Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport persoane România Luxemburg

Călătorește la cele mai bune prețuri de transport persoane pe ruta România – Luxemburg și retur, alături de noi!

Ai nevoie să călătorești în interes de serviciu? Vrei să îți vizitezi rudele sau să te întorci la cei dragi, acasă? Noi suntem mereu alături de tine la drum!
Operăm curse săptămânale spre cele mai importante orașe din Luxemburg și retur, direct la adresă!
Confortul tău este pe primul plan, de aceea avem una dintre cele mai noi flote din țară. Transportul se face cu autocare și microbuze noi, verificate periodic pentru ca tu să fii în siguranță. Prețurile unei călătorii sunt foarte accesibile, începând de la 50 EUR, iar la achiziționarea online a biletului, oferim o reducere de 10 EURO.

Orașe din Luxemburg spre care operăm curse

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Betzdorf, Mersch, Ettelbruck și Esch Sur Azette. Noi te ducem direct la adresă, așa că poți uita de grija transportului bagajelor sau a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală.

 

Cum îți faci o rezervare a biletului?

Pentru a face o rezervare, poți suna în Call Center (0747 066 966), prin SMS (0742 311 211) sau poți intra pe site, unde biletele se pot achita și online, cu o reducere de 10 EURO. Recomandăm ca rezervările să se facă cu 2-3 zile înainte de data plecării, astfel, te asiguri că totul este în regulă și vei putea călători cu noi în ziua în care tu ai nevoie.
Pentru rezervarea telefonică, va fi nevoie să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.
Rezervările se pot face direct și din aplicația Romfour disponibilă pentru Android și iOS. Descarc-o și tu!

În cazul în care vei face rezervarea mult mai devreme decât data la care vei pleca și dorești să o anulezi, o poți face gratuit cu 72 de ore înainte călătoriei.

Care sunt procedurile de plecări/sosiri?

1. Avem plecări și sosiri în toată România. Putem prelua călători de oriunde din țară (de la puncte fixe sau de la adresă, acolo unde nu avem agenții), iar transportul spre Italia, îl facem direct la adresă.
Tu trebuie doar să îți faci rezervarea, iar noi te contactăm cu o seară înainte, telefonic sau prin sms, pentru a-ți reaminti ora de plecare. 
În cazul curselor realizate din străinătate către România, preluarea se face direct de la adresă.  Iar odată ajuns în țară, poți opta pentru a fi lăsat la un punct fix sau la adresă (cu o mică diferență de tarif).
2. Ne luăm toate măsurile pentru ca tu să călătorești în condiții de confort maxim. Transportul se face cu microbuze și autocare confortabile marca Mercedes-Benz, dotate cu aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, WiFi și spațiu suficient pentru bagaje.
3. Bagajele nu mai sunt o grijă. Ele intră în prețul biletului! 
Pe ruta România – Luxemburg, poți transporta Gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână.
Iar pe ruta Luxemburg – România, transporți bagaje Gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

La achiziționarea online a biletului ai 10 EURO discount

Sfaturi și Recomandări

Dorim să îți aigurăm o călătorie cât mai plăcută, de aceea avem câteva recomandări, dar și beneficia pentru tine.
Înainte de călătorie este important să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect esențial este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit. Noi îți asigurăm o cafea gratuit pentru un drum mai plăcut.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.
În plus, cu noi călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion. 

 

Ce spun clienții noștri?

  • "Romfour chiar este o firma pentru oricine vrea sa calatoreasca fără griji şi temeri – oferă condiţii foarte bune atât la transport persoane cat si la transportul de colete. "
  • "După părerea mea este singura firma în care pot să am încredere pentru transport internaţional de colete sau de persoane. Am mai trimis şi cu alte firme pana sa ajung la Romfour si am avut surprize neplăcute. Au preturi foarte acceptabile. Sincer, recomand! "
  • "Nu credeam că există o firmă care sa mă multumească din toate punctele de vedere, dar Romfour este excepţia care m-a surprins plăcut. Călătoresc, trimit si primesc colete din Luxemburg şi Germania si de fiecare data apelez la ei. Sunt nişte profesionişti! Recomand! "

 

 

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre această ruta de transport?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica