Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport persoane România Danemarca

Transport Internațional de Persoane Danemarca tur - retur

Călătorește oricând ai nevoie alături de cursele Romfour România - Danemarca!

Romfour îți pune la dispoziție transportul de persoane Danemarca – România și retur cu plecări săptamânale. Transportul se realizează cu microbuze de ultimă generație cu 8+1 locuri, având fiecare câte doi șoferi profesioniști cu o vastă experiență în domeniu.
Noi te lăsăm direct la adresă în următoarele orașe: Padborg, Kolding, Vejle, Horsens, Aarhus, Randers, Aalborg, Odense, Copenhaga. Tot ce trebuie să faci e să-ți pregătești bagajele, să faci rezervarea și apoi să te îmbarci într-o călătorie cu microbuzul caracterizată de confort și siguranță.
Traseele noastre sunt flexibile și se ajustează de fiecare dată în funcție de nevoile tale. Nu trebuie să îți faci griji dacă localitatea din care pleci sau în care vrei să ajungi nu o vei găsi în lista noastră standard. Traseul poate fi personalizat conform rezervării tale, pe care o poți realiza în formularul de transport persoane.

Romfour te ajută să economisești! Cu biletele noastre de autocar incredibil de ieftine, care pornesc de la 150 de euro spre Danemarca, rămâi cu bani în buzunar, iar orarele precise ale autocarelor și punctualitatea noastră te ajută să economisești și timp!
Am demonstrat de-a lungul timpului că echipa noastră de profesioniști poate oferi clienților siguranță și încrederea necesară pentru a călători pe ruta Danemarca – România și retur. Pentru că avem o experiență de peste 19 de ani în transportul internațional de persoane, compania noastră asigură standarde înalte, iar autocarele pe care vi le punem la dispoziție sunt o metodă sigură de a călători, în care te vei simți confortabil.
Te vei bucura de o călătorie la cele mai înalte standarde de confort și siguranță pe ruta Danemarca Romania, oferite de microbuze de ultimă generație marca Mercedes-Benz dotate cu absolut toate facilitățile.

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Pentru că ne gândim la buzunarul tău, unul dintre cele mai mari beneficii pe care le vei avea dacă alegi Romfour este bagajul GRATUIT, în limita a 45 kg + un bagaj de mână pentru care nu vei fi nevoit să plătești în plus!  Pentru că beneficiile sunt la orice pas, dacă alegi să achiți biletul online, te vei bucura de 10 EURO discount

Profesionalismul este cuvântul cheie la Romfour! Călătoriile spre Danemarca te vor duce la destinație în siguranță

De peste 19 ani. Romfour efectuează transportul de persoane spre Danemarca în condiții de maximă siguranță. Alături de noi te vei bucura de o călătorie la cele mai înalte standarde spre Danemarca! Spațiul este suficient pentru a te relaxa pe parcursul călătoriei. Microbuzele noastre dispun de 50, 60 și respectiv 80 locuri, fiind conduse de câte 3 șoferi. Pe lângă cele prezentate, pentru distanțele reduse firma noastă vă pune la dispoziție alte 100 de busuri, de 21 de locuri fiecare, care sunt operate de 2 șoferi.
Biletul achiziționat de la noi îți va pune la dispoziție tot ce ai nevoie până la destinație. Autocarele sunt dotate cu  WI-FI gratuit, spațiu mulțumitor între scaune, aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile și chiar și priză individuală unde să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, încărcător USB. Din rândul facilităților pe care ți le oferim nu lipsește nici espressorul de cafea.
Pentru că mizăm pe siguranță, toate mașinile sunt verificate frecvent astfel încât să nu intervină probleme tehnice care să pună în pericol siguranța călătorilor. Cei care vă conduc din și spre Danemarca sunt șoferi cu experiență îndelungată și profesioniști.

Dorești să călătorești în Danemarca? Îți oferim plecări săptămânale la prețuri atractive!

Achiziționarea unui bilet durează doar 60 de secunde! Pentru că tu contezi pentru noi, cursele se efectuează la adresă, iar tu îți vei putea personaliza călătoria alegând orașul din care pleci și în care dorești să ajungi. Pe platforma online Romfour poți completa un formular și alege destinația dorită spre Danemarca, iar șoferii noștri te vor duce oriunde îți dorești. În plus, avem grijă și de economiile tale! Nu trebuie să plătești nici o taxă suplimentară pentru bagaj, acesta fiind inclus în prețul biletului spre Danemarca!
Prețurile noastre sunt cele mai bune pe care le poți găsi pe piață pentru transportul de persoane, tariful fiind de numai 150 de euro. Dacă optezi să achiziționezi biletul online, vei primi și o reducere de 10 EURO! Consultă acum ofertele noastre pentru transport spre Danemarca!

Călătoria e mai bună cu Romfour! Achiziționează biletele spre Danemarca și retur într-un mod sigur!

Rezervă-ți locul în cadrul agenției noastre prin orice mijloc îți este la îndemână. Îți punem la dispoziție o varietate de posibilități de rezervare și plată a biletului tău spre Danemarca și spre România.
Ne poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00. O primă opțiune este la un apel distanță. Sună în Call Center sau trimite SMS:

 • Call Center: 0747 066 966
 • SMS: 0742 311 211

Nu uita că este esențial să ne transmiți prin telefon numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.
O altă alternativă menționată anterior este rezervarea călătoriei online, unde poți beneficia de o reducere de 10 EURO.
Pentru că echipa noastră ține pasul cu nevoile tale și dorește să ai la îndemână cele mai ușoare opțiuni, am creat aplicația Romfour, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Astfel, rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!
Indiferent de alegerea ta, noi îți oferim și posibilitatea de a face o anulare gratuită a rezervării. Anularea se poate face cu maxim 72 de ore înainte de momentul călătoriei spre Danemarca.
Îți sugerăm să faci rezervarea călătoriei tale cu 2-3 zile înainte de data plecării. Astfel, te vei asigura că totul este în regulă și vei putea călători cu noi spre Danemarca în ziua în care tu ai nevoie.
Îți pot rezerva biletul AICI!

Ești nelămurit? Îți răspundem tuturor întrebărilor legate de transportul de persoane Danemarca-România și România- Danemarca

Am avantaje financiare când aleg să călătoresc cu Romfour?

Bineînțeles! Romfour se gândește întotdeauna la beneficiile clienților săi! Am gândit o serie de beneficii de care te poți bucura dacă dorești să ajungi în Danemarca cu noi. Ofertele noastre de transport persoane Danemarca variază în funcție de vârstă și de opțiunea ta de a achiziționa biletul.

 • Copiii sub doi ani călătoresc gratuit
 • Copiii între 2 şi 12 ani beneficiază de o reducere de 50% la biletul de călătorie spre/din Danemarca.
 • Dacă sunteți pensionar veți primi 10 EURO reducere din tarif pe baza cuponului de pensie.
 • Pentru celelalte categorii de călători se oferă o reducere de 10 EURO la achiziționarea online a biletului.
 • Bagajul este gratuit!

Suntem protejați în timpul transportului de persoane?

Protecția călătorilor este unul dintre principalele noastre obiective. Ne adaptăm întotdeauna schimbărilor și nevoilor fiecărui client. Avem în vedere bunul mers tehnic al autocarelor Romfour, acestea fiind verificate tehnic înainte de fiecare plecare. Șoferii cu care vei călători au fost angajați de noi ținând cont de profesionalismul lor, iar în perioada pandemiei vei avea la dispoziție toate măsurile de siguranță! În fiecare autocar există lampă UV pentru dezinfectarea mașinii după fiecare cursă. De asemenea, punem la dispoziția pasagerilor și dezinfectant.

Bagajul necesită o taxă adițională?

Un alt beneficiu al călătoriei cu Romfour este gratuitatea bagajului. Poți transporta din România spre Danemarca gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână, iar pe ruta Danemarca - România poți transporți bagaje gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

Cum pot achita biletul de transport persoane Danemarca - România?

Nu trebuie să îți faci griji dacă nu poți achita online, ori nu ai bani cash! Ne-am gândit la toate posibilitățile de plată. Poți achita direct la șofer, ori online cu cardul, caz în care te vei bucura și de o reducere de 10%. La urcarea în autoturism, dacă nu ai bani cash îți poți plăti biletul și prin serviciul POS la bordul autocarelor. 

Ce beneficii am dacă aleg Romfour în călătoria mea spre Danemarca?

Beneficiile pe care Romfour ți le pune la dispoziție includ:

 • cafea,
 • internet gratuit pe toată durata călătoriei,
 • priză pentru a-ți încărca telefonul sau laptopul.
 • 6 măști de protecție la fiecare călătorie.

Ce documente sunt necesare atunci când călătoresc în Danemarca?

Dacă ne aflăm pe teritoriul Uniunii Europene este suficientă cartea de identitate. În cazul în care îți este mai ușor poți folosi și pașaportul. Atenție însă! Pentru a evita problemele la vamă verifică înainte de plecare valabilitatea actelor tale.

La achiziționarea online a biletului ai 10 EURO discount

Sfaturi și Recomandări

Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion. 
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect important este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Pentru un drum mai plăcut, îți asigurăm o cafea gratuit. De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.

 

Ce spun clienții noștri?

 • "Drumul pana în Danemarca a fost o încântare alături de personalul Romfour şi condiţiile au fost excelente. " "
 • "Abia aştept sa merg din nou peste hotare, bineînţeles tot cu autocarele Romfour pentru ca am fost foarte mulţumit de servicii si de condiţiile de transport."
 • "Singura firma de transport internaţional de care am fost 100% mulţumit, am avut o grămadă de experienţe neplăcute cu multe firme dar spre norocul meu i-am descoperit pe cei de la Romfour. Recomand cu toată încrederea!!!"

Informaţii despre cursele Danemarca-România

Sună Call center:

0747 066 966

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre această ruta de transport?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica