VREI SA FACI O REZERVARE TELEFONICA?   Program Call Center - Luni - Duminica: 08:00 - 22:00
ROMFOUR

Transport persoane România Italia

Călătorește la cele mai bune prețuri de transport persoane pe ruta România – Italia și retur, alături de noi!

Ai nevoie să călătorești în interes de serviciu? Vrei să îți vizitezi rudele sau să te întorci la cei dragi, acasă? Noi suntem mereu alături de tine la drum!
Operăm curse săptămânale spre cele mai importante orașe din Italia și retur, direct la adresă!
Confortul tău este pe primul plan, de aceea avem una dintre cele mai noi flote din țară. Transportul se face cu autocare și microbuze noi, verificate periodic pentru ca tu să fii în siguranță. Prețurile unei călătorii sunt foarte accesibile, începând de la 50 EUR, iar la achiziționarea online a biletului, oferim o reducere de 10 EUR.

Orașe din Italia spre care operăm curse

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Udine, Padova, Verona, Brescia, Milano, Torino, Rovigo, Ferrara, Bologna, Cesena, Rimini, Ancona, Pescara, L’Aquila, Roma. Noi te ducem direct la adresă, așa că poți uita de grija transportului bagajelor sau a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală. 

 

Cum îți faci o rezervare a biletului?

Pentru a face o rezervare, poți suna în Call Center (0747 066 966/ 0758 064 120), prin SMS (0742 311 211) sau poți intra pe site, unde biletele se pot achita și online, cu o reducere de 10 EUR. Recomandăm ca rezervările să se facă cu 2-3 zile înainte de data plecării, astfel, te asiguri că totul este în regulă și vei putea călători cu noi în ziua în care tu ai nevoie.
Pentru rezervarea telefonică, va fi nevoie să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.
Rezervările se pot face direct și din aplicația Romfour disponibilă pentru Android și iOS. Descarc-o și tu!
În cazul în care vei face rezervarea mult mai devreme decât data la care vei pleca și dorești să o anulezi, o poți face gratuit cu 72 de ore înainte călătoriei.

Avem un call center specializat - de luni până duminică în intervalul 08:00 – 22:00, răspundem cu promptitudine tuturor solicitărilor
Rezervările se fac simplu și rapid, telefonic sau pe site, în mai puțin de 1 minut. De asemenea, ai posibilitatea de a face anulare gratuită a rezervării cu maxim 72 de ore înainte de începerea călătoriei.

Care sunt procedurile de plecări/sosiri?

1. Avem plecări și sosiri în toată România. Putem prelua călători de oriunde din țară (de la puncte fixe sau de la adresă, acolo unde nu avem agenții), iar transportul spre Italia, îl facem direct la adresă.
Tu trebuie doar să îți faci rezervarea, iar noi te contactăm cu o seară înainte, telefonic sau prin sms, pentru a-ți reaminti ora de plecare. 
În cazul curselor realizate din străinătate către România, preluarea se face direct de la adresă.  Iar odată ajuns în țară, poți opta pentru a fi lăsat la un punct fix sau la adresă (cu o mică diferență de tarif).
2. Ne luăm toate măsurile pentru ca tu să călătorești în condiții de confort maxim. Transportul se face cu microbuze și autocare confortabile marca Mercedes-Benz, dotate cu aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, WiFi și spațiu suficient pentru bagaje.
3. Bagajele nu mai sunt o grijă. Ele intră în prețul biletului! 
Pe ruta România – Italia, poți transporta Gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână.
Iar pe ruta Italia – România, transporți bagaje Gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

La achiziționarea online a biletului ai 10 EUR discount

La fiecare cursă, îți oferim o masă caldă din partea noastră

Reduceri şi gratuităţi pentru copii

  • Ce mai mici pasageri ai noștri, de până în 2 ani, călătoresc Gratis

  • Copiii cu vârsta între 2-12 ani au 50% Reducere din prețul biletului

Reduceri pentru bătrâni

  • Bunicii care călătoresc cu noi, au reduceri de 10 EUR pe baza cuponului de pensie. Reducerea se aplică o dată/ lună

Sfaturi și Recomandări

Dorim să îți aigurăm o călătorie cât mai plăcută, de aceea avem câteva recomandări, dar și beneficia pentru tine.
Înainte de călătorie este important să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect esențial este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit. Noi îți asigurăm o masă caldă gratuit pentru un drum mai plăcut.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.
În plus, cu noi călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion. 

 

Ce spun clienții noștri?

  • "O firmă pe care te poţi baza, nu m-au dezamăgit niciodată, şi au oferte foarte bune, am beneficiat şi de reduceri la anumite colete. Recomand cu toata încrederea! "
  • "Pentru mine contează enorm ca atunci când călătoresc în afara tarii sa am parte de cele mai bune condiţii de confort, ceea ce Romfour mi-a oferit! Nu cred ca as putea sa merg atâtea ore fără sa am aer condiţionat pe timp de vara. Aceasta firma de transport a reuşit mă mulţumească din toate punctele de vedere. Recomand! "
  • "5 stele de la mine! Am ajuns în siguranţa de fiecare data, am calatorit confortabil si şoferii au fost mereu amabili. "

 

 

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre această ruta de transport?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica