VREI SA FACI O REZERVARE TELEFONICA?   Program Call Center - L-V : 08.00-21.30 S: 08.00-21.00 D: 08.00-20.00
ROMFOUR

Transport Colete România – Belgia și Belgia– România

Trimite colete rapid și ieftin oriunde pe ruta România – Belgia și retur

Romfour realizează transport colete Belgia cu ridicare/livrare de la adresa clientului, în sistem Door-to-Door (din uşă în uşă)

Contactează un consultant de la centrele noastre de coletărie

Colete din România spre Belgia

    0372 309 811

    0372 309 822

    colete.romania@romfour-tur.ro

Colete din Belgia spre România

    0372 309 811

    0372 309 822

    colete.romania@romfour-tur.ro

Cauți o firmă de curierat serioasă și rapidă? Romfour te poate ajuta să expediezi colete din România în majoritatea orașlor din Belgia. Efectuează o comandă pentru serviciul de curierat România Belgia, iar pachetul tău va ajunge între 3 și 7 zile la destinație.
Coletul tău va fi în siguranță cu Romfour ! Alege serviciul nostru de transport colete direct la adresă în Belgia și vei beneficia de rapiditate și profesionalism la cele mai bune tarife pentru livrări România – Belgia. Avem soluții moderne pentru 100% acoperire a nevoilor tale, indiferent de domeniul de activitate, mărimea afacerii, volumul de livrări sau volumul coletelor.
Romfour operează curse de livrare colete tur-retur săptămânal spre cele mai importante orașe din Belgia cu destinația la adresa dorită. Livraţi produsele acolo unde trebuie să ajungă, în momentul în care trebuie să ajungă ! Astfel, în situația în care nu ai găsit destinația dorită de livrare te invităm să completezi formularul de transport colete, iar noi vom ajunge în orice colț al Belgiei sau al României pentru a livra pachetul tău.

ROMFOUR  operează săptămânal curse de călătorie (tur și retur) spre cele mai importante orașe din Belgia cu destinația la adresa dorită

Flota de maşini ROMFOUR asigură servicii de curierat și logistică la cele mai înalte standarde.

Prin calitatea serviciilor noastre de coletărie dorim să creăm legături puternice între oameni și să le îmbunatățim viața

Romfour oferă servicii complete și personalizate. Ne bucurăm de o bună reputație în domeniul transportului de colete, iar prețurile noastre sunt decente și flexibile.
Înmânarea coletului este extrem de simplă. Curierul este chemat la domiciliul expeditorului unde va prelua pachetul de la tine. Ambalarea va intra în responsabilitatea ta și, pentru că printre cei mai importanți pași în procesul expedierii unui colet în Belgia este ambalarea corespunzătoare, te rugăm să te asiguri că limita maximă de greutate este de 25 de kilograme per colet. Dacă greutatea depășește această limită, îți recomandăm ambalarea obiectelor într-o altă cutie. Astfel vei putea evita deteriorarea obiectelor pe care le trimiți.
Bunurile sunt încărcate în mașina de traseu și flota de mașini Romfour va livra coletele în Belgia la cele mai înalte standarde. În procesul de pregătire a coletului îți recomandăm să împachetezi corespunzător obiectele cu ajutorul unui înveliș opac, care să nu permită vizualizarea conţinutului. Scrie cu grijă și atenție datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume/denumirea în cazul persoanelor juridice, respectiv adresa completă de livrare). Totodată, coletele care conţin bunuri fragile vor trebui ambalate corespunzător de către expeditor/integrator, utilizând ca umplutură talaş, polistiren antişoc sau alt material care atenuează şocul mecanic, şi să aibă aplicată inscripţia „Fragil”.
După ce completați datele de expediere și înmânați pachetul curierului, Romfour Tur SRL se obligă să recunoască şi să respecte inscripţiile/etichetele aplicate de expeditor/integrator şi să acorde o atenţie specială în manipularea şi depozitarea trimiterilor poştale în cauză.
Tarifele sunt adaptate volumului de expedieri, iar prețurile sunt avantajoase pentru voi – și nu invers. Procesul Romfour este foarte simplu, în partea de sus a paginii vei găsi calculatorul de preț instant pentru a vedea la ce costuri se va ridica coletul tău din și către Belgia. Vei afla răspunsul în doar 10 secunde!
Îți poți rezerva expedierea coletului AICI!

Ce anvantaje îți oferă Romfour dacă alegi să trimiți cu noi coletele pe ruta România – Belgia sau Belgia – România?

Romfour este o firmă de transport persoane si colete la nivel internațional. Reprezentăm o echipa serioasă, cu o experiență de 20 de ani, dedicată clienților săi și transportului în siguranță. Suntem conștienți de importanța livrării la timp a coletului tău așa că întotdeauna vom pune accent pe respectarea timpului de livrare. Atât rutele alese, cât și experiența curierilor noștri sunt două avantaje care ne-au ajutat ca din acest an să separăm transportul de persoane de cel de colete, astfel încât pachetele așteptate cu atât de mult drag să ajungă și mai repede față de cum v-am obișnuit, între 3 și 5 zile.
Coletăria rapidă cu Romfour este o variantă foarte practică și la îndemâna oricui. Dar pentru a avea un plus de siguranță că toate produsele ajung cu bine la destinație vă recomandăm să luați în primul rând legătura cu responsabilii de la dispecerat.
De ce să alegi Romfour pentru expedierea coletelor România - Belgia?

 • Preluare și  livrare direct de la adresă în orice colt al României sau al Belgiei
 • Livrarea rapidă și la prețuri competitive
 • Siguranța transportului
 • Curse săptămânale către Belgia
 • Flexibilitate în funcție de nevoile clientului

Romfour garantează livrarea oricărui colet România – Belgia și retur în bune condiții și în deplină confidențialitate în termenul specificat la expediere cu excepția cazului fortuit sau forței majore.
Unul dintre cele mai importante aspecte pe care le luăm în considerare atunci când realizăm transportul coletelor în Belgia este siguranța. Poți expedia cu încredere articole fragile sau electronice, deoarece ne vom asigura să nu sufere nici un fel de daune. Îți aducem la cunoștință că pachetul tău nu va fi deschis până la destinație și nici nu vom utiliza metode de manipulare care ar oferi ocazia terților de a lua la cunoștință conținutul coletului.
În cei 20 de ani de experiență am ales să fim corecți și transparenți și niciodată nu am supraevaluat costurile serviciilor noastre. Dacă vei alege să transporți colete România – Belgia cu Romfour, vei beneficia de servicii la prețuri corecte, sub nivelul pieței. Prețul nu va fi stabilit în funcție de distanță, ci în funcție de volum și greutate.
Dorim să fii mulțumit de serviciile noastre, astfel am acordat maximă atenție selecției angajaților noștri astfel încât prestările noastre să fie conforme cu cerințele tale. Vă aducem în vedere că în cazuri excepționale, atunci când perioadele sunt deosebit de aglomerate există șanse ca expedierea să fie realizată cu ușoare întârzieri de care, cu siguranță, vei fi informat.
Dacă vrei și tu să folosești transportul de colete România – Belgia sau altă țară din Europa te așteptăm cu drag.

Ce ar trebui să știi despre serviciul de coletărie Belgia - România inclusiv retur?

Te îndemnăm să iei în calcul sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:
•           Urmează măsurile de precauție. Informează-te și ai grijă ca produsele pe care le expediezi să nu se află pe lista articolelor interzise sau restricționate la livrare.
•           Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
•           Folosește o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
•           Acordă atenție detaliilor! Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului. Este important pentru noi ca scrisul să fie lizibil pentru a nu întâmpina erori la destinație.
•           Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Romfour îți stă la dispoziție pe orice cale de comunicare! Cum poți alege expedierea coletului tău din România în Belgia sau retur?

Fie că dorești să trimiți un colet, un plic, ori să îți dezvolți afacerea, Romfour îți pune la dispoziție orice cale de comunicare pentru a te informa corect și pentru a-ți răspunde la întrebări. Îți poți rezerva expedierea în mai puțin de 1 minut.
O primă cale prin care ne poți contacta este cea telefonică, sunând în Call Center sau prin SMS:

 • Call Center: 0747 066 966/0758 064 120
 • SMS: 0742 311 211

Pentru rezervarea telefonică este necesar să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a prelua coletul de la domiciliu.
O altă opțiune flexibilă și la îndemâna oricui este rezervarea directă pe site-ul nostru, unde vei avea posibilitatea de a achita transportul online cu cardul.
Din dorința de a fi mai aproape de nevoile tale am realizat și aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Astfel, rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!
Pentru orice nelămurire îți stăm la dispoziție și prin Call Centerul nostru specializat, unde vom răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor tale. Ne poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00.

Întrebări frecvente despre transportul de colete Belgia-România și România – Belgia

1. Când au loc livrările din România către Belgia și retur?

Tot ce trebuie să faci este să plasezi comanda, iar de restul ne ocupăm noi. Romfour operează curse de livrare colete tur-retur săptămânal spre cele mai importante orașe din Belgia cu destinația la adresa dorită.

2. Cum transmit o comandă pentru preluarea coletelor România-Belgia și retur?

Rezervările de transport colete Belgia-România și retur se fac simplu și rapid. Ne poți contacta telefonic sau prin SMS. Pentru preluări adhoc poți transmite online pe site-ul nostru https://www.romfour.ro/ sau prin aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Rezervarea se face în mai puțin de 1 minut. Avem un Call Center specializat, unde, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00, suntem alături de tine și răspundem cu promptitudine tuturor solicitărilor tale.

3. În cât timp va fi livrat coletul meu în Belgia din momentul în care a fost preluat?

Timpul de livrare nu depășește niciodată 7 zile lucrătoare de la data preluării. Atunci când curierul a ajuns într-un final la destinatar, coletul este verificat și clientul va semna un aviz de primire a pachetului. Mai există cazuri în care destinatarul nu răspunde la telefon sau nu poate fi găsit acasă în ziua respectivă. Dorim să precizăm că Romfour depune mari eforturi pentru a ajunge în timp util la adresa indicată, iar de aceea este de preferat ca destinatarul să facă tot posibilul să răspundă la numărul de telefon indicat pe colet. Însă, dacă nimic nu va funcționa conform planului, șoferul îl va notifica pe client despre încercarea acestuia de a-i livra coletul și îi va oferi un punct de contact de unde poate să ridice în cel mult 15 zile pachetul.

4. Ajung în siguranță obiectele pe care le trimit?

Calitatea și profesionalismul sunt cuvintele care ne caracterizează, iar flota de mașini Romfour care îți va livra coletețe în Belgia, în siguranță, asigură servicii de curierat și logistică la cele mai înalte standarde!

5. Ce produse sunt excluse livrării?

Prin serviciile de transport colete puteți transporta orice produs înafara celor interzise prin lege și a celor considerate periculoase. Printre acestea se numără:


 • Bijuterii din metale prețioase interzise
 • Lingouri din orice metal prețios interzise
 • Pietre prețioase vrac interzise
 • Bunuri de valoare în forma la purtător interzise (Bunuri periculoase interzise)
 • Bani, bonuri de masă, instrumente de plată necompletate (OP, CEC,BO)
 • Timbre/banderole fiscale
 • Țigări și orice formă de tutun
 • Droguri / plante halucinogene, plante etnobotanice și substanțe psihotrope și precursorii
 • Explozivi, încărcături explozive, artificii, imitații
 • Alte bunuri interzise și/sau restricționate la transport (vizează bunurile periculoase interzise de lege)

6. Există o limită de greutate?

Procesul nostru este foarte simplu pentru manipularea ușoară a coletelor tale și pentru evitarea deteriorării acestora limita maximă de greutate este de 25 de kilograme per colet. În cazul în care pachetul tău depășește această cifră restul obiectelor vor fi așezate într-o altă cutie.

7. În ce zonă a Belgiei pot trimite un colet?

Dorim să fii mulțumit de serviciile noastre și să te întorci de fiecare dată la noi, de aceea tratăm fiecare aspect al colaborării cu maximă seriozitate. Coletele pot fi trimise în orice oraș al Belgiei. În cazul în care orașul nu se află pe lista noastră prestabilită de pe site te invităm să completezi formularul de transport colete, iar noi vom ajunge în orice colț al Belgiei sau al României pentru a livra pachetul tău.

8. Care este taxa de transport colete pe ruta Belgia - România sau retur?

Alege serviciul Romfour de transport colete direct la adresă în Belgia și vei beneficia de profesionalism și rapiditate la un preț accesibil. Pentru RETUR 25 euro - pentru coletele până în 15 kg cu livrare la agenție; 30 euro - pentru coletele până în 15 kg cu livrare la adresă. Pentru coletele care depășesc 15 kg prețul este de 1.5 euro/kg cu livrare la agenție și 1.9 euro/kg cu livrare la adresă. Pentru TUR: Colete Cehia, Austria, Germania, Belgia, Luxemburg, Olanda, Franța, Danemarca Pentru coletele până în 15 kg prețul este de 25 euro din agenție cu livrare la adresă Pentru coletele care depăsesc 15 kg pretul este de 1.5 euro/kg din agenție și 1.9 euro/kg la adresă.

Termenii și condițiile transportului de colete


Accesați unul din formatele de mai jos ( pdf sau doc ) pentru a descărca termenii și condițiile transportului de colete. Descarca: pdf sau doc

Telefon reclamații:

0749 622 266
Fa o rezervare telefonica