Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport persoane România Cehia

Călătorește la cele mai bune prețuri de transport persoane pe ruta România – Cehia și retur, alături de noi!

Călătorești în interes de serviciu? Vrei să îți vizitezi rudele sau să te întorci la cei dragi, acasă? Noi suntem mereu alături de tine!
Operăm curse săptămânale spre cele mai importante orașe din Cehia și retur, direct la adresă!
Confortul tău este pe primul plan, de aceea avem una dintre cele main noi flote din țară. Transportul se face cu autocare și microbuze noi, verificate periodic. Știm cât de important este bugetul, astfel că prețul călătoriei este foarte accesibil! Prețul curselor noastre începe de la 125 EUR, iar la achiziționarea online a biletului, oferim o reducere de 10 EURO.

Orașe din Cehia spre care operăm curse

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Brno, Praga, Tabor, Ceske Budejovice, Plezen, Teplice, Karlovy Vary și alte destinații din Cehia. Te ducem direct la adresă și uiți de grija transportului bagajelor, a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală sau a chiar a timpului pierdut căutând un alt mijloc de transport.

 

Cum îți faci o rezervare a biletului?

Dacă îți dorești să rezervi un loc, o poți face telefonic, sunând în Call Center ( 0747 066 966/ 0758 064 120), prin SMS (0742 311 211) dar și pe site, unde biletele se pot achita și online, cu o reducere de 10 EURO. Recomandăm ca rezervările să se facă cu 2-3 zile înainte de data plecării, astfel, te asiguri că totul este în regulă și vei putea călători cu noi în ziua în care tu ai nevoie.
Pentru rezervarea telefonică, va fi nevoie să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.
Rezervările se pot face direct și din aplicația Romfour disponibilă pentru Android și iOS. Descarc-o și tu!
În cazul în care ai făcut rezervarea cu o perioadă mai mare de timp înainte și ulterior a intervenit ceva și nu mai poți călători, poți anula rezervarea cu 72 de ore înaintea călătoriei. Verificati sectiunea de anulari de pe pagina CONDIŢII GENERALE DE TRANSPORT PERSOANE pentru mai multe detalii.

Avem un call center specializat - de luni până duminică în intervalul 08:00 – 22:00, răspundem cu promptitudine tuturor solicitărilor
Rezervările se fac simplu și rapid, telefonic sau pe site, în mai puțin de 1 minut. De asemenea, ai posibilitatea de a face anulare a rezervării cu maxim 72 de ore înainte de începerea călătoriei. Verificati sectiunea de anulari de pe pagina CONDIŢII GENERALE DE TRANSPORT PERSOANE pentru mai multe detalii.

Care sunt procedurile de plecări/sosiri?

1. Avem plecări și sosiri în toată România. Putem prelua călători de oriunde din țară (de la puncte fixe sau de la adresă, acolo unde nu avem agenții), iar transportul spre Cehia, îl facem direct la adresă.
Tu îți faci rezervarea, iar noi te contactăm cu o seară înainte, telefonic sau prin sms, pentru a-ți reaminti ora de plecare. 
În cazul curselor realizate din străinătate către România, preluarea se face direct de la adresă.  Odată ajuns în țară, poți opta pentru a fi lăsat la un punct fix sau la adresă anume (cu o mică diferență de tarif).
2. Ne luăm toate măsurile pentru ca tu să călătorești în condiții de confort maxim. Transportul se face cu microbuze și autocare confortabile marca Mercedes-Benz, dotate cu aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, WiFi și spațiu suficient pentru bagaje.
3. Bagajele nu mai sunt o grijă. Nu trebuie să îți mai faci griji că va fi nevoie să plătești în plus pentru bagaje. Ele intră în prețul biletului! 
Pe ruta România – Cehia, poți transporta Gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână.
Iar pe ruta Cehia – România, transporți bagaje Gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

La achiziționarea online a biletului ai 10 EURO discount

Sfaturi și Recomandări

Siguranța și confortul clienților noștri sunt două aspecte pe care punem accent, de aceea avem câteva sfaturi și recomandări pentru tine, dar și beneficii pe care le oferim.
Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion. 
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect esențial este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate. Verificati sectiunea de anulari de pe pagina CONDIŢII GENERALE DE TRANSPORT PERSOANE pentru mai multe detalii.

 

Ce spun clienții noștri?

  • “Romfour este una dintre cele mai bune firme de transport internaţional, o firma pe care te poţi baza în orice moment, oferă preţuri foarte accesibile şi o calitate superioară a serviciilor oferite, plus diferite oferte de neratat! Recomand cu încredere!"
  • ”Călătoresc frecvent cu cei de la Romfour şi sunt extrem de mulţumit de seriozitatea firmei! De asemenea şi coletele ajung la timp şi în siguranţă. "
  • ”Sunt o firmă de încredere pe care te poţi baza de aceea sunt un client fidel! Am găsit o adevărata echipă de profesionişti aici!"

 

 

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre această ruta de transport?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica