VREI SA FACI O REZERVARE TELEFONICA?   Program Call Center - Luni - Duminica: 08:00 - 22:00
ROMFOUR

Transport Internațional de Persoane Anglia

Călătorește la cele mai bune prețuri de transport persoane pe ruta România – Anglia și retur, alături de noi!

Ai nevoie să călătorești în interes de serviciu? Vrei să îți vizitezi rudele sau să te întorci la cei dragi, acasă? Noi suntem mereu alături de tine!
Operăm curse săptămânale spre cele mai importante orașe din Anglia și retur, direct la adresă! În plus, avem una dintre cele mai noi flote din țară! 

Confortul tău este pe primul plan. De aceea, transportul se face cu autocare și microbuze noi, verificate periodic. Iar prețul călătoriei este foarte accesibil! Prețul curselor noastre începe de la 50 EUR, iar la achiziționarea online a biletului, oferim o reducere de 10 EUR.

Orașe din Anglia spre care operăm curse

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Londra, Liverpool, Manchaster, Kingston Upon Hull, Birmingham, Nottingham, Leichester, Coventry, Peterborough, Norwich, Ipswick, Lanelli, Cardiff, Bristol, Reading, Maidstone, Dover  și alte destinații. Te ducem direct la adresă și uiți de grija transportului bagajelor sau a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală. 

Cum îți faci o rezervare a biletului?

Dacă îți dorești să rezervi un loc, o poți face telefonic, sunând în Call Center ( 0747 066 966/ 0758 064 120), prin SMS (0742 311 211) dar și pe site, unde biletele se pot achita și online, cu o reducere de 10 EUR. Recomandăm ca rezervările să se facă cu 2-3 zile înainte de data plecării, astfel, te asiguri că totul este în regulă și vei putea călători cu noi în ziua în care tu ai nevoie.
Pentru rezervarea telefonică, va fi nevoie să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.

Rezervările se pot face direct și din aplicația Romfour disponibilă pentru Android și iOS. Descarc-o și tu!

Avem un call center specializat - de luni până duminică în intervalul 08:00 – 22:00, răspundem cu promptitudine tuturor solicitărilor
Rezervările se fac simplu și rapid, telefonic sau pe site, în mai puțin de 1 minut. De asemenea, ai posibilitatea de a face anulare gratuită a rezervării cu maxim 72 de ore înainte de începerea călătoriei.

Care sunt procedurile de plecări/sosiri?

1. Avem zone de plecări și sosiri în toată România. Putem prelua călători de oriunde din țară (de la puncte fixe sau de la adresă, acolo unde nu avem agenții), iar transportul spre Anglia, îl facem direct la adresă.
Tu îți faci rezervarea, iar noi te contactăm cu o seară înainte, telefonic sau prin sms, pentru a-ți reaminti ora de plecare. 
În cazul curselor realizate din străinătate către România, preluarea se face direct de la adresă.  Iar odată ajuns în țară, poți opta pentru a fi lăsat la un punct fix sau la adresă (cu o mică diferență de tarif).
2. Ne luăm toate măsurile pentru ca tu să călătorești în condiții de confort maxim. Transportul se face cu microbuze și autocare confortabile marca Mercedes-Benz, dotate cu aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, WiFi și spațiu suficient pentru bagaje.
3. Bagajele nu mai sunt o grijă. Ele intră în prețul biletului! 
Pe ruta România – Anglia, poți transporta Gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână.
Iar pe ruta Anglia – România, transporți bagaje Gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

La achiziționarea online a biletului ai 10 EUR discount

La fiecare cursă, îți oferim o masă caldă din partea noastră

Reduceri şi gratuităţi pentru copii

  • Ce mai mici pasageri ai noștri, de până în 2 ani, călătoresc Gratis

  • Copiii cu vârsta între 2-12 ani au 50% Reducere din prețul biletului

Reduceri pentru bătrâni

  • Bunicii care călătoresc cu noi, au reduceri de 10 EUR pe baza cuponului de pensie. Reducerea se aplică o dată/ lună

Sfaturi și Recomandări

Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion. 
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect important este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Pentru un drum mai plăcut, îți asigurăm o masă caldă gratuit. De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.

 

Ce spun clienții noștri?

  • “În fiecare an, vară și de Sărbători, mă plimb prin diversele țări din Europa pentru că îmi place foarte mult să vizitez. De fiecare dată am mers cu Romfour pentru că încă de la prima călătorie am fost mulțumit de condițiile de care am avut parte și de seriozitatea cu care am fost tratat.” Nicolae Fală, Craiova
  • ”Mi-a fost foarte ușor să aleg Romfour pentru că aveau de departe cea mai bună ofertă, atât din punct de vedere al prețului cât și al condițiilor pe care le ofereau. Ce mi-a plăcut mie foarte mult a fost faptul că m-a dus exact la destinație și în felul acesta am scutit foarte multe bătăi de cap, deoarece ar fi trebuit să iau mai multe legături, să aștept, să pierd timp, locația nefiind una foarte cunoscută. Încă de la început mi-a plăcut că este o firmă foarte organizată și atentă la fiecare detaliu. Am plecat exact la ora la care era planificat, iar spre surprinderea mea, drumul nu a fost deloc resimțit.” Tomy Ionescu
  • ”Nu e tocmai ușor să călătorești alături de doi copii agitați și puși pe soții. În această vară, alături de soțul și copiii mei, am pornit într-o călătorie în Italia cu dorința de a avea un concediu de vis. Am ales să ne deplasăm până acolo cu unul din autocarele puse la dispoziție de Romfour, tocmai pentru că mi-au recomandat niște prieteni serviciile lor. Șoferul a condus atât de prudent, iar condițiile au fost atât de bune, încât de-a lungul drumului copiii mei au putut dormi liniștiți, fără să fie deranjați de nimic.” Petronela Elene Sasarman

In plus, cu Romfour uiți de grija greutății bagajelor și îți iei cu tine tot ce ai nevoie.

  • Limita bagajelor pe ruta Europa – România este de 45 KG.
  • Pe ruta România – Europa, poți transporta bagaje cu o greutate maximă de 60 KG.

Ce îți mai rămâne de făcut?

Să te bucuri de peisajele întâlnite pe parcursul călătoriei.

 

Informaţii despre cursele Anglia-România

Sună un consultant din Anglia

0044 774 151 9408

ROMFOUR  operează săptămânal curse (tur și retur) spre cele mai importante oraşe din Anglia cu destinaţie  la adresa dorită.

Flota de maşini destinată transportului internaţional de persoane pe ruta Romania - Anglia se ridică la cele mai înalte standarde.

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre această ruta de transport?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica