Despre Romfour

COMPANIE

Compania noastră oferă servicii complete pe linie de transport internațional.


Operăm curse în 16 țări europene, direct la adresă: Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia, Suedia.


Paleta serviciilor cu caracter internațional include transportul de persoane, colete și auto vehicule pe platformă.


În portofoliul Romfour sunt incluse și servicii auxiliare precum vânzarea de bilete de avion din agențiile companiei sau închirierea de autocare și microbuze pentru deplasări în țară.


Operăm și în sectorul transportului de turiști prin organizarea de excursii pentru grupuri restrânse sau mari de persoane.

SERVICII

Transport internațional de persoane

Coletărie Națională Și Internațională

Transport Auto Pe Platformă

Bilete Avion

EXCURSII

ROMFOUR

Infiintata in 2002, Romfour SRL, este o societate cu capital integral privat ce are ca domeniu principal de activitate transportul international de persoane, pe linii regulate spre Italia, Belgia, Olanda, Germania, Franța, Anglia, Danemarca. Experienta in domeniu ne recomanda ca un partener de incredere.

CĂLĂTOREȘTI ȘI CÂȘTIGI!

Cu Romfour călătorești și câștigi!

Tarife avantajoase, curse direct la adresă și o ploaie de premii la tombola toamnei 2014! Din 1 septembrie, Romfour îți răsplătește fidelitatea cu numeroase premii.

La fiecare îmbarcare, Romfour oferă două tablete Vonino Orin HD cu ecran de 7 inci și un telefon mobil. Biletul câștigător poate fi la tine!

Prin tragere la sorți, trei clienți norocoși vor câștiga în fiecare zi de marți, joi, vineri și duminică o tabletă Vonino sau un telefon mobil.

Tombola este valabilă în toate agențiile din România.

Din septembrie, Romfour te premiază pe loc: poți câștiga două tablete Vonino Orin HD și un telefon mobil. Acum ai și mai multe motive să alegi Romfour.

Cu Romfour călătorești și câștigi!