VREI SA FACI O REZERVARE TELEFONICA?   Program Call Center - L-V : 08.00-21.30 S: 08.00-21.00 D: 08.00-20.00
ROMFOUR

Servicii Transport

img

Transport internațional de persoane

De aproape 20 de ani, compania Romfour este unul dintre liderii de pe piață în transportul internațional de persoane. Operăm curse regulate către 13 țări europene, cu plecări săptămânale: Germania, Franța, Anglia, Italia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Elveția, Danemarca, Austria, Slovacia și Cehia și retur.
Indiferent dacă ai nevoie să călătorești în interes de serviciu, lucrezi în străinătate sau pur și simplu vrei să pleci într-o excursie, Romfour te duce direct la adresă, prin serviciul de transfer autocar. Astfel, vei scăpa de grija de a pierde timpul căutând un alt mijloc de transport intermediar pentru a ajunge în locația dorită.
Avem autocare moderne, dotate la cele mai înalte standarde de siguranță și confort. Mașinile sunt inspectate tehnic periodic, iar șoferii noștri sunt profesioniști certificați.

Punem confortul călătorului pe primul loc, iar fiecare cursă este o experiență în sine: aer condiționat, scaune rabatabile, sistem audio-video, WiFi gratuit pe tot parcursul cursei sau priză individuală unde să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, spațiu suficient pentru bagaje, spațiu generos între banchete etc.
Prețurile la bilete sunt extrem de avantajoase și pornesc de la 50 euro. Suntem alături de clienții noștri și le oferim o serie de discounturi. Spre exemplu, dacă achiziționați biletul online  beneficiați de o reducere de 10 euro.
Alte facilități oferite persoanelor care aleg să călătorească în Europa cu Romfour sunt:

  • Bagaj gratuit până la 60 kg + un bagaj de mână;
  • Masă caldă din partea noastră;
  • Cafea gratuită;
  • Rezervare simplă și rapidă;
  • Plata cu cardul direct în autocar;
  • Anularea gratuită a rezervării cu 72 ore înaintea călătoriei;
  • Toaletă la bordul autocarelor;
  • 6 măști de protecție gratuite.
img

Coletărie națională și internațională

Ai de expediat un colet? Nimic mai simplu! Compania Romfour îți oferă servicii de curierat național și ințernational rapide, la prețuri mici și cu livrare direct la adresă. Relizăm curse regulate în 11 țări europene: Ungaria, Cehia, Slovacia, Germania, Belgia, Luxemburg, Olanda, Danemarca, Elveția, Austria, Italia, Franța și Anglia.
Știm cât de important este timpul, de aceea garantăm livrarea coletelor în 5-7 zie lucrătoare, în condiții de maximă siguranță și profesionalism indiferent de oră. Prin serviciul door-to-door (din ușă în ușă) preluăm pachetele de la tine de acasă, iar curierii noștri le vor duce direct la adresa din străinătate indicată de tine.
Pe întreaga perioadă în care pachetul tău se află în posesia noastră, Romfour nu utilizează metode prin care activitatea angajaților noștri sau a factorilor externi să poată deteriora trimiterea conținului pachetului. De asemenea, pachetul tău nu va fi deschis până la destinație și nici nu vom utiliza metode de manipulare care ar oferi ocazia terților de a lua la cunoștință de conținutul coletului.
Tarifele sunt extrem de avantajoase: 1 euro/kg, iar clienții fideli sunt răsplătiți cu oferte speciale.

img

Transport auto pe platformă

Compania Romfour transportă național și internațional autovehicule noi, rulate sau avariate pe platforme moderne, oferind servicii rapide, profesioniste la cele mai bune costuri pentru tine. Avem acoperire în nouă țări din Europa: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Luxemburg, Olanda.
Preluăm mașina ta direct de la adresa dorită și predarea mașinii sau mașinilor se va face întotdeauna la locația destinatarului. Dispunem de peste 100 de platforme auto cu dimensiuni de 4, 6 și 8 metri care sunt asigurate cu CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele). Avem platforme cu capacitate de încărcare de până la 8 autoturisme.
Serviciile noastre de transport auto pe platformă sunt personalizate pentru toți clienții, indiferent că ești persoană fizică, juridică ori deții un parc auto.
Investim constant în siguranța transporturilor, întreținerea echipamentelor, pregătirea personalului și verificarea periodică a echipamentelor, astfel încât tu să ai parte de servicii la standarde înalte.
Tarifele pentru închirierea unei platforme sunt extrem de avantajoase și pornesc de la 40 euro/zi.

img

Transport auto pe platformă

Mașina ta are o problemă? Romfour este soluția ta salvatoare! Indiferent de anotimp, că e zi sau că e noapte, serviciul nostru de tractări auto poate fi accesat cu un simplu telefon. Echipa noastră va interveni rapid și se va deplasa în cel mai scurt timp către locul indicat de tine, oriunde în România te-ai afla.
Serviciul de tractări auto este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, având acoperire în toată țară! Mai mult, specialiștii noștri pot tracta atât autoturisme, cât și microbuze. Autovehiculele cu care se intervine dispun de toate dotările necesare pentru ca mașinile să poată fi transportate pe o rampă până la cel mai apropiat service.
Un alt mare avantaj al apelării la serviciul de tractări auto Romfour sunt prețurile foarte bune, calculate la kilometru: 2,5 lei/km pentru tractări autoturisme, respective 3,5 lei/km pentru tractări microbuze.
Simplu, rapid și eficient!

inchirere auto

Închirieri Auto

Cu Romfour scapi de grija transportului dintr-o destinație în alta, la tine în oraș sau oriunde în țară. Închiriază o mașină și te bucuri de libertate de mișcare, de confort și în plus, îți faci singur programul și traseul!
Seat, Renault, Volkswagen, Fiat sau noile Dacia Logan sunt doar câteva dintre mașinile ce pot fi închiriate pentru a răspunde nevoilor tale. Prețurile sunt accesibile, pornind de la 100 lei/zi, iar rezervările se pot face foarte simplu prin telefon, SMS, direct pe site-ul nostru sau prin aplicația Romfour, disponibilă în iOS și Android.
Avem automobile spațioase, confortabile, care îndeplinesc toate standardele de siguranță. În plus, mașinile sunt curățate și dezinfectate cu atenție înainte și după fiecare închiriere.

rute romfour
Lista transporturilor cu ROMFOUR
Vizualizeaza toate transporturile ROMFOUR
Fa o rezervare telefonica