VREI SA FACI O REZERVARE TELEFONICA?   Program Call Center - Luni - Duminica: 08:00 - 22:00
ROMFOUR

Transport Internațional de Persoane Austria

Călătorește la cele mai bune prețuri de transport persoane pe ruta România – Austria și retur, alături de noi!

Ai nevoie să călătorești în interes de serviciu? Vrei să îți vizitezi rudele sau să te întorci la cei dragi, acasă? Noi suntem mereu alături de tine!
Operăm curse săptămânale spre cele mai importante orașe din Austria și retur, direct la adresă! În plus, avem una dintre cele mai noi flote din țară! 
Punem confortul și siguranța clienților noștri pe primul loc.  De aceea, transportul se face cu autocare și microbuze noi, verificate periodic. Prețul călătoriei este foarte accesibil pentru că ne dorim ca tu să ai cât mai mult de câștigat! Prețul curselor noastre începe de la 50 EUR, iar la achiziționarea online a biletului, oferim o reducere de 10 EUR.

Orașe din Austria spre care operăm curse

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Dornbrin, Inssbruck, ST Johann in Pongau, Wels, Linz, Salzburg, Wien, Sankt Polten, Liezen, Leoben, Graz, Braunau am Inn. Te ducem direct la adresă! Uită de grija transportului bagajelor, a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală sau a timpul pierdut găsind alt mijloc de transport. 

Cum îți faci o rezervare a biletului?

Dacă îți dorești să rezervi un loc, o poți face telefonic, sunând în Call Center ( 0747 066 966/ 0758 064 120), prin SMS (0742 311 211) dar și pe site, unde biletele se pot achita și online, cu o reducere de 10 EUR. Recomandăm ca rezervările să se facă cu 2-3 zile înainte de data plecării, astfel, te asiguri că totul este în regulă și vei putea călători cu noi în ziua în care tu ai nevoie.
Pentru rezervarea telefonică, va fi nevoie să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.
Rezervările se pot face direct și din aplicația Romfour disponibilă pentru Android și iOS. Descarc-o și tu!
Dacă faci rezervarea cu o perioadă mai mare înainte, colegii noștri te vor contacta în apropierea călătoriei pentru a confirma. Nu îți face griji dacă nu mai poți călători la acea data, poți anula sau modifica rezervarea gratuit cu 72 de ore înainte.

Care sunt procedurile de plecări/sosiri?

1. Avem plecări și sosiri în toată România. Putem prelua călători de oriunde din țară (de la puncte fixe sau de la adresă, acolo unde nu avem agenții), iar transportul spre Austia, îl facem direct la adresă.
Tu îți faci rezervarea, iar noi te contactăm cu o seară înainte, telefonic sau prin sms, pentru a-ți reaminti ora de plecare. 
În cazul curselor realizate din străinătate către România, preluarea se face direct de la adresă.  Iar odată ajuns în țară, poți opta pentru a fi lăsat la un punct fix sau la adresă (cu o mică diferență de tarif).
2. Ne luăm toate măsurile pentru ca tu să călătorești în condiții de confort maxim. Transportul se face cu microbuze și autocare confortabile marca Mercedes-Benz, dotate cu aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, WiFi și spațiu suficient pentru bagaje.
3. Bagajele nu mai sunt o grijă. Ele intră în prețul biletului! 
Pe ruta România – Austria, poți transporta Gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână.
Iar pe ruta Austria – România, transporți bagaje Gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

La achiziționarea online a biletului ai 10 EUR discount

La fiecare cursă, îți oferim o masă caldă din partea noastră

Reduceri şi gratuităţi pentru copii

  • Ce mai mici pasageri ai noștri, de până în 2 ani, călătoresc Gratis

  • Copiii cu vârsta între 2-12 ani au 50% Reducere din prețul biletului

Reduceri pentru bătrâni

  • Bunicii care călătoresc cu noi, au reduceri de 10 EUR pe baza cuponului de pensie. Reducerea se aplică o dată/ lună

Sfaturi și Recomandări

Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect important este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Pentru un drum mai plăcut, îți asigurăm o masă caldă gratuit. De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.
În plus, cu noi călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate, spre deosebire de restricțiile impuse la călătoria cu avionul.

 

Ce spun clienții noștri?

  • "Am apelat la serviciile acestei firme de transport de foarte multe ori şi mă pot considera o clientă fidelă. De fiecare dată am fost foarte mulţumită. Şoferii sunt nişte profesionişti, foarte amabili şi respectuoşi. Recomand cu drag tuturor!"
  • "Eu am călătorit în Franţa cu copilul meu de doar 5 luni şi aveam oarecare emoţii dar până la urmă s-a dovedit ca nu aveam nici un motiv pentru a-mi face griji, cei de la Romfour sunt nişte profesionişti. "
  • "Şoferii sunt excepţionali, foarte amabili şi serioşi! Timpul a trecut foarte uşor şi mereu m-am simţit în siguranţă."

 

 

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre această ruta de transport?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica