Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport Internațional de Persoane Austria

Servicii de Transport Persoane Austria – România la domiciliu

Curse autocar Austria – România și retur. Romfour te lasă la adresă!

Cursele către Austria nu puteau să lipsească din itinerariile internaționale pe care Romfour le realizează de două decenii. În scop personal sau în interes de serviciu, singur sau împreună cu familia, îți vom asigura cele mai bune condiții de transport.
Cursele de transport persoane pe care Romfour ți le pune la dispoziție sunt săptămânale spre cele mai importante orașe din Austria și retur, direct la adresă. Plecările au loc în zilele de marți, miercuri, joi, vineri și sâmbătă.
Călătoriile de persoane pe ruta Austria – România sunt la cele mai avantajoase prețuri de pe piață. Tariful curselor noastre începe de la 110 EUR și puteți beneficia de o serie de reduceri. Ca să vă dăm doar un exemplu, la achiziționarea online a biletului primiți o reducere de 10 EURO. Accesează acum ofertele noastre pentru transport persoane spre Austria!
Compania noastră oferă frecvent reduceri și oferte speciale pentru plecări pe ruta Austria – România.

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Dornbrin, Innsbruck, St. Johann in Pongau, Wels, Linz, Salzburg, Viena, Sankt Polten, Liezen, Leoben, Graz, Braunau am Inn.. Pentru că la Romfour confortul tău este prioritatea noastră, îți asigurăm transportul direct la adresă și vei scăpa de grija de a pierde timpul căutând un alt mijloc de transport intermediar. Iar la fiecare cursă pe care alegi să o faci alături de noi din România în Austria poți transporta Gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână. Iar pe ruta Austria– România, transporți bagaje Gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

Călătorește cu încredere pe ruta Austria – România, alături de Romfour

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Avantajul de a alege să călătorești cu Romfour din sau până în Austria este acela că prețul biletului este mult mai avantajos comparativ cu orice alt mijloc de transport. Iar beneficiile nu se opresc aici! Plecările pe ruta România catre Austria, dar si invers, se realizează în cele mai bune condiții, astfel încât să te bucuri de o experiență inedită până la destinație.
Cel mai bun preț îți oferă servicii la cele mai înalte standarde. Îți punem la dispoziție cea mai nouă flotă de vehicule de pe piață destinată transportului de persoane, care vor asigura o experiență plăcută de călătorie și bilete de autocar pe ruta Austria – România de la 110 de euro pentru adulți. Autocarele noastre marca Mercedez - Benz dispun de 50, 60 și respectiv 80 locuri, fiind conduse de câte 3 șoferi fiecare. Pentru distanțele reduse firma noastă vă pune la dispoziție alte 100 de busuri de 21 de locuri fiecare, care sunt operate de 2 șoferi.
Mașinile sunt dotate cu:

 • aer condiționat,
 • sistem audio-video,
 • scaune rabatabile,
 • WiFi
 • priză individuală unde să îți încarci laptopul, tableta și telefonul.
 • spațiu suficient pentru bagaje, prețul acestora fiind inclus în bilet.
 • expresor de cafea

O călătorie confortabilă este garantată, în special pentru excursii la distanțe lungi. Vehiculele sunt avansate din punct de vedere tehnologic, confortabile și sigure. Acestea sunt echipate și verificate periodic de specialiștii noștri atât estetic, cât și tehnic. Echipa de șoferi aleasă de Romfour pentru tine este profesionistă și experimentată.

Ce ar trebui să știi despre serviciul de transport persoane din Austria în România și retur?

Transport direct la adresă
Cu noi poți evita aglomerația din orașul de destinație și nu vei mai fi nevoit să folosești mijloacele de transport în comun sau să cari bagajele foarte grele. Destinația ta este și destinația noastră, așadar te vom transporta până în fața locuinței.
Măști gratuite plus dezinfectare UV a autocarelor
Încă de la începutul pandemiei ne-am luat toate măsurile ca pasagerii care rezervă un bilet pe ruta de transport România-Austria sau retur să fie în siguranță. La fiecare capăt de cursă dezinfectăm autocarele cu o lampă UV și oferim călătorilor 6 măști de protecție gratuite.
Dotări moderne
Pentru a-ți asigura confortul pe toată perioada călătoriei, microbuzele noastre sunt dotate cu echipamente de lux. Te vei bucura de cafea și multe altele.
Bagajul este gratuit
Foarte multe companii de transport impun limitări ale bagajelor pentru călătoriile în Austria și solicită taxe pentru fiecare kilogram în plus. Pe ruta România-Austria poți transporta gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână. Pe ruta Austria-România poți să transporți bagaje gratuite în limita a 45 kg + un bagaj de mână.
Reducere la biletele Austria – România

 • La achiziționarea online a biletului ai 10 Euro discount.

Contactați-ne pentru rezervarea călătoriei de transport persoane Austria - România

Echipa Romfour îți stă la dispoziție cu detalii și informații privind transportul de persoane pe ruta Austria – România. Acum ai posibilitatea să îți rezervi biletul simplu, ieftin și rapid! În doar câteva minute ai rezervarea făcută fără să fie nevoie să te deplasezi.
Pentru orice nelămurire și pentru cumpărarea unui bilet sună în Call Center-ul nostru sau trimite-ne un SMS:

 • Call Center: 0747 066 966
 • SMS: 0742 311 211

Pentru rezervarea telefonică este necesar să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu. Ne poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00.
La orice oră din zi și din noapte poți accesa site-ul Romfour, unde poți achita online biletul de transport spre Austria și din Austria. Iar avantajul este că îți oferim o reducere de 10 EURO.
Din dorința de a fi mai aproape de nevoile tale am realizat și aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Astfel, rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!
Indiferent de cum alegi să îți cumperi biletul spre Austria sau spre România, Romfour îți oferă șansa de a face o anulare a rezervării cu maxim 72 de ore înainte de începerea călătoriei. Verificati sectiunea de anulari de pe pagina CONDIŢII GENERALE DE TRANSPORT PERSOANE pentru mai multe detalii.
Te sfătuim ca toate rezervările să se facă cu 2-3 zile înainte de data plecării. Astfel, te vei asigura că totul este în regulă și vei putea călători cu noi spre Austria în ziua în care tu ai nevoie.
Îți pot rezerva biletul AICI!

Întrebări frecvente despre transportul de persoane Austria-România și România - Austria

Ce frecvență au plecările din România către Austria și retur?

Romfour realizează curse regulate de transport persoane România-Austria și retur în fiecare săptămână, către toate localitățile cu transport la adresă în următoarele orașe: Dornbrin, Innsbruck, St Johann in Pongau, Wels, Linz, Salzburg, Viena, Sankt Polten, Liezen, Leoben, Graz, Braunau am Inn.

De unde au loc plecările și unde sunt sosirile în Austria?

Clienții Romfour sunt prioritari pentru noi, așadar, alegând firma noastră de transport persoane ai libertatea de a alege locul din care vrei să fii preluat din România și, odată ajuns în Austria, locul în care dorești să ajungi. Putem prelua călători de oriunde din țară, fie că vorbim de puncte fixe sau direct de la adresă, acolo unde nu avem agenții. În Austria te putem lăsa direct la adresă în următoarele orașe: Dornbrin, Innsbruck, St Johann in Pongau, Viena, Linz, Salzburg, Wien, Sankt Polten, Liezen, Leoben, Graz, Braunau am Inn.

Ce pot face dacă orașul în care vreau să ajung, în Austria, nu se află pe lista  Romfour?

Pentru că tu contezi pentru noi, cursele se efectuează la adresă, iar tu îți vei putea personaliza călătoria alegând orașul din care pleci și în care doreși să ajungi. Pe platforma online Romfour poți completa un formular și alege destinația dorită spre Austria, iar șoferii noștri te vor duce oriunde îți dorești.

Cât costă un bilet de transport persoane Austria-România?

În funcție de destinația finală, prețul unui bilet de călătorie începe de la 110 de euro, iar la achiziționarea online a biletului primiți o reducere de 10 EURO. Pe lângă acest tarif nu va mai trebui să plătești nici o taxă suplimentară, cum ar fi taxa de bagaj.

Ce documente îmi sunt necesare atunci când călătoresc în Austria?

Actele de care aveți nevoie sunt:

 • Carte de identitate/pașaport valabil;
 • Minor însoțit de un singur părinte ➜ o împuternicire semnată de celălalt părinte al copilului.
 • Minor însoțit de o altă persoană ➜ procură de la ambii părinți și cazierul însoțitorului;

La achiziționarea online a biletului ai 10 EURO discount

Sfaturi și Recomandări

Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion. 
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect important este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate. Verificati sectiunea de anulari de pe pagina CONDIŢII GENERALE DE TRANSPORT PERSOANE pentru mai multe detalii.

 

Ce spun clienții noștri?

 • "Am apelat la serviciile acestei firme de transport de foarte multe ori şi mă pot considera o clientă fidelă. De fiecare dată am fost foarte mulţumită. Şoferii sunt nişte profesionişti, foarte amabili şi respectuoşi. Recomand cu drag tuturor!"
 • "Eu am călătorit în Franţa cu copilul meu de doar 5 luni şi aveam oarecare emoţii dar până la urmă s-a dovedit ca nu aveam nici un motiv pentru a-mi face griji, cei de la Romfour sunt nişte profesionişti. "
 • "Şoferii sunt excepţionali, foarte amabili şi serioşi! Timpul a trecut foarte uşor şi mereu m-am simţit în siguranţă."

In plus, cu Romfour uiți de grija greutății bagajelor și îți iei cu tine tot ce ai nevoie.

 • Limita bagajelor pe ruta Europa – România este de 45 KG.
 • Pe ruta România – Europa, poți transporta bagaje cu o greutate maximă de 60 KG.

Ce îți mai rămâne de făcut?

Să te bucuri de peisajele întâlnite pe parcursul călătoriei.

 

Informaţii despre cursele Austria-România

Sună Call center:

0747 066 966

ROMFOUR  operează săptămânal curse (tur și retur) spre cele mai importante oraşe din Austria cu destinaţie  la adresa dorită.

Flota de maşini destinată transportului internaţional de persoane pe ruta Romania - Austria se ridică la cele mai înalte standarde.

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre această ruta de transport?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica