Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport Internațional de Persoane Belgia

Călătorește la prețuri accesibile de transport persoane pe ruta România – Belgia și retur, alături de noi!

Ai nevoie să călătorești în interes de serviciu? Vrei să îți vizitezi rudele sau să te întorci la cei dragi, acasă? Noi suntem mereu alături de tine!
Operăm curse săptămânale spre cele mai importante orașe din Austria și retur, direct la adresă! În plus, avem flota auto noua! 
Punem confortul și siguranța clienților noștri pe primul loc.  De aceea, transportul se face cu autocare și microbuze noi, verificate periodic. Prețul călătoriei este foarte accesibil pentru că ne dorim ca tu să ai cât mai mult de câștigat! Prețul curselor noastre începe de la 140 EURO cu plata online sau 150 EURO cu plata la sofer, iar la achiziționarea online a biletului, oferim o reducere de 10 EURO.

Orașe din Belgia spre care operăm curse

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Brusseles, Antwerp, Gent, Liege, Mons, Charleroi, Brugges, Namur, Oostende și alte destinații. Te ducem direct la adresă și uiți de grija transportului bagajelor, a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală sau a chiar a timpului pierdut căutând un alt mijloc de transport.

 

Cum îți faci o rezervare a biletului?

Dacă îți dorești să rezervi un loc, o poți face telefonic, sunând în Call Center ( 0747 066 966/ 0758 064 120), prin SMS (0742 311 211) dar și pe site, unde biletele se pot achita și online, cu o reducere de 10 EURO. Recomandăm ca rezervările să se facă cu 2-3 zile înainte de data plecării, astfel, te asiguri că totul este în regulă și vei putea călători cu noi în ziua în care tu ai nevoie.
Pentru rezervarea telefonică, va fi nevoie să ne transmiți numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Aceste informații îi vor fi utile șoferului pentru a te contacta înainte de a te prelua de la domiciliu.
Rezervările se pot face direct și din aplicația Romfour disponibilă pentru Android și iOS. Descarc-o și tu!

Avem un call center specializat - de luni până duminică în intervalul 08:00 – 22:00, răspundem cu promptitudine tuturor solicitărilor
Rezervările se fac simplu și rapid, telefonic sau pe site, în mai puțin de 1 minut.

ANULĂRI ȘI REPROGRAMĂRI CU CONDIȚIILE: 

ANULARE
-Anunțarea anulării biletului cu 3 zile înainte se returnează 70% din suma biletului înapoi;
-Anunțarea anulării biletului cu 2 zile înainte de călătorie se returnează 50% din suma biletului;
-Anunțarea anulării biletului în ziua călătoriei se pierde biletul 100%;

REPROGRAMARE 
-Dacă clientul dorește reprogramare, aceasta se poate face doar cu 3 zile înaintea călătoriei contra unei taxe de  50 euro.

Care sunt procedurile de plecări/sosiri?

1. Avem plecări și sosiri în toată România. Putem prelua călători de oriunde din țară (de la puncte fixe sau de la adresă, acolo unde nu avem agenții), iar transportul spre Belgia, îl facem direct la adresă.
Tu îți faci rezervarea, iar noi te contactăm cu o seară înainte, telefonic sau prin sms, pentru a-ți reaminti ora de plecare. 
În cazul curselor realizate din străinătate către România, preluarea se face direct de la adresă.  Iar odată ajuns în țară, poți opta pentru a fi lăsat la un punct fix sau la adresă (cu o mică diferență de tarif).
2. Ne luăm toate măsurile pentru ca tu să călătorești în condiții de confort maxim. Transportul se face cu microbuze și autocare confortabile marca Mercedes-Benz, dotate cu aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, WiFi și spațiu suficient pentru bagaje.
3. Bagajele nu mai sunt o grijă. Nu trebuie să îți mai faci griji că va fi nevoie să plătești în plus pentru bagaje. Ele intră în prețul biletului! 
Pe ruta România – Belgia, poți transporta Gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână.
Iar pe ruta Belgia – România, transporți bagaje Gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

La achiziționarea online a biletului ai 10 EURO discount

Sfaturi și Recomandări

Siguranța și confortul clienților noștri sunt două aspect pe care punem accent, de aceea avem câteva sfaturi și recomandări pentru tine, dar și beneficia pe care le oferim.
Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. Nu există restricții ca în cazul bagajului de avion. 
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect esențial este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Pentru un drum mai plăcut, îți asigurăm o cafea gratuit. De asemenea, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate.

 

Ce spun clienții noștri?

  • "Confortul şi siguranţa deplasării sunt foarte importante pentru mine de aceea îi aleg pe ei, din prima clipa mi-au permis sa mă relaxez si chiar să reuşesc sa mă odihnesc preţ de câteva ore."
  • "O firma ce da dovada de profesionalism! Recomand cu încredere!"
  • "Toata familia - eu, şotia şi trei copilaşi de 4, 8 şi 6 ani am călătorit excelent din Germania în România şi după 3 săptămâni înapoi în Germania, fără nici un eveniment perturbator. va recomand tuturor să mergeţi cu Romfour ca au experienta şi profesionalism!"

 

 

Ai nevoie de informaţii suplimentare despre ruta de transport Romania Belgia?

Contactează acum unul din consultanții noștri din Romania:

Fa o rezervare telefonica