VREI SA FACI O REZERVARE TELEFONICA?   Program Call Center - L-V : 08.00-21.30 S: 08.00-21.00 D: 08.00-20.00
ROMFOUR

Transport persoane România Germania

Cele mai Bune Servicii de Transport Persoane Germania România sau România Germania

Ai nevoie să călătorești în interes de serviciu? Vrei să îți vizitezi rudele sau să te întorci la cei dragi, acasă? Noi suntem mereu alături de tine!
Operăm curse regulate spre cele mai importante orașe din Germania și retur, direct la adresă! În plus, avem una dintre cele mai noi flote din țară! 
Confortul tău este pe primul plan. De aceea, transportul se face cu autocare și microbuze noi, verificate periodic. Iar prețul călătoriei este foarte accesibil! Prețul curselor noastre începe de la 135 EUR cu plata online sau 140euro cu plata cash la sofer, iar la achiziționarea online a biletului, oferim o reducere de 5 EUR.

Pune degetul pe harta Germaniei și Romfour te duce acolo!

 

Vrei să-ți planifici o călătorie în Germania? Te întorci la muncă, îți este dor de familie sau pur și simplu e timpul pentru o vacanță? Indiferent de motiv, noi suntem alături de tine! Cu o experiență de peste 20 de ani în transportul internațional de persoane, compania noastră a făcut o tradiție din a duce fiecare pasager la destinația dorită, totul în cele mai bune condiții de călătorie și la cele mai bune tarife.

În fiecare săptămână operăm curse regulate, tur și retur, spre și dinspre cele mai importante orașe din Germania, de la fascinanta capitală Berlin la impresionantul Koln. Și nu oricum, ci direct la adresă! Practic pui degetul pe hartă și noi te ducem acolo! Iar la fiecare cursă pe care alegi să o faci alături de noi transportul în Germania a bagajelor este GRATUIT și beneficiezi de o masă caldă din partea noastră. Iar avantajele nu se termină aici pentru că îți oferim acces la internet fără limită de trafic, plata biletului cu cardul la POS-ul din autocar și multe altele.

Siguranța și confortul tău sunt prioritatea noastră!

Călătoria se face în condiții de maximă siguranță și confort. Punem mare preț pe aceste aspecte și ne mândrim cu una dintre cele mai noi flote din țară. Romfour deține 20 de autocare de 50, 60  și respectiv 80 locuri, fiecare autocar fiind condus de 3 șoferi. Pe lângă acestea, pe distanțele mai scurte avem și un park de 100 busuri de 21 de locuri care sunt operate de 2 șoferi.
Cursele către și dinspre Germania se realizează cu autocare și microbuze noi marca Mercedez-Benz, mașini pe care avem grijă să le verificăm periodic astfel încât să îndeplinească cele mai înalte standarde din punct de vedere al securității. De asemenea, șoferii noștri sunt profesioniști cu experiență în transportul intern și internațional de pasageri spre Germania si multe alte țări europene.
Pentru că știm cât de important este să te simți comod atunci când ai de parcurs un drum lung, confortul este și el pe primul plan. Microbuzele și autocarele Romfour sunt dotate cu toate facilitățile necesare unei călătorii plăcute: aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, WiFi sau priză individuală unde să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, încărcător USB. În plus, există și spațiu suficient pentru bagaje. Din rândul facilităților pe care ți le oferim nu lipsește nici espressorul de cafea. Atunci când alegi cursele de transport persoane cu Romfour pe ruta Germania-România sau retur vei descoperi că există și spațiu suficient între scaune.

Noi te ducem la destinație! Orașe din Germania spre care operăm curse

Călătorește alături de noi din orice oraș din România spre următoarele destinații din Germania: Hamburg, Berlin, Bremen, Hannover, Leipzig, Kassel, Osnabruck, Munster, Dormund, Dusseldorf, Koln, Frankfurt, Nuremberg, Munchen, Ulm, Stuttgart, Freiburg, Trier, Saarbruken și Mannheim.
Avem grijă să te ducem direct la adresa dorită! Astfel vei uita de grija banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală. Și nu trebuie să plătești nici o taxă suplimentară pentru bagaj, acesta fiind inclus în prețul biletului spre Germania!

Dacă alegi să călătorești cu noi vei descoperi că avem prețuri accesibile și îți oferim numeroase avantaje. Tariful curselor noastre Germania-România și retur începe de la 140 EUR și puteți beneficia de o serie de reduceri. Ca să vă dăm doar un exemplu, la achiziționarea online a biletului primiți o reducere de 5 EUR. Consultă acum ofertele noastre pentru transport spre Germania!

La achiziționarea online a biletului ai 5 EUR discount

La fiecare cursă, îți oferim o masă caldă din partea noastră

7 MOTIVE pentru care să alegi Romfour

1. Securitate și comoditate

Autocarele moderne Romfour îndeplinesc toate criteriile de siguranță, iar dotările avansate vă oferă tot confortul de care aveți nevoie.

2. Plata cu cardul

Nu ai bani cash la tine în dimineața curselor? Nu e nici o problemă! În toate autocarele care operează plecări România-Germania și retur există POS și tu poți achita cu cardul contravaloarea cursei.

3. Toalete la bordul autocarelor

Îți oferim toate condițiile pentru o călătorie plăcută. Toate autocarele noastre sunt moderne și sunt dotate cu toalete.

4. Acces nelimitat la internet

Știm că odată ce te-ai îmbarcat în autocarele Romfour îți dorești ca timpul să zboare și să ajungi cât mai repede în Germania. De aceea, pentru a face timpul să treacă mai ușor îți oferim acces nelimitat la internet pentru ca tu să vizionezi serialele preferate pe Neflix sau să asculți ce e nou pe Youtube.

5. Te ducem direct la ADRESĂ

Acesta este unul dintre avantajele curselor de transport persoane România-Germania cu Romfour. Asigurăm transfer de la autocar până la destinația indicată de tine.

6. Măști gratuite plus dezinfectare UV a autocarelor

Încă de la începutul pandemiei ne-am luat toate măsurile ca pasagerii care rezervă un bilet pe ruta de transport România-Germania sau retur să fie în siguranță. La fiecare capăt de cursă dezinfectăm autocarele cu o lampă UV.

7. Încarcătoare în tot autocarul

Fiecare pasager care achiziționează un bilet de transport România-Germania sau retur se va bucura să vadă că la fiecare scaun există încărcător priză și USB. Practic nu vei fi stresat nicio secundă că vei rămâne fără baterie la telefon și nu poți ține legătura cu cei dragi.

Procedurile de plecări/sosiri persoane în Germania. Călătorește cu noi simplu, rapid și eficient!

Alături de Romfour nu trebuie să îți faci nici un fel de griji în privința locului de plecare și de sosire în Germania.

Avem plecări și sosiri în toată România. Putem prelua călători de oriunde din țară, fie că vorbim de puncte fixe sau direct de la adresă, acolo unde nu avem agenții. În ceea ce privește destinația finală, transportul din România spre Germania îl facem direct la locul indicat de tine prin serviciul transfer autocar. Așadar, dacă ești un turist care abia așteaptă să descopere minunatele orașe bavareze vom avea grijă să ajungi până la hotel.

Și în cazul curselor realizate din străinătate către România preluarea se face tot direct de la adresă. Iar odată ajuns în țară poți opta pentru a fi lăsat la un punct fix sau la adresă (cu o mică diferență de tarif).

Cursele regulate din România către Germania au loc în fiecare săptămână, în zilele de marți, miercuri, joi, vineri și sâmbătă. Plecările din Germania spre România sunt programate săptămânal, în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică.

Așadar, tu îți faci rezervarea, noi te contactăm cu o seară înainte, telefonic sau prin sms, pentru a-ți reaminti ora de plecare și restul grijilor le lași pe seama noastră! Tu bucură-te de călătorie!

Telefon, SMS sau online! Alege rezervarea pentru Germania pe care ți-o dorești!

Îți punem la dispoziție mai multe variante de a face o rezervare. Totul este simplu și rapid! Îți poți rezerva călătoria în mai puțin de 1 minut.

Prima metodă pe care o poți alege pentru a face o rezervare este cea telefonică, sunând în Call Center sau prin SMS:

  • Call Center: 0747 066 966/0758 064 120
  • SMS: 0742 311 211

Pentru rezervarea telefonică este necesar să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.

A doua metodă de a face o rezervare este direct pe site-ul nostru, unde biletele se pot achita și online. Iar avantajul este că îți oferim o reducere de 5 EUR.

Din dorința de a fi mai aproape de nevoile tale am realizat și aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Astfel, rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!

Ne poți apela și la Call Center-ul nostru specializat, unde vom răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor tale. Ne poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00.

Indiferent de metoda pe care o alegi, noi îți oferim și posibilitatea de a face o anulare gratuită a rezervării. Anularea se poate face cu maxim 72 de ore înainte de momentul călătoriei spre Germania.

Vă recomandăm ca toate rezervările să se facă cu 2-3 zile înainte de data plecării. Astfel, te vei asigura că totul este în regulă și vei putea călători cu noi spre Germania în ziua în care tu ai nevoie.

Îți pot rezerva biletul AICI!

                                             

O singură călătorie spre Germania, numeroase beneficii!

Ne dorim ca fiecare călătorie cu noi să fie o experiență plăcută. Tocmai de aceea am conceput totul, de la momentul rezervării și până la sosirea la destinația finală, astfel încât tu să ai parte numai de beneficii.
Iată care sunt avantajele unei călătorii în Germania cu Romfour:

Condiții de confort maxim

Transportul de persoane Germania-Romania si Romania-Germania se face cu microbuze și autocare confortabile marca Mercedes-Benz care respectă cele mai înalte standarde de confort: aer condiționat, WiFi, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală, spațiu suficient pentru bagaje etc.

Siguranță

Autocarele și microbuzele noastre sunt atent verificate și foarte bine întreținute pentru un drum liniștit și, mai ales, pentru un grad înalt de siguranță.

Bagaj gratuit

Bagajele tale nu vor reprezenta un cost în plus pentru tine, acestea intră în prețul biletului. Pe ruta România-Germania poți transporta gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână. Pe ruta Germania-România poți transporta bagaje gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

Discounturi

Discounturi pentru călătorii de toate vârstele!
La achiziționarea online a biletului ai 5 EURO discount.

Masă caldă

Masă caldă din partea noastră
Pentru un drum mai plăcut, la fiecare cursă de transport persoane Germania-România sau România-Germania îți asigurăm o masă caldă.

Anularea gratuită a rezervării

Anularea gratuită a rezervării cu 72 ore înaintea călătoriei
Pentru o flexibilitate mai mare, data biletului spre Germania poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea îți oferim această posibilitate.

                                     

Întrebări frecvente despre transportul de persoane Germania-România și România-Germania

Când au loc plecările din România către Germania și retur?

Realizăm curse regulate România-Germania și retur în fiecare săptămână. Plecările din România către Germania au loc în zilele de marți, miercuri, joi, vineri și sâmbată. Plecările din Germania spre România sunt programate în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică.

De unde au loc plecările și unde sunt sosirile în Germania?

Cu Romfour ai libertatea de a alege locul din care vrei să fii preluat din România și, odată ajuns în Germania, locul în care dorești să ajungi. Putem prelua călători de oriunde din țară, fie că vorbim de puncte fixe sau direct de la adresă, acolo unde nu avem agenții. În Germania te putem lăsa oriunde, fie că vorbim de un oraș mare, cum ar fi Hamburg, Berlin, Frankfurt, fie că este vorba de un punct anume. Am implementat serviciul de transfer autocar, iar prin acesta avem grijă să ajungi exact în locul indicat de tine. Aceleași facilități sunt aplicate și la retur.

Cât costă un bilet Germania-România?

Indiferent de destinația finală în care vrei să ajungi în Germania, prețul unui bilet de călătorie este de 140 euro. Poți beneficia și de o reduce de 5 EURo dacă cumperi biletul online. Nu aveam alte costuri ascunse, deci pe lângă acest tarif nu va mai trebui să plătești nici o taxă suplimentară, cum ar fi taxa de bagaj.

Oferiți reduceri pentru transport copii sau alte categorii de persoane?

Da! Avem oferte pentru pasagerii de toate vârstele. Pentru început, discount pentru copii. Apoi, copiii între 2 şi 12 ani beneficiază de o reducere de 50% la biletul de călătorie spre/din Germania. Pentru celelalte categorii de călători se oferă o reducere de 5 EURO la achiziționarea online a biletului.

Cu ce microbuze se realizează transportul spre și dinspre Germania?

Cursele către și dinspre Germania operate de Romfour se realizează cu autocare și microbuze noi, moderne, dotate la standarde înalte de siguranță și confort. Printre facilitățile oferite se numără: aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, WiFi, priză încărcător și USB, acces gratuit la internet pe toată durata călătoriei, spațiu suficient pentru bagaje, spațiu considerabil între scaune. Autocarele sunt conduse de mai mulți șoferi.

Autocarele pentru transport persoane sunt sigure?

Protecția călătorilor este unul dintre obiectivele companiei noastre. Autocarele și busurile Romfour sunt verificate tehnic în mod regulat pentru ca tu să te simți protejat atunci când călătorești cu noi. De asemenea, am selectat cu grijă șoferii care operează curse de transport persoane, iar aceștia îndeplinesc toate criteriile de profesionalism. În această perioadă de pandemie respectăm toate măsurile pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu virsul SARS-Cov-2 și în fiecare autocar există lampă UV pentru dezinfectarea mașinii după fiecare cursă. De asemenea, punem la dispoziția pasagerilor și dezinfectanți de mâini.

Trebuie să plătesc o taxă suplimentară pentru bagaj?

Nu! Îți oferim transportul gratuit al bagajelor atunci când achiziționezi biletul. Și nu doar că nu percepem nicio taxă suplimentară pentru bagaj, dar pe ruta România-Germania poți transporta gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână, iar pe ruta Germania-România poți transporți bagaje gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

Cum se face rezervarea pentru cursele Germania-Romania?

Rezervările pentru cursele de transport persoane Germania-România cu Romfour și retur se fac simplu și rapid, prin telefon, SMS, online pe site-ul nostru sau prin aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Durează mai puțin de 1 minut să faci o rezervare! În plus, la Romfour avem și Call Center specializat unde ne poți suna pentru rezervări sau alte informații suplimentare de care ai nevoie. Puteți suna la numerele de telefon 0747.066.966/0758.064.120 de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00. Pentru orice problemă care intervine poți face anularea gratuită a rezervării cu 3 zile înainte de plecare.

Cum plătesc pentru achiziționarea unui bilet spre Germania?

Sunt mai multe modalități prin care puteți plăti contravaloarea biletului. Puteți achiziționa biletul online, cu cardul, caz în care beneficiați de un discount de 10%. Biletul poate fi plătit și în ziua călătoriei, cash sau cu cardul pentru că avem serviciu POS la bordul autocarelor.

Ce alte facilități am când achiziționez un bilet?

Vă oferim o serie de facilități atunci când alegi Romfour pentru plecările Germania-România și acestea includ: masă caldă din partea casei, cafea la discreție, internet gratuit pe toată durata călătoriei, priză pentru a-ți încărca telefonul sau laptopul. De asemenea, îți oferim și 6 măști de protecție la fiecare călătorie.

Ce documente îmi sunt necesare atunci când călătoresc în Germania?

Pentru a călători ai nevoie de un act de identitate sau pașaport valabil. Te rugăm să verifici data de expirare a documentelor pentru a te asigura că totul este în regulă și nu vei întâmpina probleme la vamă.

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre această ruta de transport?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica