Un drum alături de Romfour pe traseul Franța – România nu este o provocare, ci o reală plăcere. Îți punem la dispoziție cea mai nouă flotă de vehicule de pe piață destinată transportului de persoane, care vor asigura o experiență plăcută de călătorie și bilete de autocar pe ruta Franța – România de la 130 de euro pentru adulți. Autocarele noastre marca Mercedez - Benz dispun de 50, 60 și respectiv 80 locuri, fiind conduse fiecare de 3 șoferi. Pentru distanțele reduse firma noastă vă pune la dispoziție alte 100 de busuri de 21 de locuri fiecare, care sunt operate de 2 șoferi.
Mașinile sunt dotate cu:

 • aer condiționat,
 • sistem audio-video,
 • scaune rabatabile,
 • WiFi
 • priză individuală unde să îți încarci laptopul, tableta și telefonul.
 • spațiu suficient pentru bagaje, prețul acestora fiind inclus în bilet.
 • espressor de cafea
 • Măști gratuite plus dezinfectare UV a autocarelor. Echipa Romfour a recurs la toate măsurile de siguranță pentru pasagerii care rezervă un bilet pe ruta de transport România-Franța sau retur. La fiecare capăt de cursă dezinfectăm autocarele cu o lampă UV și oferim călătorilor 6 măști de protecție gratuite.

O călătorie confortabilă este garantată, în special pentru excursii la distanțe lungi. Vehiculele sunt avansate din punct de vedere tehnologic, confortabile și sigure. Acestea sunt echipate și verificate periodic de specialiștii noștri atât estetic, cât și tehnic. Echipa de șoferi aleasă de Romfour pentru tine este profesionistă și experimentată.

Contactați-ne pentru rezervarea călătoriei de transport persoane Franța - România

Echipa Romfour îți stă la dispoziție cu detalii și informații privind transportul de persoane pe ruta Franța – România. Câștigă mai mult timp pentru tine accesând opțiunile noastre de a rezerva biletul pentru călătoria ta. Acum ai posibilitatea să îți rezervi biletul simplu, ieftin și rapid! În doar câteva minute ai rezervarea făcută fără să fie nevoie să te deplasezi.
Pentru orice nelămurire și pentru cumpărarea unui bilet sună în Call Center-ul nostru sau trimite-ne un SMS:

 • Call Center: 0747 066 966
 • SMS: 0742 311 211

Pentru rezervarea telefonică este necesar să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu. Ne poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00.
La orice oră din zi și din noapte poți accesa site-ul Romfour, unde poți achita online biletul de transport spre Franța și din Franța. Iar avantajul este că îți oferim o reducere de 10 EURO.
Din dorința de a fi mai aproape de nevoile tale am realizat și aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Astfel, rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!
Te sfătuim ca toate rezervările să se facă cu 2-3 zile înainte de data plecării. Astfel, te vei asigura că totul este în regulă și vei putea călători cu noi spre Franța în ziua în care tu ai nevoie.
Îți pot rezerva biletul AICI!

Transport cu autocarul Franța – România ieftin și avantajos pus la dispoziție de Romfour!

O călătorie de transport persoane București Paris sau retur cu Romfour îți va asigura încredere și confort. Te vei putea bucura de toate condițiile mijloacelor noastre de transport cotate cu patru stele și implicit cele mai moderene facilități și dotări. Romfour îți asigură în prețul biletului:

Transport cu autocare și microbuze moderne de lux

Flota Romfour are în dotare numai vehicule marca Mercedes-Benz care respectă cele mai înalte standarde: aer condiționat, WiFi, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală, spațiu suficient pentru bagaje etc.

O călătorie în deplină siguranță și confort

Bagajul gratuit!

Pe ruta România- Franța poți transporta gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână. Pe ruta Franța-România poți transporți bagaje gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

Reduceri pentru călătorii de toate vârstele!

La achiziționarea online a biletului ai 10 EURO discount.

Șoferi experimentați

ANULĂRI ȘI REPROGRAMĂRI CU CONDIȚIILE: 

ANULARE
-Anunțarea anulării biletului cu 3 zile înainte se returnează 70% din suma biletului înapoi;
-Anunțarea anulării biletului cu 2 zile înainte de călătorie se returnează 50% din suma biletului;
-Anunțarea anulării biletului în ziua călătoriei se pierde biletul 100%;

REPROGRAMARE 
-Dacă clientul dorește reprogramare, aceasta se poate face doar cu 3 zile înaintea călătoriei contra unei taxe de  50 euro.

Întrebări frecvente despre transportul de persoane Franța-România și România - Franța

Ce frecvență au plecările din România către Franța și retur?

Romfour realizează curse regulate de transport persoane România-Franța și retur în fiecare săptămână, către toate localitățile cu transport la adresă

De unde au loc plecările și unde sunt sosirile în Franța?

Clienții Romfour sunt prioritari pentru noi, așadar, alegând firma noastră de transport persoane ai libertatea de a alege locul din care vrei să fii preluat din România și, odată ajuns în Franța, locul în care dorești să ajungi. Putem prelua călători de oriunde din țară, fie că vorbim de puncte fixe sau direct de la adresă, acolo unde nu avem agenții. În Franța te putem lăsa în următoarele orașe: Calais, Lille, Paris, Nantes, Orleans, Poitiers, Reims, Metz, Troyes, Le Mans, La Rochelle, Lyon, Dijon, Strasbourg, Marseille, Bordeaux.

Ce se întâmplă dacă orașul în care vreau să ajung, în Franța, nu se află pe lista Romfour?

Pentru că tu contezi pentru noi, cursele se efectuează la adresă, iar tu îți vei putea personaliza călătoria alegând orașul din care pleci și în care doreși să ajungi. Pe platforma online Romfour poți completa un formular și alege destinația dorită spre Franța, iar șoferii noștri te vor duce oriunde îți dorești.

Cât costă un bilet de transport persoane Franța-România?

În funcție de destinația finală, prețul unui bilet de călătorie este de 130 euro, iar la achiziționarea online a biletului primiți o reducere de 10 EURO. Pe lângă acest tarif nu va mai trebui să plătești nici o taxă suplimentară, cum ar fi taxa de bagaj.

Ce documente îmi sunt necesare atunci când călătoresc în Franța?

Actele de care aveți nevoie sunt:

 • Carte de identitate/pașaport valabil;
 • Minor însoțit de un singur părinte ➜ o împuternicire semnată de celălalt părinte al copilului.
 • Minor însoțit de o altă persoană ➜ procură de la ambii părinți și cazierul însoțitorului;
 • Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pașaport biometric și viză.

La achiziționarea online a biletului ai 10 EURO discount

Sfaturi și Recomandări

Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion. 
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect important este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.

 

Ce spun clienții noștri?

 • "Cea mai de încredere firmă de transport. Mă bucură enorm seriozitatea și atenția de care dați dovadă atât faţă de clienți cât și faţă de colete. "
 • "Mereu punctuali şi serioşi! Am beneficiat de gratuitate pentru fetiţa mea de 1 an! RECOMAND! "
 • "Cea mai bună firmă de transport internaţional, după părerea mea! Sunt punctuali, au un personal foarte de treabă, șoferii profesionişti, mereu glumeți și cu un caracter foarte frumos, nici nu iți dai seama cum trece timpul și ajungi la destinație. Recomand! "

Informaţii despre cursele Franta-România

Sună Call center:

0747 066 966

ROMFOUR  operează săptămânal curse (tur și retur) spre cele mai importante oraşe din Franta cu destinaţie  la adresa dorită.

Flota de maşini destinată transportului internaţional de persoane pe ruta Romania - Franta se ridică la cele mai înalte standarde.

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre această ruta de transport?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica