Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport Colete Romania – Austria și Austria – România

Contactează un consultant de la centrele noastre de coletărie

Colete din România spre Austria

    0747 066 966

    0372 309 822

    colete.romania@romfour-tur.ro

Colete din Austria spre România

    0747 066 966

    0372 309 822

    colete.romania@romfour-tur.ro

Servicii Profesionale de Transport Internațional de Pachete România-Austria/Austria-România

Romfour e partenerul tău de încredere! Livrăm colete în orice colț din Austria sau retur, direct la domiciliul destinatarului!

Ți-ai dorit vreodată să trimiți un pachet apropiaților care locuiesc în Austria fără a mai merge la sediul firmei de curierat? Locuiești în Austria și vrei să le faci o surpriză celor rămași acasă, dar nu ai timp să mergi până la un oficiu poștal să expediezi pachetul? Cu Romfour poți da uitării aceste griji! Prin serviciul door-to-door preluăm cutiile de la ușa casei tale și le ducem până la adresa din Austria sau România indicată de tine! Iar tot procesul de livrare și primire colete durează câteva zile.
Cu Romfour nu trebuie să îți faci griji nici dacă nu ai reușit să trimiți coletul la un anumit moment. Avem curse speciale de livrare trimiteri poștale pe care le operăm săptămânal, astfel încât ai nenumărate ocazii în care poți trimite în țară sau în Austria lucrurile pe care le dorești, fie că vorbim de un cadou, acte sau alte colete speciale.
Orașele mari din Austria în care ajung curierii noștri sunt Viena, Graz, Innsbruck, Linz, Salzburg, Wels, Braunau sau orice alt loc al țării. Procesul de livrare este unul foarte simplu și la îndemâna oricui. Iei legătura cu un consultant Romfour din centrele noastre de coletărie, intri pe site și completezi formularul pentru transport colete, iar în câteva zile pachetul tău va ajunge în siguranță în posesia destinatarului.
Când vine vorba de plata serviciului de transport colete, aceasta se poate face fie prin intermediul site-ul nostru, unde puteți plăti online cu cardul în momentul în care faceți rezervarea, fie ramburs când vine curierul nostru să preia pachetul. Tariful standard este de 25 euro pentru coletele de până în 15 kg, iar prețul va fi ajustat pentru pachetele ce depășesc această limită.
Cu Romfour vei constata ce înseamnă un serviciu rapid, profesionist și avantajos de livrare a unui colet!
Îți poți rezerva expedierea coletului AICI!

Tot ce trebuie să știi despre expedierea unui colet în Austria și retur cu Romfour

Primul lucru pe care trebuie să îl faci atunci când vrei să trimiți un colet este să iei legătura cu un consultant Romfour de la centrele noastre de coletărie. În urma discuției veți stabili împereună cu acesta data, locul și ora la care curierul nostru poate veni pentru a prelua coletul.
După acest pas puteți trece la ambalarea coletului. Vă recomandăm ca o singură cutie să nu depășească 25 de kg, aceasta fiind limita maximă cerută pentru a evita deteriorarea exteriorului pachetului în timpul transportului. Nu e nicio problemă dacă doriți să expediați articole ce depășesc 25 kg pentru că le puteți pune în mai multe cutii. Important este ca pachetele să fie ambalate într-un material opac, care să nu permită vizualizarea produselor sau obiectelor depozitate. Facem precizarea că procesul de ambalare este responsabilitatea exclusivă a expeditorului. Cum îl ambalați dumnavoastră, așa îl vom trimite la destinatar.
Vă recomandăm să ambalați cu grijă obiectele fragile, care se pot sparge sau deteriora ușor. Puteți apela la umplutură talaş, polistiren antişoc sau orice alt material care atenuează şocul mecanic pentru a proteja acele articole. Vă rugăm să menționați pe cutie cuvântul „Fragil”. Colegii noștri vor recunoaște şi vor respecta inscripţiile/etichetele cu această denumire și vor acționa în consecință, adică vor acorda o atenție sporită în manipularea şi depozitarea tuturor coletelor. Vă asigurăm că absolut toate coletele vor fi transportate în cele mai bune condiții.
Un alt aspect foarte important este completarea atentă și corectă a informațiilor despre destinatar. Scrieți pe exteriorul cutiei, cu litere mari, lizibile, numele şi prenumele destinatarului/denumirea societății în cazul persoanelor juridice, adresa completă de livrare și un număr de contact la care persoana ce trebuie să primească pachetul să poată fi contactat de curierii Romfour.
După ce ați predat coletul curierilor noștri, acesta va ajunge la destinatarul din Austria, respectiv România, în 3-7 zile lucrătoare. Cu ceva timp înainte de sosirea la destinație șoferii noștri vor folosi numărul de contact transmis de tine pentru a suna persoane la care coletul tău trebuie să ajungă și a-l anunța ora la care mașina de curierat va sosi. În situația în care termenul de livrare al coletelor este ușor depășit din motive ce nu țin de noi, echipa Romfour vă va informa cu privire la acest lucru.
O altă recomandare pe care o facem este ca pachetele pe care vreți să le expediați să fie trimise prin dispeceratul companiei noastre. Facem precizarea că Romfour nu se face responsabil în cazul în care apar eventuale probleme ale comenzilor care ajung direct la șoferi și nu trec prin dispecerat.

Prețuri avantajoase, plata cu cardul sau ramburs la curier!

Compania Romfour este aproape de clienții săi și le oferă prețuri excelente de livrare a trimiterilor poștale. Expedierea unui colet în Austria sau din Austria în România este de la 25 euro pentru pachetele până în 15 kg,cu livrare în agenție sau din agenție la adresa, iar 30 euro pentru pachetele până în 15 kg cu livrare din Austria în Romania (door-to-door) sau România - Austria (door- to- door) de la adresă la adresă. Dacă este depășită această greutate, tarfiul este de 1.5 euro/kg pentru livrarea din agenție direct la adresă, respectiv 1.8 euro/kg pentru varianta de livrare door-to-door.
Nu uitați că într-un colet este indicat să nu se depășească limita de 25 kg. Dacă doriți să aflați cât vă costă exact să trimiteți un colet în funcție de greutatea acestuia, vă punem la dispoziție pe site-ul nostru un calculator de preț. Introduceți datele cerute și veți primi în câteva secunde ofertele de preț.

Trimiți un colet în Austria sau retur și Romfour îți oferă o serie de beneficii!

Avem o vastă experiență în transportul internațional de persoane și colete, iar de anul acesta compania Romfour și-a dezvoltat o rețea proprie de livrare colete, operând curse speciale în fiecare săptămână.
Respectul față de client și bunurile pe care acesta le trimite este una din valorile companiei, motiv pentru care vă asigurăm că transportul se face în cele mai bune condiții și în durata comunicată la momentul preluării coletului. Excepție fac situațiile de forță majoră.
Nu trebuie să îți faci griji nici o secundă că pachetul tău nu va ajunge intact la destinatar sau, mai rău, că cineva va deschide cutia. Condamnăm cu fermitate astfel de practici și garantăm că pachetul tău nu va fi deschis niciodată cât timp se află în posesia curierilor Romfour sau a unor persoane terțe. Șoferii noștri vor avea grijă de coletele pe care le trimiți, de la momentul preluării și până când acesta va ajunge în mâna destinatarului.
Așadar, iată care sunt beneficiile pe care compania Romfour le oferă prin serviciul de coletărie România-Austria sau Austria-România:

 • Timp rapid de expediere a coletelor – 3-5 zile lucrătoare;
 • Preluarea coletului direct de la adresă din Austria sau România;
 • Livrare direct la adresa dorită din Austria sau România;
 • Prețuri avantajoase, începând de la 25 euro/colet;
 • Cele mai bune servicii de manipulare și depozitare a coletelor;
 • Coletul va ajunge integral la destinatar și nu va fi deschis de nici un angajat Romfour cât timp acesta se află în posesia noastră.

Îți poți rezerva expedierea coletului AICI!

Rezervare simplă și rapidă. Poți lua legătura cu noi prin telefon, SMS, prin aplicația Romfour sau pe site-ul nostru

Toate cele patru variante pot fi accesate ușor, iar rezervarea durează foarte puțin. Astfel, dacă vrei să expediezi un colet în Austria sau retur cu Romfour poți suna în Call Center-ul nostru sau ne poți trimite un SMS:

 • Call Center: 0747.066.966
 • SMS: 0742.311.211

Tot ce trebuie să faci când ne suni este să ne comunici numele, prenumele, numărul tău personal de contact și adresa la care un curier Romfour trebuie să vină pentru a prelua coletul, în ziua și la ora agreată de comun acord.
Puteți face o rezervare pentru trimiterea unui colet și direct prin intermediul site-ului nostru. În plus, puteți plăti și direct cu cardul transportul acestuia către destinația dorită.
Avem și o aplicație pe care am dezvoltat-o din dorința ca totul să îți fie cât mai la îndemână. Poți face o rezervare și în acest mod, aplicația fiind disponibilă pentru Android și iOS. Descarc-o și tu !
Orice întrebări sau informații suplimentare aveți vă invităm să luați legătura cu operatorii Romfour din Call Center-ul nostru. Aceștia vă vor oferi toate detaliile despre cum puteți trimite un colet din România în Austria sau retur. Numerele de telefon 0747.066.966 pot fi apelate oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00-22:00.

Aflați mai multe detalii despre serviciul de transport colete pe ruta România-Austria și Austria-România

Livrarea unui colet cu Romfour este o muncă de echipă. Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă procesare și livrare, adică partea logistică, tu trebuie doar să pui toate lucrurile într-o cutie și să urmezi aceste indicații. Totul va merge mult mai simplu dacă ții cont de aceste sfaturi:

 • Verifică în prealabil lista cu produsele articolelor interzise sau restricționate, adică obiectele ce nu pot fi trimite dintr-o țară în alta;
 • Ambalează și sigilează bine cutia astfel încât produsele pe care vrei să le trimiți să nu fie deteriorate în timpul transportului. Folosește materiale de umplere pentru ca întregul ambalaj să fie stabil, iar produsele din interiorul cutiei să nu se deplaseze. Ambalarea corectă a coletelor este importantă deoarece pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore;
 • Oferă informațiile precise și corecte despre destinatar, adresa de livrare și un număr de telefon. Toate aceste date trebuie scrise pe partea exterioară a cutiei. Scrisul trebuie să fie clar, ușor de înțeles pentru colegii noștri;
 • La preluarea coletului, curierul Romfour îți va oferi un timp estimativ de sosire la destinație. Te rugăm să informezi destinatarul că un colet va sosi la adresa sa la data respectivă pentru ca acesta să fie acasă în ziua în care mașina de curierat va ajunge la el. Dacă în timpul predării coletului destinatarul nu este acasă, ne puteți oferi o altă adresă de la care acesta poate prelua coletul.

Întrebări frecvente despre transportul de colete România-Austria și Austria-România

Când se pot trimite pachetele din România către Austria și retur?

Este foarte simplu și rapid să trimiți un colet în Austria sau retur cu Romfour. Eficiența este un obiectiv al companiei noastre, de aceea ne ocupăm de toate detaliile de la momentul predării la momentul sosirii la destinație. Tot ce trebuie să faci tu este să contactezi un curier Romfour și să stabilești cu acesta data și ora preluării pachetului. Cutia sau cutiile tale vor fi apoi transportate în cele mai bune condiții și vor ajunge la adresa destinatarului din România sau Austria în 3-7 zile lucrătoare.

Cum pot solicita un curier pentru expedierea coletelor pe ruta România-Austria și retur?

Poți lua legătura cu un curier Romfour prin intermediul serviciului de Call Center: 0747.066.966. La aceste numere de telefon poți suna oricând, de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 22:00, dacă ai nelămuriri sau ai nevoie de informații suplimentare. De asemenea, pentru a face o rezervare ne poți trimite un SMS la numărul 0742.311.211. Rezervări de expediere colete se pot face și direct pe site-ul nostru sau prin aplicația Romfour, disponibilă pentru Android și iOS, mai ales că rezervarea se face în mai puțin de 1 minut.

Cât durează livrarea coletului până în Austria, respectiv în România?

Durează între 3 și maxim 7 zile ca pachetul tău să ajungă la destinația dorită, iar Romfour operează curse săptămânale. În cazul în care există întârziri minore din motive ce nu țin de noi, curierii noștri te vor anunța în prealabil despre modificarea de orar.

Ce se întâmplă dacă destinatarul nu este acasă la momentul sosirii coletului?

Există variante prin care destinatarul poate primi pachetul chiar dacă nu s-a aflat acasă în ziua și la ora stabilită, din motive bine întemeiate. Astfel, șoferul nostru va stabili o nouă oră de întâlnire. Dacă nu primim nici un răspuns de la destinatar cu privire la predarea pachetului, colegii noștri îi vor transmite un mesaj în care acesta va fi anunțat că a fost căutat de un curier Romfour și îi vor oferi adresa unui punct de contact de unde poate veni să ridice pachetul în termen de cel mult 15 zile.

Obiectele sunt expediate în siguranță deplină?

Bineînțeles! Nu doar că avem curieri profesioniști care manipulează cu grijă fiecare colet, dar flota de mașini a companiei Romfour este spațioasă și oferă un mediu optim pentru depozitarea în siguranță a pachetelor. Respectul față de client este o altă valoare a companiei, de aceea vă garantăm că angajații Romfour sau alte persoane terțe nu vor interveni asupra conținutului pachetelor. Pachetul nu va fi desfăcut decât de destinatar, în momentul în care acesta intră în posesia cutiei.

Ce obiecte nu trebuie să conțină coletul meu?

Vă recomandăm să aveți grijă ca în pachetele pe care le trimiteți să nu se afle obiectele interzise, cum ar fi:

 • Bijuterii din aur sau alte metale prețioase;
 • Lingouri din orice metal prețios;
 • Pietre prețioase vrac;
 • Bunuri de valoare în forma la purtător (Bunuri periculoase interzise);
 • Bani, bonuri de masă, instrumente de plată necompletate (OP, CEC, BO);
 • Timbre/banderole fiscale;
 • Țigări și orice formă de tutun;
 • Droguri/plante halucinogene, plante etnobotanice și substanțe psihotrope și precursorii;
 • Explozivi, încărcături explozive, artificii;
 • Alte bunuri interzise și/sau restricționate la transport prin legislația în vigoare.

Există o limită de greutate atunci când vreau să trimit un colet în Austria sau retur?

Fiecare colet trebuie să aibă maximum 25 kg pentru a asigura livrarea pachetelor în condiții excelente, însă pentru tot ce depășește această greutate puteți folosi mai multe cutii.

În ce zonă din Austria pot trimite un pachet?

Prin serviciul nostru de coletărie ajungem în orice colt al Austriei, fie că vorbim de orașele mari, cum ar fi Viena, Graz, Innsbruck, Linz, Salzburg, Wels și Braunau, sau orice altă zonă în care locuiește destinatarul pachetului. Așadar, dacă orașul în care vrei să trimiți un colet nu se află pe lista noastră prestabilită de pe site, te invităm să completezi formularul de contact disponibil si noi vom avea grijă ca pachetul tău să ajungă fix acolo unde ai nevoie.

Cât costă livrarea unui colet în Austria sau în România?

Avem prețuri foarte bune și tariful este de 25 euro/colet pentru pachetele ce nu depășesc 15 kg. Pentru coletele care depășesc 15 kg prețul este de 1.5 euro/kg pentru livrarea din agenție direct la adresă. Dacă doriți să optați pentru varianta de livrare door-to-door (de la ușă la ușă), tariful este de 1.8 euro/kg pentru coletele ce depășesc limita de 15 kg.

Termenii și condițiile transportului de colete


Accesați unul din formatele de mai jos ( pdf sau doc ) pentru a descărca termenii și condițiile transportului de colete. Descarca: pdf sau doc

Telefon reclamații:

0749 622 266
Fa o rezervare telefonica