Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport Colete România – Franța și Franța – România

Contactează un consultant de la centrele noastre de coletărie

Colete din România spre Franța

    0747 066 966

    0372 309 822

    colete.romania@romfour-tur.ro

Colete din Franța  spre România

    0747 066 966

    0372 309 822

    colete.romania@romfour-tur.ro

Servicii Profesionale de Transport Internațional de Pachete România-Franța/Franța-România

Coletăria Romfour îți livrează pachetele oriunde în Franța sau retur direct la adresă!

Compania Romfour te ajută să fii mai aproape de cei dragi! Pachetele pe care vrei să le trimiți ajung acum și mai rapid la familie și prieteni, totul la prețuri ce pornesc de la 20 euro. De anul acesta operăm săptămânal curse speciale doar pentru livrare de colete, iar prin serviciul door-to-door (din ușă în ușă) pachetele tale sunt aduse de curierii noștri direct la adresa din Franța indicată de tine! Timpul de livrare estimat este între 3 și 7 zile lucrătoare.
Am implementat soluții moderne pentru ca tot procesul de expediere a coletelor să se desfășoare în condiții optime. Pachetul tău poate ajunge la orice adresă din marile orașe ale Franței, de la capitala Paris la Marseille, Nantes, Cannes, Rennes, Reims sau Calais. Nu îți face griji dacă orașul din Franța în care vrei să trimiți un colet nu se regăsește în lista prestabilită de pe site-ul nostru. Poți completa formularul pentru transport colete, iar de restul detaliilor ne vom ocupa noi. Fiecare pachet trimis prin Romfour va ajunge în siguranță la adresa indicată de tine.
De-a lungul anilor compania Romfour și-a câștigat încrederea clienților noștri prin seriozitate, profesionalism și promptitudine. Respectăm confidențialitatea pachetelor și te asigurăm că angajații noștri nu vor desface cutiile. De asemenea, angajații noștri manipulează cu grijă fiecare colet astfel încât acesta să ajungă în siguranță la destinatar.
Îți poți rezerva expedierea coletului AICI!

Trimite colete oriunde în Franța sau retur la prețuri fără concurență!
Indiferent dacă vrei să trimiți un colet din România în Franța sau din Franța în România, prețurile practicate de Romfour sunt avantajoase și vă punem la dispoziție două variante de livrare: din agenție la adresa dorită sau door-to-door, adică preluăm coletul de la tine de acasă și îl predăm apoi la domiciliul destinatarului.

Pentru coletele până în 15 kg prețul este de 25 euro/colet pentru varianta de livrare din agentie la adresa dorită. Pentru coletele care depășesc 15 kg pretul este de 1.5 euro/kg pentru livrarea din agenție direct la adresă si 1.8 euro/kg pentru varianta de livrare door-to-door.

Soluții simple și moderne pentru a trimite un colet în Franța sau retur

Știm cu câtă nerăbdare așteptați și voi, dar și destinatarii, să sosească coletul. De aceea am implementat un serviciu simplu și rapid de trimitere și recepție.
Pentru ca totul să decurgă cât mai ușor țineți minte că fiecare colet trebuie să nu depășească 25 kg. Limita de greutate a fost impusă pentru a evita deteriorarea cutiei în timpul transportului. Dacă aveți de trimis articole ce depășesc 25 kg vă sugerăm să le ambalați în două sau mai multe cutii. Precizăm că procesul de ambalare este responsabilitatea expeditorului. Cutiile trebuie să fie învelite într-un material opac, care să nu permită vizualizarea conținutului.
Este foarte important să scrieți pe cutie datele de identificare complete ale destinatarului. Scrieți lizibil nume şi prenume destinatarului/denumirea societății în cazul persoanelor juridice, precum și adresa completă de livrare.
O atenție importantă trebuie să o acordați ambalării obiectelor fragile. Folosiți umplutură talaş, polistiren antişoc sau orice alt material care atenuează şocul mecanic pentru a proteja acele articole. De asemenea, menționați pe cutie cuvântul „Fragil”, astfel încât colegii noștri să recunoască şi să respecte inscripţiile/etichetele aplicate de expeditor/integrator și aceasta să ajungă în bune condiții la destinatar. Compania Romfour acordă o atenţie specială în manipularea şi depozitarea tuturor coletelor.
După ce ați ambalat coletul luați legătura cu un curier Romfour pentru a-l trimite oriunde în Franța sau în România, în cazul în care expedierea se face din Franța în România. Pachetul tău va ajunge la destinatar în 3-7 zile lucrătoare. Șoferii noștri vor anunța din timp persoanele la care trebuie să ajungă coletul tău despre data și ora estimativă de sosire.
Prețurile pentru expedierea unui colet în Franța sau din Franța în România cu Romfour pornesc de la 20 euro pentru pachetele până în 15 kg. Dacă depășiți această limită de greutate și doriți să aflați cât vă costă să expediați un colet puteți folosi calculatorul de preț disponibil pe site-ul nostru. Odată introduse datele, calculatorul va genera un răspuns în doar 10 secunde și vor fi afișate toate ofertele disponibile și prețul acestora.
Un alt aspect important este ca pachetele să fie trimise prin dispeceratul companiei noastre. Facem precizarea că Romfour nu se face responsabil în cazul în care apar eventuale probleme ale comenzilor care nu trec prin dispecerat și ajung direct la șoferi.

Beneficiile tale dacă alegi să trimiți coletele România-Franța sau Franța-România prin Romfour
Când alegi Romfour ai siguranța și încrederea că pachetul tău va ajunge direct la ușa celor dragi. Timpul de livrare este scurt, între 3 și 7 zile lucrătoare, iar coletele sunt expediate în cele mai bune condiții de transport.
Iată motivele pentru care merită să alegi livrarea coletelor România-Franța sau Franța-România prin Romfour:

 • Timp rapid de expediere a coletelor;
 • Preluarea coletului direct de la adresă;
 • Livrare direct la adresa dorită;
 • Prețuri avantajoase;
 • Condiții bune de depozitare a coletelor;
 • Manipularea atentă a coletelor, in special al celor cu conținut fragil.

Îți poți rezerva expedierea coletului AICI!
Compania Romfour vă asigură că va expedia toate coletele pe ruta România-Franța și retur în cele mai bune condiții, în termenul specificat la expediere, cu excepția cazului fortuit sau forței majore. Avem soluții pentru ca pe toată perioada în care coletul tău se va afla în posesia echipei noastre acesta să nu fie uzat. Angajații noștri au fost instruiți să manipuleze cu grijă pachetele și să respecte confidențialitatea acestora. Cu Romfour nu vei avea supriza neplăcută ca pachetul tău să fie deschis de echipa Romfour ori de alte persoane terțe. Cum ne predai coletul, așa va ajunge acesta la destinatar.
În situația în care termenul de livrare al coletelor este ușor depășit din motive ce nu țin de noi, echipa Romfour vă va informa cu privire la acest lucru.
Modalități de a trimite un colet în Franța sau retur prin Romfour?
Prin serviciul de transport colete România-Franța sau retur prin Romfour operăm curse săptămânale către cele mai importante orașe și nu numai. Dacă ai de trimis un colet o poți face simplu și rapid, folosind mai multe metode.
Poți rezerva expedierea unui colet cu Romfour prin serviciul nostru de Call Center și SMS:

 • Call Center: 0747.066.966
 • SMS: 0742.311.211

Când faci o rezervare prin telefon avem nevoie să ne comunici numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa. Având aceste informații, șoferii noștri te contacta înainte de a prelua coletul de la domiciliul tău.
Rezervarea unui colet se poate face și direct pe site-ul nostru, proces care durează doar 60 de secunde. În plus, alegând această variantă poți achita și transportul online cu cardul. Poți face o rezervare și prin aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Descarc-o și tu !
Dacă aveți întrebări despre cum puteți trimite un colet în Franța sau din Franța în România puteți suna colegii noștri din Call Center-ul specializat. Ne poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00-22:00. Vom răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor voastre.

Aflați mai multe detalii despre serviciul de transport colete pe ruta România-Franța și Franța-România

Ne dorim ca fiecare colet să ajungă la destinatar în cel mai scurt timp și fără probleme, de aceea vă îndemnăm să țineți cont de aceste sfaturi:

 • Fiți atenți la produsele pe care vreți să le expediezi. Verifică în prealabil dacă produsele tale nu se află pe lista articolelor interzise sau restricționate;
 • Fiecare pachet trebui ambalat cu grijă astfel încât produsele pe care vrei să le trimiți să nu fie deteriorate în timpul transportului. Folosește materiale de umplere pentru ca întregul ambalaj să fie stabil, iar produsele din interiorul cutiei să nu se deplaseze. Ambalarea corectă a coletelor este important deoarece pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore;
 • Folosește o cutie rezistentă și bandă adezivă groasă pentru a sigila coletul;
 • Nu uita să scrii informațiile despre destinatar, adresa de livrare și un număr de telefon pe partea exterioară a cutiei. Scrisul trebuie să fie clar și să poată fi ușor citit de colegii noștri;
 • Informează destinatarul că i-ai trimis un colet pentru ca acesta să fie acasă în ziua în care curierul nostru va ajunge la el. Dacă în timpul predării coletului destinatarul nu este acasă, ne puteți oferi o altă adresă de la care acesta poate prelua coletul.

Întrebări frecvente despre transportul de colete România-Franța și Franța-România

Când se pot trimite pachetele din România către Franța și retur?

Cu Romfour ai să descoperi cât de simplu este să trimiți un colet. Primul pas este să iei legătura cu un curier Romfour și să stabilești cu acesta data și ora preluării pachetului. Noi ne vom ocupa de restul detaliilor și vom avea grijă ca pachetul tău să ajungă la persoanele dragi în cele mai bune condiții, termenul estimat de livrare fiind de 3-7 zile lucrătoare.

Cum pot solicita un curier pentru expedierea coletelor pe ruta România-Franța și retur?

Pentru a intra în contact cu un curier Romfour tot ce trebuie să faci este să suni la numerele de telefon 0747.066.966 sau să trimiți un SMS la numărul
0742.311.211. Poți face o rezervare și direct pe site-ul nostru sau prin aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS. Rezervarea durează mai puțin de 1 minut. La numerele de telefon 0747.066.966 îți stau la dispoziție pentru orice întrebare colegii noștri din Call Center. Poți suna de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00.

Cât durează livrarea coletului până în Franța, respectiv în România?

Operăm curse în fiecare săptămână. Timpul estimat de expediere este de 3-7 zile, în funcție de orașul în care trebuie să ajungă coletul tău. În cazul în care există întârzieri minore din motive ce nu țin de noi, șoferii noștri te vor anunța în prealabil despre acest lucru. Odată ce a ajuns la destinatar, coletul este verificat de către client, iar acesta va semna un aviz de primire al pachetului.

Ce se întâmplă dacă destinatarul nu este acasă la momentul sosirii coletului?

În cazul în care destinatarul coletului nu se află la adresă în ziua expedierii, curierul Romfour vă poate oferi alte metode a intra în posesia acestuia. În cazul în care nu primim un răspuns de la destinatar, acesta va fi informat că a fost căutat de curierul nostru pentru livrarea coletului și va primi informații privind un punct de contact de unde poate să ridice pachetul în cel mult 15 zile.

Obiectele sunt expediate în siguranță deplină?

Avem curieri profesioniști care manipulează cu grijă fiecare colet. Serviciul de coletărie este separat de cel de transport de persoane. Flota de mașini cu care echipa Romfour lucrează pentru a livra coletele în Franța dispune de spațiu și mediu optim pentru depozitarea în siguranță a pachetelor. De asemenea, garantăm că angajații Romfour sau alte personae terțe nu vor interveni asupra conținutului pachetelor.

Ce obiecte nu trebuie să conțină coletul meu?

Aveți grijă ca în pachetele pe care le trimiteți să nu se afle obiectele interzise, cum ar fi:

 • Bijuterii din aur sau alte metale prețioase;
 • Lingouri din orice metal prețios;
 • Pietre prețioase vrac;
 • Bunuri de valoare în forma la purtător (Bunuri periculoase interzise);
 • Bani, bonuri de masă, instrumente de plată necompletate (OP, CEC, BO);
 • Timbre/banderole fiscale;
 • Țigări și orice formă de tutun;
 • Droguri/plante halucinogene, plante etnobotanice și substanțe psihotrope și precursorii;
 • Explozivi, încărcături explozive, artificii;
 • Alte bunuri interzise și/sau restricționate la transport prin legislația în vigoare.

Există o limită de greutate atunci când vreau să trimit un colet în Franța sau retur?

Puteți trimite oricâte colete doriți, singura precizare fiind aceea că fiecare colet trebuie să aibă maximum 25 kg pentru a asigura livrarea în condiții optime, pentru manipularea ușoară a pachetelor, dar și pentru evitarea deteriorării acestora. Așadar, dacă aveți de trimis mai multe articole le puteți ambala în cutii ce nu depășește fiecare 25 kg.

În ce zonă a Franței pot trimite un pachet?

Serviciul de livrare a coletelor în Franța prin Romfour acoperă majoritatea orașelor mari, cum ar fi Paris, Marseille, Nantes, Cannes, Rennes, Reims sau Calais. Dacă orașul în care vrei să trimiți un colet nu se află pe lista noastră prestabilită de pe site te invităm să completezi formularul de contact disponibil si noi vom avea grijă ca pachetul tău să ajungă în orice colț dorești din Franța sau din România.

Cât costă livrarea unui colet în Franța sau din Franța în România?

Prețurile practicate de Romfour sunt extrem de avantajoase. Dacă doriți să aduceți coletul în agențiile noastre cu livrare direct la adresă, tariful este de 25 euro/colet dacă pachetele nu depășesc 15 kg. Pentru coletele care depășesc 15 kg prețul este de 1.5 euro/kg pentru livrarea din agenție direct de la adresă respectiv 1,8 euro/kg pentru varianta de livrare door-to-door (de la adresa la adresa)

 

 

Termenii și condițiile transportului de colete


Accesați unul din formatele de mai jos ( pdf sau doc ) pentru a descărca termenii și condițiile transportului de colete. Descarca: pdf sau doc

Telefon reclamații:

0749 622 266
Fa o rezervare telefonica