Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport auto pe platforma din Olanda catre România

Servicii de Transport auto pe platformă România-Olanda și retur

Îți aducem rapid și în siguranța mașina, oriunde ai nevoie!

Cu o flotă auto dotată la cele mai înalte standarde și șoferi cu experiență, mașina ta va ajunge din Olanda oriunde în România! Transportul auto se face rapid! Închirierea unei platforme se face în câteva minute, costurile sunt calculate la rezervare, nu percepem comisioane suplimentare, iar durata de livrare este scurtă!
Mașina ta va fi adusă fix în locul în care îți dorești! Îți oferim posibilitatea de a prelua autoturismul de la o adresă indicată de tine și o vom duce până la destinația finală. Transportul se încheie în momentul în care cheile mașinii sunt predate persoanei pe care tu ne-o indici.
Când vine vorba de siguranța transportului trebuie să știi că totul se va desfășura în cele mai bune condiții. Garantăm pentru securitatea transportului și nu trebuie să îți faci griji că mașina ta nu va fi livrată la timp sau că aceasta va suferi daune.
Așadar, tu faci rezervarea, iar de absolut toate detaliile ne vom ocupa noi. Avem platforme auto de 4, 6 și 8 metri și toate sunt asigurate CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele), astfel încât ne putem mula tuturor cerințelor venite din partea clienților. Mai mult, pentru clienții cu parcuri auto sau dealeri oferim servicii auto cu transportor cu o capacitate de încărcare de 8 autoturisme.
Îți pot rezerva platforma auto AICI!
NOU! Compania Romfour vă oferă și un serviciu nou: tractări auto interne, oriunde în România. Suntem alături de tine 24 de ore din 24, 7 zile din 7, dacă ai nevoie să îți transportăm mașina dintr-un oraș al țării în altul. De asemenea, prețurile sunt rezonabile:

 • Tractări autoturisme: tarif 2,5 lei/km, TVA inclus. Oriunde în România!
 • Tractări microbuze: tarif 3,5 lei/km, TVA inclus. Oriunde în România!

Servicii profesioniste, costuri reduse

Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven sunt doar câteva dintre orașele în care putem veni să îți preluăm mașina pentru că, așa cum am precizat, marele avantaj este că îți aducem platforma în orice colt al țării te afli. Din momentul în care autoturismul intră în posesia echipei noastre și până la sosirea acesteia la destinația din România vom avea grijă ca transportul să se desfășoare în cele mai bune condiții. Atunci când tu închiriezi o platformă colegii noștri vor face tot posibilul ca livrarea mașinii să se facă cât mai rapid.
Rezervarea unei platforme auto prin Romfour îți aduce numeroase beneficii, cum ar fi:

 • Siguranță și promptitudine în transferul autovehiculului din Olanda în România sau România-Olanda;
 • Încărcarea și descărcarea autovehiculelor pe platformă de către șoferi auto profesioniști;
 • Asigurarea transportului în cazul unor incidente;
 • Preluarea și predarea autovehiculelor pe bază de proces verbal și a CMR-ului;
 • Flexibilitate, corectitudine și respectarea tuturor condițiilor stabilite în contract.

Prețuri de la 40 euro/zi pentru transportul auto pe platformă România-Olanda sau retur

Costurile pentru închirierea unei platforme sunt competitive și pot fi ajustate în funcție de necesitățile clienților. Prețurile standard sunt:

 • Platforme 4 metri - 40 euro/zi;
 • Platforme 6 metri - 50 euro/zi;
 • Platforme 8 metri - 60 euro/zi.

Motive pentru care să optezi pentru serviciul de transport auto pe platformă din Olanda în România sau retur

Preluăm mașina și o livrăm direct la adresă
Autoturismul va fi preluat cu o platformă direct de la o adresă indicată. În România o putem duce tot într-o locație exactă în care ai nevoie. Consultanții noștri te vor ajuta cu toate detaliile de care ai nevoie.
Siguranța transportului
Securitatea transferului auto Olanda-România sau România-Olanda este garantat de Romfour. Echipa noastră pune întotdeauna accent pe siguranța transporturilor, întreținerea echipamentelor, pregătirea personalului și a verificărilor periodice a platformelor și angajaților.
Timp prompt de livrare
Ne străduim ca mașinile tale să ajungă oriunde ai nevoie într-un timp cât mai scurt, fără neplăceri cauzate de întârzieri.
Transport asigurat
Fiecare transportut auto pe platformă din Olanda în România sau retur cu Romfour este automat asigurat CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele) la încheierea contractului.
Echipă Profesionistă cu o mare experiență
Mașina ta este e în mâini bune cu șoferii noștri profesioniști, la care se adaugă condițiile bune de transport și siguranță.
Îți poți rezerva platforma auto AICI!

Iară cum poți face o rezervare pentru serviciul de transport auto pe platformă Olanda-România sau retur

Ne poți contacta pentru a rezerva închirierea unei platforme de transport auto prin Call Center, la numerele de telefon:

 • Call Center: 0747.066.966

Ai întrebări sau dorești informații suplimentare? Colegii noștri îți vor răspunde cu profesionalism și răbdare. Ne poți contacta oricând de luni până duminică, între 08:00-22:00.
De asemenea, poți face o rezervare și direct pe site-ul nostru. Prin această metodă poți opta ca echipa noastră să vină chiar la adresă unde se află autoturismul pentru a fi ridicat. În cazul în care localitatea dorită de tine nu se află în baza noastră de date, completează formularul auto și vom răspunde în cel mai scurt timp posibil solicitării tale.
Îți punem la dispoziție și aplicația Romfour pentru a face o rezervare. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS. Descarc-o și tu!

Avantajele serviciului de transport auto pe platformă Olanda-România și retur?

 • Servicii rapide, de calitate și adaptate în functie de solicitările clientului, prețuri excelente;
 • Șoferi profesioniști, experți în gestionarea transportului auto pe platformă;
 • Încărcarea/descărcarea mașinii pe și de pe platformă asigurată de către personalul Romfour, cu excepția în care destinatarul ori expeditorul a exprimat că dorește o altă variantă;
 • Platforme moderne, dotate la cele mai înalte standarde. Platformele au 4, 6 și 8 metri, pentru a răspunde cerințelor și nevoilor tale.

Întrebări frecvente despre transportul auto pe platformă Olanda-România și Olanda-Italia

Cum trebuie să pregătesc mașina pentru transport? 

Pentru ca tot procesul de transport auto să se desfășoare citiți cu atenție următoarele:

 • Luați din mașină toate obiectele personale;
 • Verificați cantitatea de combustibil permisă să rămână în rezervor pe timpul transportului (un sfert de rezervor);
 • Pregătiți toate documentele necesare, mai ales dacă este vorba de vânzarea automobilului;
 • Asigurați-vă că mașina ajunge la voi în condiții intacte. Vă recomandăm să faceți fotografii mașinii înainte de transport. La sosirea automobilulului verificați stadiul acesteia, iar pozele vă pot fi de mare ajutor dacă observați eventuale inconveniențe.

Pot solicita serviciul de transport auto pe platformă Olanda-România sau retur dacă dețin o firmă?

Compania Romfour a dezvoltat acest serviciul de transport auto pe platformă atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanelele juridice. Serviciul este adresat și companiilor, parcurilor auto sau dealerilor.

Ce capacitate au platformele auto Romfour?

Romfour dispune de 100 de platforme cu dimensiuni de 4, 6 și 8 metri și toate dețin asigurare CMR. Pentru parcuri auto și dealeri platformele pot fi încărcate cu 8 autoturisme la un singur transport.

Ce reprezintă CMR?

CMR se referă la Convenția CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele). CMR este o convenție a Națiunilor Unite care se referă la diversele probleme juridice legate de transportul rutier de mărfuri. Pentru verificările de către autoritățile vamale și de poliție trebuie să existe un document de transport pentru expediere. Pe baza CMR, Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU) a dezvoltat un waybill (scrisoare de parcurs) CMR standard. Waybill-ul CMR este întocmit în trei limbi.

Cât mă costă să expediez o mașină din Olanda în România sau retur prin serviciul de transport auto pe platformă cu Romfour?

În funcție de dimensiunea platformei pe care doriți să o închiriați, tarifele percepute sunt de 40 lei/zi pentru platformele de 4 metri; 50 euro/zi pentru platformele de 6 metri; respectiv 60 euro/zi pentru platformele de 8 metri. Dacă este pentru prima oară când alegi serviciile de transport auto pe platformă puse la dispoziție de Romfour, vă recomandăm să ne contactați pentru o estimare a prețului pentru transport. Vă stăm la dispoziție la numerele 0747.066.966, ori pe platforma online https://www.romfour.ro/.  

De ce am nevoie să asigur expedierile?

Conform convențiilor internaționale, expeditorii și transportatorii de mărfuri au o răspundere limitată pentru pierderea sau deteriorarea bunurilor clientului. În cazul unui incident, despăgubirea este calculată în mod normal în baza unei clauze de răspundere de neglijență.

Cum îşi selectează Romfour personalul responsabil de transport?

Pentru a putea garanta siguranța transporturilor am selectat atent fiecare angajat, care a trecut printr-un proces de recrutare bazat pe competentă și profesionalism. De asemenea, oferim partenerilor noştri în mod regulat posibilităţi de perfecționare.

Atunci când are loc un incident, nu este răspunderea Romfour în orice situație? 

Suntem o companie cu răspundere limitată. Răspunderea noastră este dictată de convenții internaționale de transport precum „CMR” sau de legislația locală, care va fi echivalată de obicei cu o parte din valoarea bunurilor tale, deoarece este evaluată la greutate. De asemenea, trebuie să se constate neglijența noastră la manipularea expedierii mașinii tale.

Fa o rezervare telefonica