Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport auto pe platforma din Franta catre România

Servicii de Transport Auto pe Platformă România-Franța și retur

Mașina ta e pe mâini bine! Asigurăm livrarea în orice colț din România!

Ai nevoie ca mașina ta să fie adusă din Franța în România? Deții o companie auto și ai nevoie de o firmă care să îți livreze în țară autovehiculele din Franța? Romfour îți vine în ajutor!
Cu o vastă experiență în transportul auto, compania Romfour îți pune la dispoziție serviciul de închiriere platforme auto! Fie că mașina ta trebuie adusă din Paris, Bordeaux, Marsilia sau orice alt oraș din Franța, personalul nostru înalt calificat va acorda o atenție deosebită manipulării și transportului auto pe toată distanța ce trebuie parcursă, iar mașina va ajunge direct la domiciliul sau sediul firmei tale! Iar avantajele nu se termină aici pentru că tarifele percepute de Romfour pentru acest serviciu sunt cele mai bune de pe piață și pornesc de la 40 euro/zi. Ofertele noastre sunt adaptate atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice.
Compania Romfour deține peste 100 de platforme auto de 4, 6 și 8 metri, toate asigurate cu CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele). Dintr-un singur drum putem încărca și transporta până la 8 autoturisme! Apelează un consultant Romfour și lasă grijile în seama noastră! Mașina ta va ajunge în cel mai scurt timp în locul în care tu ai nevoie!
NOU! Pe lângă serviciul internațional de transport auto, compania Romfour a dezvoltat și un serviciu intern de tractări auto. Oriunde ești în România și ai nevoie de noi, indiferent de situația în care te afli, ne poți apela 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
Și în acest caz prețurile sunt foarte avantajoase, după cum urmează:

 • Tractări autoturisme: tarif 2,5 lei/km, TVA inclus. Oriunde în România!
 • Tractări microbuze: tarif 3,5 lei/km, TVA inclus. Oriunde în România!

Serviciul de transport auto pe platformă România-Franța sau retur vine la pachet cu numeroase beneficii!

Știm câtă grijă acorzi bunurilor sau afacerii tale, de aceea Romfour a dezvoltat serviciul de transport auto pe platformă prin care își dorește să satisfacă și cele mai exigente cerințe. Siguranța, profesionalismul și promptitudinea livrării autovehiculelor sunt obiectivele noastre. De aceea, te asigurăm că procesul de tranzit de la țara de preluare a mașinii și până la sosirea acesteia la destinație se va desfășura în cele mai bune condiții. Personalul nostru va avea grijă de autoturismele tale, din momentul încărcării acestora pe platformă și până la descărcarea lor la adresă. Un alt beneficiu este acela că mașinile vor fi livrate rapid, în cel mai scurt timp posibil.
Așadar, tu ne contactezi, stabilim împreună toate detaliile transportului și mașina ta va fi gata de livrare. Persoana care așteaptă autovehiculul va fi contactată de șoferii noștri în vederea recepției transportului auto.
Iată pe scurt care sunt beneficiile serviciului de transport auto pe platformă România-Franța sau retur de la Romfour:

 • Promptitudine și siguranță în transferul autovehiculului din Franța în România sau România-Franța;
 • Încărcarea și descărcarea autovehiculelor pe platformă de către șoferi auto profesioniști;
 • Asigurarea transportului în cazul unor incidente;
 • Preluarea și predarea autovehiculelor pe bază de proces verbal și a CMR-ului;
 • Flexibilitate, corectitudine și respectarea tuturor condițiilor stabilite în contract.

Cele mai bune prețuri pentru transportul auto pe platformă România-Franța și retur
Costurile pentru închirierea unei platforme sunt avantajoase și variază în funcție de dimensiunea platformei de care ai tu nevoie, după cum urmează:

 • Platforme 4 metri - 40 euro/zi;
 • Platforme 6 metri - 50 euro/zi;
 • Platforme 8 metri - 60 euro/zi.

Top 5 motive pentru care să alegi serviciul de transport auto pe platformă din Franța în România sau retur

Preluare și livrare direct de la adresă
Compania Romfour îți oferă posibilitatea ca mașina ta să fie preluată de la o adresă indicată de tine și transportată până la tine acasă în România sau la sediul companiei tale. Consultanții noștri te vor ajuta cu toate detaliile de care ai nevoie.
Siguranța transportului
Platformele Romfour sunt echipate cu toate elementele necesare transportării în siguranță a autovehiculelor tale. Echipa noastră pune întotdeauna accent pe siguranța transporturilor, întreținerea echipamentelor, pregătirea personalului și a verificărilor periodice a platformelor și angajaților.
Timp prompt de livrare
Prin modul nostru de operare bine dezvoltat și o echipă de profesioniști, mașinile tale vor ajunge unde ai nevoie într-un timp cât mai scurt, fără întârzieri nedorite.
Transport asigurat
Fiecare transport auto pe platformă din Franța în România sau retur cu Romfour este automat asigurat CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele) la încheierea contractului.
Profesionistă cu o mare experiență
Echipa noastră este una cu adevărat de profesioniști! Fiecare șofer știe până în cel mai mic detaliu regulile și normele ce trebuiesc respectate când vine vorba de transportul auto pe platformă. Mașina ta va ajunge în cele mai bune condiții la destinație. Totul e în siguranță cu Romfour!
Îți poți rezerva platforma auto AICI!

Nimic mai simplu! Rezervă o platformă pentru serviciul de transport auto pe ruta Franța-România sau retur

Este foarte simplu și la îndemână să rezervi închirierea unei platforme de transport auto deținută de Romfour. Apelează colegii noștri din Call Center la numerele de telefon:

 • Call Center: 0747.066.966

La cele două numere poți afla orice informații suplimentare ai nevoie. Ne găsești oricând de luni până duminică, între 08:00- 22:00.
De asemenea, poți face o rezervare și direct pe site-ul nostru și poți opta ca echipa noastră să vină chiar la adresa unde se află autoturismul pentru a fi ridicat. În cazul în care localitatea dorită de tine nu se află în baza noastră de date, completează formularul auto și vom răspunde în cel mai scurt timp posibil solicitării tale.
Avem și aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS, un alt mod prin care poți faci o rezervare. Descarc-o și tu!

Siguranță, încredere și promptitudine. Toate acestea sunt oferite clienților care folosesc serviciul de transport auto pe platformă dezvoltat de Romfour !

Alegerea companiei Romfour pentru transportul autoturismului tău din Franța în România sau retur este o garanție că procesul de tranzit va decurge rapid, în cele mai bune condiții de siguranță și mașina va fi livată direct la adresă dorită. Iată ce îți oferim:

 • Servicii rapide, de calitate și adaptate în functie de solicitările clientului, totul la prețuri avantajoase;
 • Șoferi cu experiență, profesioniști în domeniu, care vor gestiona cu grijă fiecare transport în parte;
 • Încărcarea/descărcarea mașinii pe și de pe platformă asigurată de către personalul Romfour, cu excepția în care destinatarul ori expeditorul nu dispune contrariul;
 • Platforme moderne, dotate la cele mai înalte standarde, de diferite dimensiuni, prin care ne putem plia cerințelor și nevoilor tale.

Întrebări frecvente despre transportul auto pe platformă Franța-România și România-Franța

Cum trebuie să pregătesc mașina pentru transport?

Pentru ca tot procesul de transport auto să se desfășoare fără incidente neplăcute, vă recomandăm să:

 • Nu uitați în mașină obiecte de natură personală;
 • Verificați cantitatea de combustibil permisă să rămână în rezervor pe timpul transportului;
 • Pregătiți toate documentele legale cerute, mai ales dacă este vorba de vânzare;
 • Asigurați-vă că mașina ajunge la voi în condiții intacte. Vă recomandăm să faceți fotografii mașinii înainte de transport. La sosirea automobilulului verificați stadiul acesteia, iar pozele vă pot fi de mare ajutor dacă observați eventuale inconveniențe.

Pot solicita serviciul de transport auto pe platformă România-Franța sau retur dacă dețin o firmă?

Am gândit acest serviciu de transport auto pe platformă atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice, fie că vorbim de companii, parcuri auto sau dealeri.

Ce capacitate au platformele auto Romfour?  

Romfour dispune de platforme cu dimensiuni de 4, 6 și 8 metri. Indiferent de dimensiune, toate cele 100 de platforme deținute de compania Romfour au asigurare CMR. Platformele pot încărca până la 8 autoturisme la un singur transport.

Ce reprezintă CMR?

CMR este prescurtarea de la Convenția CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele). Mai exact, este o convenție a Națiunilor Unite care se referă la diversele probleme juridice legate de transportul rutier de mărfuri. Pentru verificările de către autoritățile vamale și de poliție trebuie să existe un document de transport pentru expediere. Pe baza CMR, Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU) a dezvoltat un waybill (scrisoare de parcurs) CMR standard. Waybill-ul CMR este întocmit în trei limbi.

Cât mă costă să expediez o mașină din Franța în România sau retur prin serviciul de transport auto pe platformă cu Romfour?

Tarifele diferă în funcție de dimensiunea platformei pe care doriți să o închiriați, iar costurile sunt următoarele: 40 lei/zi pentru platformele de 4 metri; 50 euro/zi pentru platformele de 6 metri; 60 euro/zi pentru platformele de 8 metri. Dacă este pentru prima oară când alegi serviciile de transport auto pe platformă puse la dispoziție de Romfour, vă recomandăm să ne contactați pentru o estimare a prețului pentru transport. Vă stăm la dispoziție la numerele 0747.066.966, ori pe platforma online https://www.romfour.ro/.  

De ce am nevoie să asigur expedierile?

Conform convențiilor internaționale, expeditorii și transportatorii de mărfuri au o răspundere limitată pentru pierderea sau deteriorarea bunurilor clientului. În cazul unui incident, despăgubirea este calculată în mod normal în baza unei clauze de răspundere de neglijență.

Cum îşi selectează Romfour personalul responsabil de transport? 

În selecția angajaților am implementat un proces bazat pe competență și profesionalism. Fiecare partener de transport parcurge un proces exigent, cu criterii bine definite. Îndeplinirea acestora este verificată periodic. De asemenea, oferim partenerilor noştri în mod regulat posibilităţi de perfecționare.

Atunci când are loc un incident, nu este răspunderea Romfour în orice situație? 

Suntem o companie cu răspundere limitată. Răspunderea noastră este dictată de convenții internaționale de transport precum „CMR” sau de legislația locală, care va fi echivalată de obicei cu o parte din valoarea bunurilor tale, deoarece este evaluată la greutate. De asemenea, trebuie să se constate neglijența noastră la manipularea expedierii mașinii tale.

Fa o rezervare telefonica