VREI SA FACI O REZERVARE TELEFONICA?   Program Call Center - L-V : 08.00-21.30 S: 08.00-21.00 D: 08.00-20.00
ROMFOUR

Transport Internațional de Persoane Anglia

Servicii de Transport Internațional de Persoane România Anglia și Anglia – România este suspendat momentan!

Călătorește la cele mai bune prețuri de transport persoane pe ruta România – Anglia și retur, alături de Romfour!

Cursele de transport persoane pe ruta Anglia - România, cu autocarul și microbuzul, de la adresă până la adresă, sunt o soluție ieftină fie că lucrați în străinătate și doriți să vă întoarceți la cei dragi, fie că vă doriți doar să vizitați Anglia în calitate de turist. Cu o experiență de peste 20 de ani în transportul internațional de persoane, Romfour a făcut o tradiție din a duce fiecare pasager la destinația dorită, totul în cele mai bune condiții de călătorie și la cele mai bune tarife.
Plecările sunt săptămânale în zilele de marți, miercuri, joi, vineri și sâmbătă și includ numeroase beneficii, astfel încât să aveți parte de o călătorie conform așteptărilor voastre. Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Londra, Liverpool, Manchester, Kingston Upon Hull, Birmingham, Nottingham, Leicester, Coventry, Peterborough, Norwich, Ipswick, Lanelli, Cardiff, Bristol, Reading, Maidstone, Dover și alte destinații.
Te ducem direct la adresă și uiți de grija transportului bagajelor sau a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală. Prețul unui bilet pe ruta Anglia România începe de la 150 de lire, iar la achiziționarea online a biletului, oferim o reducere de 10 EUR.  Pe ruta România – Anglia, poți transporta Gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână. Iar pe ruta Anglia – România, transporți bagaje Gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

Beneficiezi de siguranță și confort pe durata călătoriei Anglia – România

Serviciile de plecări din România Anglia și retur Anglia România, se realizează în condiții de maximă siguranță, cu autocare și microbuze moderne, rapide și comode. Se efectuează curse zilnice către orice destinație din Anglia, rapid și fără întârzieri, din aproape orice oraș din România.  
Scopul nostru e să vă oferim o călătorie plăcută și rapidă, de aceea flota noastră de microbuze marca Mercedez-Benz îndeplinește toate standardele de siguranță și calitate. Călătoria alături de noi se desfășoară în deplină siguranță, cu vehicule administrate de șoferi profesioniști cu o vastă experiență.

 • Dispunem de un sistem performant de verificare și pregătire al mașinilor
 • Șoferii noștri sunt atent selectați în echipa noastră
 • Punem accent pe punctualitate și facem tot posibilul ca toți pasagerii să fie în cală în momentul de plecare.
 • Microbuzele și autocarele Romfour sunt dotate cu toate facilitățile necesare unei călătorii plăcute: aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, WiFi sau priză individuală unde să îți încarci laptopul, tableta și telefonul. În plus, există și spațiu suficient pentru bagaje.
 • Romfour îți asigură o masă caldă pentru un drum mai plăcut, la fiecare cursă de transport persoane Anglia – România sau România – Anglia.
 • Măști gratuite plus dezinfectare UV a autocarelor. Încă de la începutul pandemiei ne-am luat toate măsurile ca pasagerii care rezervă un bilet pe ruta de transport România-Anglia sau retur să fie în siguranță. La fiecare capăt de cursă dezinfectăm autocarele cu o lampă UV și oferim călătorilor 6 măști de protecție gratuite.

Puteți rezerva bilete de autocar Anglia – România sau retur, online de pe site-ul nostru sau prin telefon!

Cursele regulate din România către Anglia au loc în fiecare săptămână, în zilele de marți, miercuri, joi, vineri și sâmbătă. Plecările din Anglia spre România sunt programate săptămânal, în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică.
Îți punem la dispoziție o serie de opțiuni pentru rezervare. Totul este simplu și rapid! Îți poți rezerva călătoria în doar câteva minute.
Prima metodă pe care o poți alege pentru a face o rezervare este cea telefonică, sunând în Call Center sau prin SMS:

 • Call Center: 0747 066 966/0758 064 120
 • SMS: 0742 311 211

Pentru rezervarea telefonică este necesar să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.
A doua metodă de a face o rezervare este direct pe site-ul nostru, unde biletele se pot achita și online. Iar avantajul este că îți oferim o reducere de 10 EUR.
Din dorința de a fi mai aproape de nevoile tale am realizat și aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Astfel, rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!
Ne poți apela și la Call Centerul nostru specializat, unde vom răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor tale. Ne poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00.
Indiferent de metoda pe care o alegi, noi îți oferim și posibilitatea de a face o anulare gratuită a rezervării. Anularea se poate face cu maxim 72 de ore înainte de momentul călătoriei spre Anglia.
Vă recomandăm ca toate rezervările să se facă cu 2-3 zile înainte de data plecării. Astfel, te vei asigura că totul este în regulă și vei putea călători cu noi spre Anglia în ziua în care tu ai nevoie.
Îți pot rezerva biletul AICI!

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Întrebări frecvente despre transportul de persoane Anglia-România și România - Anglia  

Când au loc plecările din România către Anglia și retur?

Romfour realizează curse săptămânale de transport persoane România- Anglia și retur. Plecările au loc în zilele de marți, miercuri, joi, vineri și sâmbătă. Avem plecări și sosiri în toată România. Putem prelua călători de oriunde din țară, fie că vorbim de puncte fixe sau direct de la adresă, acolo unde nu avem agenții. În ceea ce privește destinația finală, transportul din România spre Anglia îl facem direct la locul indicat de tine. În cazul curselor realizate din străinătate către România preluarea se face tot direct de la adresă. Iar odată ajuns în țară poți opta pentru a fi lăsat la un punct fix sau la adresă (cu o mică diferență de tarif).

De unde au loc plecările și unde sunt sosirile în Anglia?

Clienții Romfour sunt prioritari pentru noi, așadar, alegând firma noastră de transport persoane ai libertatea de a alege locul din care vrei să fii preluat din România și, odată ajuns în Anglia, locul în care dorești să ajungi. În Anglia te putem lăsa direct la adresă în următoarele orașe: Londra, Liverpool, Manchester, Kingston Upon Hull, Birmingham, Nottingham, Leicester, Coventry, Peterborough, Norwich, Ipswick, Lanelli, Cardiff, Bristol, Reading, Maidstone, Dover.

Ce se întâmplă dacă orașul în care vreau să ajung, în Anglia, nu se află pe lista Romfour?

Pentru că tu contezi pentru noi, cursele se efectuează la adresă, iar tu îți vei putea personaliza călătoria alegând orașul din care pleci și în care dorești să ajungi. Pe platforma online Romfour poți completa un formular și alege destinația dorită spre Anglia, iar șoferii noștri te vor duce oriunde îți dorești.

Cât costă un bilet de transport persoane Anglia-România?

În funcție de destinația finală, prețul unui bilet de călătorie începe de la 150 de lire, iar la achiziționarea online a biletului primiți o reducere de 10 lire. Pe lângă acest tarif nu va mai trebui să plătești nici o taxă suplimentară, cum ar fi taxa de bagaj.

Ce documente îmi sunt necesare atunci când călătoresc în Anglia?

Condițiile de intrare în Anglia s-au schimbat de la 1 ianuarie 2021. Așadar este indicat să verificați cu ajutorul organelor competente ce acte vor fi necesare pentru a putea intra fără probleme în Anglia. Acestea vor fi diferite în funcție de scopul călătoriei. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe cetățenii români vor putea călători spre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord pentru șederi de scurtă durată (ex.  în scop turistic, în vizită etc.) pe o perioadă de până la 6 luni într-un an, fără a avea nevoie de o viză de intrare. În cazul acesta este necesar un pașaport valabil. Cu toate acestea, cetățenii români care doresc să muncească în cele 6 luni trebuie să obțină, în prealabil, o viză de intrare.
Veți avea nevoie de acte suplimentare în următoarele situații:

 • Minor însoțit de un singur părinte ➜ o împuternicire semnată de celălalt părinte al copilului.
 • Minor însoțit de o altă persoană ➜ procură de la ambii părinți și cazierul însoțitorului;
 • Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pașaport biometric și viză.

La achiziționarea online a biletului ai 10 EUR discount

La fiecare cursă, îți oferim o masă caldă din partea noastră

Reduceri şi gratuităţi pentru copii

 • Ce mai mici pasageri ai noștri, de până în 2 ani, călătoresc Gratis

 • Copiii cu vârsta între 2-12 ani au 50% Reducere din prețul biletului

Reduceri pentru bătrâni

 • Bunicii care călătoresc cu noi, au reduceri de 10 EUR pe baza cuponului de pensie. Reducerea se aplică o dată/ lună

Sfaturi și Recomandări

Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion. 
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect important este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Pentru un drum mai plăcut, îți asigurăm o masă caldă gratuit. De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.

 

Ce spun clienții noștri?

 • “În fiecare an, vară și de Sărbători, mă plimb prin diversele țări din Europa pentru că îmi place foarte mult să vizitez. De fiecare dată am mers cu Romfour pentru că încă de la prima călătorie am fost mulțumit de condițiile de care am avut parte și de seriozitatea cu care am fost tratat.” Nicolae Fală, Craiova
 • ”Mi-a fost foarte ușor să aleg Romfour pentru că aveau de departe cea mai bună ofertă, atât din punct de vedere al prețului cât și al condițiilor pe care le ofereau. Ce mi-a plăcut mie foarte mult a fost faptul că m-a dus exact la destinație și în felul acesta am scutit foarte multe bătăi de cap, deoarece ar fi trebuit să iau mai multe legături, să aștept, să pierd timp, locația nefiind una foarte cunoscută. Încă de la început mi-a plăcut că este o firmă foarte organizată și atentă la fiecare detaliu. Am plecat exact la ora la care era planificat, iar spre surprinderea mea, drumul nu a fost deloc resimțit.” Tomy Ionescu
 • ”Nu e tocmai ușor să călătorești alături de doi copii agitați și puși pe soții. În această vară, alături de soțul și copiii mei, am pornit într-o călătorie în Italia cu dorința de a avea un concediu de vis. Am ales să ne deplasăm până acolo cu unul din autocarele puse la dispoziție de Romfour, tocmai pentru că mi-au recomandat niște prieteni serviciile lor. Șoferul a condus atât de prudent, iar condițiile au fost atât de bune, încât de-a lungul drumului copiii mei au putut dormi liniștiți, fără să fie deranjați de nimic.” Petronela Elene Sasarman

In plus, cu Romfour uiți de grija greutății bagajelor și îți iei cu tine tot ce ai nevoie.

 • Limita bagajelor pe ruta Europa – România este de 45 KG.
 • Pe ruta România – Europa, poți transporta bagaje cu o greutate maximă de 60 KG.

Ce îți mai rămâne de făcut?

Să te bucuri de peisajele întâlnite pe parcursul călătoriei.

 

Informaţii despre cursele Anglia-România

Sună Call center:

0747 066 966

ROMFOUR  operează săptămânal curse (tur și retur) spre cele mai importante oraşe din Anglia cu destinaţie  la adresa dorită.

Flota de maşini destinată transportului internaţional de persoane pe ruta Romania - Anglia se ridică la cele mai înalte standarde.

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre această ruta de transport?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica