Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport persoane România Italia

Transport Internațional de Persoane România - Italia și retur

Romfour îți oferă cele mai bune servicii de transport persoane pe ruta România - Italia, dar și retur, Italia – România

Italia se numără printre cele mai apreciate destinații atât în ceea ce privește forța de muncă, cât și pentru turism. Romfour, compania de transport internațional persoane cu o vastă experiență în domeniu, îți pune la dispoziție cele mai bune condiții de călătorie pe ruta România - Italia la cel mai bun raport calitate – preț.
În fiecare săptămână operăm curse regulate, tur și retur, spre și dinspre cele mai importante orașe din Italia. Și nu oricum, ci direct la adresă! Iar la fiecare cursă pe care alegi să o faci alături de noi transportul în Italia a bagajelor este GRATUIT.

Călătorește alături de Romfour din România (avem acoperire în toată țara) spre Udinese, Padova, Verona, Brescia, Milano, Torino, Rovigo, Ferrara, Bologna, Cesena, Rimini, Ancona, Pescara, L’Aquila și Roma. Noi te ducem direct la adresă, așa că poți uita de grija transportului bagajelor sau a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală.

Dacă alegi să călătorești cu noi vei descoperi că avem prețuri convenabile și îți oferim numeroase câștiguri. Tariful curselor noastre Italia-România și retur începe de la 110 EUR și puteți beneficia de o serie de reduceri. Ca să vă dăm doar un exemplu, la achiziționarea online a biletului primiți o reducere de 10 EURO. Consultă acum ofertele noastre pentru transport spre Italia!

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Ce dotări au autocarele moderne Romfour care circulă pe rutele Italia – România și România – Italia?

Cursele de autocar România-Italia se efectuează cu autocare moderne. Romfour pune accentul pe siguranță, confort și calitate. Astfel am investit în una dintre cele mai noi flote din țară. Autocarele noastre dispun de 50, 60 și respectiv 80 locuri, fiind conduse de câte 3 șoferi. Pe lângă cele prezentate, pentru distanțele reduse firma noastă vă pune la dispoziție alte 100 de busuri de 21 de locuri fiecare, care sunt operate de 2 șoferi.
Vei călători în microbuze noi marca Mercedez-Benz, mașini pe care avem grijă să le verificăm periodic din punct de vedere tehnic și nu numai, astfel încât să îndeplinească cele mai înalte standarde din punct de vedere al securității. Te vor conduce la destinație șoferi profesioniști cu experiență în domeniul transportului de persoane.
Romfour are în vedere și condițiile în care călătorești pe ruta Italia – România și retur. Microbuzele și autocarele Romfour îți pun la dispoziție:

 • aer condiționat,
 • sistem audio-video,
 • scaune rabatabile,
 • WiFi
 • priză individuală unde să îți încarci laptopul, tableta și telefonul.
 • spațiu suficient pentru bagaje, prețul acestora fiind inclus în bilet.
 • espressor de cafea

Contactați-ne pentru rezervarea călătoriei Italia – Romania alături de Romfour

Cu Romfour poți economisi timp și bani. Acum ai posibilitatea să îți achiziționezi biletul simplu, ieftin și rapid! În doar câteva minute ai rezervarea făcută fără să fie nevoie să te deplasezi.
Prima opțiune de rezervare este cea telefonică, sunând în Call Center sau prin SMS:

 • Call Center: 0747 066 966
 • SMS: 0742 311 211

Pentru rezervarea telefonică este necesar să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu. Ne poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00.
Rezervarea călătoriei din și spre Italia este la dispoziția ta la un click distanță. O altă metodă de cumpărare a biletului este site-ul Romfour de unde poți achita online. Iar avantajul este că îți oferim o reducere de 10 EURO.
Din dorința de a fi mai aproape de nevoile tale am realizat și aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Astfel, rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!
Vă recomandăm ca toate rezervările să se facă cu 2-3 zile înainte de data plecării. Astfel, te vei asigura că totul este în regulă și vei putea călători cu noi spre Italia în ziua în care tu ai nevoie.
Îți pot rezerva biletul AICI!
Alege să călătorești cu Romfour spre Italia și ai numeroase avantaje!
Un drum de transport persoane București Italia sau retur cu Romfour nu mai este o provocare, ci o reală plăcere. Vei putea sta comod în scaune și te poți bucura de toate condițiile, dar și de alte oportunități care sunt incluse în prețul biletului.
Iată care sunt avantajele unei călătorii în Italia cu Romfour:

Condiții de confort maxim

Transportul de persoane Italia-România și România-Italia este realizat de Romfour cu autocare de lux marca Mercedes-Benz care respectă cele mai înalte standarde: aer condiționat, WiFi, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală, spațiu suficient pentru bagaje etc.

Siguranță

Plecările pe ruta România către Italia, dar și retur, se realizează în cele mai bune condiții, astfel încât să te poți bucura de o experiență inedită până la destinația dorită. Șoferii noștri au experiență în domeniu, iar mașinile sunt verificate din punct de vedere tehnic înaintea fiecărei călătorii.
Pentru că siguranță înseamnă și sănătatea călătorilor noștri, încă de la începutul pandemiei ne-am luat toate măsurile ca pasagerii care rezervă un bilet pe ruta de transport România-Italia sau retur să fie protejați. La fiecare capăt de cursă dezinfectăm autocarele cu o lampă UV și oferim călătorilor 6 măști de protecție gratuite.

Bagaj gratuit

Bagajele tale nu vor reprezenta un cost în plus pentru tine, acestea intră în prețul biletului. Pe ruta România-Italia poți transporta gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână. Pe ruta Italia-România poți să transporți bagaje gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

Romfour oferă reduceri pentru călătorii de toate vârstele!

La achiziționarea online a biletului ai 10 EURO discount.


ANULĂRI ȘI REPROGRAMĂRI CU CONDIȚIILE: 

ANULARE
-Anunțarea anulării biletului cu 3 zile înainte se returnează 70% din suma biletului înapoi;
-Anunțarea anulării biletului cu 2 zile înainte de călătorie se returnează 50% din suma biletului;
-Anunțarea anulării biletului în ziua călătoriei se pierde biletul 100%;

REPROGRAMARE 
-Dacă clientul dorește reprogramare, aceasta se poate face doar cu 3 zile înaintea călătoriei contra unei taxe de  50 euro.

Întrebări frecvente despre transportul de persoane Italia-România și România - Italia

Când au loc plecările din România către Italia și retur?

Romfour realizează curse regulate de transport persoane România-Italia și retur în fiecare săptămână.

De unde au loc plecările și unde sunt sosirile în Italia?

Pentru că ne gândim de fiecare dată la avantajele tale, cu Romfour ai libertatea de a alege locul din care vrei să fii preluat din România și, odată ajuns în Italia, locul în care dorești să ajungi. Putem prelua călători de oriunde din țară, fie că vorbim de puncte fixe sau direct de la adresă, acolo unde nu avem agenții. În Italia te putem lăsa direct la adresă în următoarele orașe: Udinese, Padova, Verona, Brescia, Milano, Torino, Rovigo, Ferrara, Bologna, Cesena, Rimini, Ancona, Pescara, L’Aquila, Roma.

Cât costă un bilet de transport persoane Italia-România?

În funcție de destinația finală, prețul unui bilet de călătorie este de 110 EURo, iar la achiziționarea online a biletului primiți o reducere de 10 EURO. Pe lângă acest tarif nu va mai trebui să plătești nici o taxă suplimentară, cum ar fi taxa de bagaj.

Ce documente îmi sunt necesare atunci când călătoresc în Italia?

Actele de care aveți nevoie sunt:

 • Carte de identitate/pașaport valabil;
 • Minor însoțit de un singur părinte ➜ o împuternicire semnată de celălalt părinte al copilului.
 • Minor însoțit de o altă persoană ➜ procură de la ambii părinți și cazierul însoțitorului;
 • Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pașaport biometric și viză.

La achiziționarea online a biletului ai 10 EURO discount

Sfaturi și Recomandări

Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion. 
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect important este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.

 

Ce spun clienții noștri?

 • "O firmă pe care te poţi baza, nu m-au dezamăgit niciodată, şi au oferte foarte bune, am beneficiat şi de reduceri la anumite colete. Recomand cu toata încrederea! "
 • "Pentru mine contează enorm ca atunci când călătoresc în afara tarii sa am parte de cele mai bune condiţii de confort, ceea ce Romfour mi-a oferit! Nu cred ca as putea sa merg atâtea ore fără sa am aer condiţionat pe timp de vara. Aceasta firma de transport a reuşit mă mulţumească din toate punctele de vedere. Recomand! "
 • "5 stele de la mine! Am ajuns în siguranţa de fiecare data, am calatorit confortabil si şoferii au fost mereu amabili. "

Informaţii despre cursele Italia-România

Sună Call center:

0747 066 966

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre această ruta de transport?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica