Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport Colete România – Olanda și Olanda – România

Contactează un consultant de la centrele noastre de coletărie

Colete din România spre Olanda

    0747 066 966

    0372 309 822

    colete.romania@romfour-tur.ro

Colete din Olanda spre România

    0747 066 966

    0372 309 822

    colete.romania@romfour-tur.ro

Servicii Profesionale de Transport Internațional de Pachete România-Olanda/Olanda-România

Coletăria Romfour îți livrează pachetele oriunde în Olanda sau retur, direct la adresă!

Vrei să trimiți un colet din România în Olanda sau din Olanda în România, dar îți dorești ca firma care se ocupă de transportul acestuia să îl livreze rapid, să aibă grijă de modul în care este manipulat și să respecte confidențialitatea pachetului? Mai mult, nu ai timp să mergi până la sediul companiei și ai avea nevoie ca pachetul să fie preluat de la tine de acasă? Toate acestea și multe altele le poți avea dacă alegi serviciul de coletărie oferit de Romfour!
Săptămânal livrăm colete în orice colt din Olanda sau retur, totul la cele mai înalte standarde și la cele mai bune prețuri de pe piață. Spre exemplu, un colet de până în 15 kg poate fi trimis familiei tale sau unor colaboratori ai societății tale cu doar 25 euro.  
Compania Romfour are o rețea proprie de transport colete, ce se realizează cu mașini ce dispun de spațiu generos de depozitare al pachetelor, iar timpul de livrare este unul rapid: 3-7 zile lucrătoare. Orașele din Olanda în care ajung curierii noștri sunt Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Breda, Arnhem, Tilburg, Alkmaar și multe altele. Practic ajungem în orice colt al țării și livrăm coletul direct la ușa clientului. Tu alegi destinația completând formularul pentru transport colete, iar noi ne ocupăm de restul detaliilor. Poți completa acum formularul de transport colete!
Iată cât de simplu, rapid și comod poți trimite un colet!
Tot procesul de expediere a unui colet în Olanda sau retur prin Romfour a fost gândit astfel încât să fie cât mai simplu pentru tine. Îți punem la dispoziție două variante de a trimite pachetul. Fie vii în agenția noastră și ne indici adresa la care vrei să fie livrat coletul, fie venim noi la tine acasă, preluăm coletul și îl transportăm apoi până la ușa destinatarului, grație serviciului nostru door-to-door.
Pentru manipularea ușoară și pentru evitarea deteriorării coletelor, limita maximă de greutate este de 25 kilograme per colet. Tot ceea ce depășește această greutate se va așeza într-un alt colet. Precizăm că procesul de ambalare este responsabilitatea expeditorului.
Odată ce ați pus articolele în cutii, acestea trebuie învelite într-un material opac, care să nu permită vizualizarea conținutului. După ce ați sigilat cutia scrieți pe conținutul acesteia datele de contact ale destinatarului: nume și prenume, adresă completă de livrare, număr de telefon. În cazul în care coletul trebuie livrat unei societăți, scrieți pe cutie numele acesteia, adresa firmei, numele unei persoane de contact și un număr de telefon. Vă rugăm ca scrisul să fie lizibil.
Dacă printre articolele pe care vreți să le trimiteți se află și obiecte fragile aveți grijă să le ambalați corespunzător. Puteți utiliza umplutură talaş, polistiren antişoc sau orice alt material care atenuează şocul mecanic. De asememenea, menționați pe cutie cuvântul „Fragil”, astfel încât colegii noștri să recunoască şi să respecte etichetele aplicate și aceasta să ajungă intactă la destinatar. Vă asigurăm că echipa Romfour acordă o atenţie specială în manipularea şi depozitarea tuturor coletelor.
După ce ați ambalat coletul luați legătura cu un curier Romfour pentru a-l trimite oriunde în Olanda sau din Olanda în România. Termenul de livrare este de 3-7 zile lucrătoare. Data și ora estimativă de înmânare a coletului destinatarului său va fi anunțată în prealabil de șoferii noștri.
Vă recomandăm ca toate pachetele să fie expediate prin dispeceratul companiei noastre. Facem precizarea că Romfour nu se face responsabil în cazul în care apar eventuale probleme ale comenzilor care nu trec prin dispecerat și ajung direct la șoferi.
Expediază un colet celor dragi la prețuri mici!
Tarifele pentru serviciul de coletărie al companiei Romfour sunt foarte avantajoase. Pentru coletele până în 15 kg prețul este de 25 euro, cu livrare din agenție la adresa dorită. Pentru coletele care depășesc 15 kg prețul este de 1.5 euro/kg din agenție la adresă și de 1.8 euro/kg cu livrare de la adresă la adresă.
Pentru expedițiile cu asigurare la cererea clientului se percepe 10% din valoarea bunului respectiv. Pentru expedierea unor plicuri către Olanda sau retur tariful este de 20 euro la agenție și 25 euro la adresă. Facem precizarea că produsele electronice nu se încasează la kilogram.
Tarifele sunt adaptate volumului de expedieri, iar prețurile sunt avantajoase pentru voi – și nu invers. Dacă doriți să aflați exact cât vă costă să expediați un colet puteți folosi calculatorul de preț disponibil pe site-ul nostru. Odată introduse datele calculatorul va afișa toate ofertele disponibile și prețul acestora.
Îți poți rezerva expedierea coletului AICI!
Avantajele de a trimite colete România-Olanda sau Olanda-România prin Romfour

 • Timp rapid de expediere a coletelor

Pachetele tale ajung la destinatar în termen de 3-7 zile lucrătoare. Livrarea se realizează cu mașini spațioase, ce oferă toate condițiile moderne de transport și depozitare. În situația în care termenul de livrare al coletelor este ușor depășit din motive ce nu țin de noi, echipa Romfour vă va informa cu privire la acest lucru.

 • Preluarea coletului direct de la adresă

Intri pe site-ul nostru, ne suni sau ne trimiți un SMS cu data și ora la care vrei să trimiți coletul și un curier va veni și îl va prelua de la ușa ta.

 • Livrare directă la adresa dorită

Persoana la care vrei să ajungă coletul trimis îl va primi direct la ușa locuinței sale, fără a fi nevoit să meargă la poștă sau la sediul agenției. Curierul nostru va avea grijă să te informeze din timp asupra zilei și orei de predare a pachetului.

 • Prețuri avantajoase

Tariful expedierii unui colet în Olanda este de 25 euro pentru pachetele de pana la 15 kg.

 • Condiții bune de depozitare a coletelor

Serviciul nostru de coletărie dispune de toate metodele logistice pentru ca pachetele tale să ajungă intacte la destinatar. Mașinile cu care realizăm transportul sunt moderne, iar cutiile sunt depozitate astfel încât să nu fie alterate de factori externi.

 • Manipularea atentă a coletelor, in special al celor cu conținut fragil

Angajații noștri sunt instruiți să manipuleze cu atenție sporită cutiile în care se află articole fragile. Nu uitați să lipiți eticheta ”Fragil” pe pachet.

 • Coletele nu sunt deschise de angajații Romfour sau persoane terțe

Ne respectăm clienții și nu deschidem trimiterile poștale niciodată. În forma în care pachetul este preluat de curierii noștri, la fel va ajunge și la destinatar. Aveți însă grijă ca în cutie să nu se afle obiecte de pe lista articolelor interzise.
Îți poți rezerva expedierea coletului AICI!
Rezervă expedierea unui colet prin telefon, SMS, pe site sau prin aplicația prin Romfour
Poți rezerva expedierea unui colet cu Romfour prin serviciul nostru de Call Center și SMS în mai puțin de 1 minut:

 • Call Center: 0747.066.966
 • SMS: 0742.311.211

Nu uita să ne comunici numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa pentru ca șoferii noștri să te contacteze înainte de a prelua coletul de la adresă indicate de tine.
O altă metodă simplă de a rezerva un colet este prin intermediul site-ul nostru. Tot pe site-ul nostru poți plăti direct transportul online cu cardul atunci când faci rezervarea.
Din dorința de a fi mai aproape de clienții noștri am dezvoltat aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Descarc-o și tu și fă-ți rezervarea rapid!
Orice informații suplimentare doriți să aflați despre serviciul de transport colete România-Olanda sau Olanda-România cu Romfour poți afla apelând la Call Center-ul specializat. Colegii noștri îți stau la dispoziție de luni până duminică, de la 08:00 la 22:00.

Aflați mai multe detalii despre serviciul de transport colete pe ruta România-Olanda și Olanda-România

Compania Romfour își ia angajamentul că fiecare trimitere poștală va ajunge în scurt timp la destinatar, în condiții de transport excelente. Însă, pentru a evita situații neplăcute urmăriți acești pași:

 • Acordați atenție produselor pe care vreți să le expediați. Verificați înainte lista cu articolele interzise sau restricționate;
 • Ambalați corespunzător fiecare cutie astfel încât acestea să nu fie deteriorate în timpul manipulării sau transportului. Folosiți materiale de umplere pentru ca întregul ambalaj să fie stabil, iar produsele din interiorul cutiei să nu se deplaseze. Ambalarea corectă a coletelor este important deoarece pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore;
 • Folosește o cutie rezistentă și bandă adezivă groasă pentru a sigila coletul;
 • Scrie lizibil pe cutie toate informațiile despre destinatar: nume și prenume, adresă de livrare, număr de telefon;
 • Nu uita să informezi destinatarul că i-ai trimis un colet pentru ca acesta să fie acasă în ziua în care curierul nostru va ajunge la el. Dacă în timpul predării coletului destinatarul aflați că au intervenit schimbări, ne puteți oferi o altă adresă de la care destinatarul poate prelua coletul.

Întrebări frecvente despre transportul de colete România-Olanda și Olanda-România

Când se pot trimite pachetele din România către Olanda și retur?

Romfour efectuează curse de livrare colete în fiecare săptămână. Tu ne suni și ne spui că vrei să trimiți un pachet, stabilim împreună data și ora preluării acestuia și restul detaliilor lasă-le în grija noastră.

Cum pot solicita un curier pentru expedierea coletelor pe ruta România-Olanda și retur?

Poți lua legătura cu un curier Romfour apelând la numerele de telefon 0747.066.966 sau trimițând un SMS la numărul 0742.311.211. Poți face o rezervare și direct pe site-ul nostru sau prin aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Rezervarea se face rapid, în mai puțin de 1 minut. Pentru orice întrebare poți suna în Call Center-ul nostru: 0747.066.966. Ne găsești oricând de luni până duminică, de la 08:00 la 22:00.

Cât durează livrarea coletului până în Olanda, respectiv în România?

Compania Romfour operează săptămânal curse pentru livrarea coletelor. Timpul estimat de expediere este de 3-7 zile, în funcție de orașul în care trebuie să ajungă pachetul tău. Dacă se întâmplă să existe întârziri minore, din motive ce nu țin de noi, vei fi anunțat despre acest lucru. La sosirea coletului te îndemnăm să verifici conținutul acestuia și semnezi avizul de primire al pachetului.

Ce se întâmplă dacă destinatarul nu este acasă la momentul sosirii coletului?

Nu este nici o problemă dacă destinatarul coletului nu se află la adresă în ziua în care șoferul nostru ajunge în orașul său. Puteți stabili împreună cu acesta o altă oră de predare a pachetlui. În cazul în care destinatarul nu poate fi contactat, acesta va primi un mesaj cu o adresă la care poate veni să ridice pachetul. Coletul se va afla la acea adresă maximum 15 zile.

Obiectele sunt expediate în siguranță deplină?

Serviciul de coletărie a fost înființat din dorința ca trimiterile poștale să ajungă în cele mai bune condiții la destinatari. Flota de mașini cu care echipa Romfour lucrează pentru a livra coletele în Olanda dispune de spațiu și mediu optim pentru depozitarea în siguranță a pachetelor. O altă garanție pe care o oferim este aceea că nimeni din compania Romfour sau alte personae terțe nu vor deschide coletele.

Ce obiecte nu trebuie să conțină coletul meu?

Puteți trimite multe lucruri celor dragi, însă trebuie să fiți atenți ca în pachete să nu se regăsească obiecte interzise, cum ar fi:

 • Bijuterii din aur sau alte metale prețioase;
 • Lingouri din orice metal prețios;
 • Pietre prețioase vrac;
 • Bunuri de valoare în forma la purtător (Bunuri periculoase interzise);
 • Bani, bonuri de masă, instrumente de plată necompletate (OP, CEC, BO);
 • Timbre/banderole fiscale;
 • Țigări și orice formă de tutun;
 • Droguri/plante halucinogene, plante etnobotanice și substanțe psihotrope și precursorii;
 • Explozivi, încărcături explozive, artificii;
 • Alte bunuri interzise și/sau restricționate la transport prin legislația în vigoare.

Există o limită de greutate atunci când vreau să trimit un colet în Olanda sau retur?

Un singur colet nu trebuie să depășească greutatea de 25 kg pentru ca pachetele să poată fi gestionate mai ușor din punct de vedere logistic. Dacă aveți de trimis mai multe articole le puteți ambala în cutii ce nu depășește fiecare 25 kg.

În ce zonă a Olandei pot trimite un pachet?

Orașele mari în care ajungem sunt Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Breda, Arnhem, Tilburg sau Alkmaar. Ajungem însă oriunde în Olanda și livrăm direct la adresă. Dacă orașul în care vrei să trimiți un colet nu se află pe lista noastră prestabilită, te invităm să completezi formularul de contact disponibil pe site si noi vom avea grijă ca pachetul tău să ajungă acolo unde ai nevoie.

Cât costă livrarea unui colet în Olanda sau în România?

Vă oferim cele mai bune prețuri de pe piață la transportul coletelor. Tariful este de 25 euro/colet dacă pachetele nu depășesc 15 kg pentru livrarea din agenție la adresă. Pentru coletele care depășesc 15 kg pretul este de 1.5 euro/kg pentru livrarea din agenție direct la adresă, respectiv 1.8 euro/kg pentru varianta de livrare de la adresa voastră la adresa dorită.

Termenii și condițiile transportului de colete


Accesați unul din formatele de mai jos ( pdf sau doc ) pentru a descărca termenii și condițiile transportului de colete. Descarca: pdf sau doc

Telefon reclamații:

0749 622 266
Fa o rezervare telefonica