Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport auto pe platforma din Austria catre România

Servicii de Transport Auto pe Platformă România-Austria și retur

Romfour îți aduce mașina oriunde ai nevoie!

Serviciul de transport auto pe platformă a fost creat din dorința de a răspunde nevoilor tale. Accentul pus pe siguranța transporturilor, întreținerea echipamentelor, pregătirea personalului și verificările periodice ale echipamentelor și personalului, sunt elementele cheie prin care vă putem oferi servicii profesioniste de transport internațional de mașini.
Oricând ai nevoie să închiriezi o platformă a companiei Romfour pe ruta Austria-România sau România-Austria, noi suntem alături de tine! Mașina ta va fi protejată cât timp se va afla în posesia noastră și va ajunge direct la adresa indicată de tine. Totul la prețuri ultravantajoase! Avem oferte atât pentru persoane fizice, cât și pentru firmele care dețin un parc auto.
Pentru ca procesul de tranzit să fie unul eficient și să satisfacem toate dorințele clienților, puteți opta pentru platforme auto de 4, 6 și 8 metri. Toate platformele Romfour sunt asigurate cu CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele), iar capacitatea de încărcare este de până la 8 autoturisme.
NOU! De asemenea, compania Romfour a dezvoltat și un serviciu intern de tractări auto. Astfel, oriunde în România ai nevoie de serviciile noastre, noi suntem alături de tine 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
În cazul acestui serviciu prețurile sunt:

 • Tractări autoturisme: tarif 2,5 lei/km, TVA inclus. Oriunde în România!
 • Tractări microbuze: tarif 3,5 lei/km, TVA inclus. Oriunde în România!

Alege serviciul de transport auto pe platformă România-Austria sau retur și noi îți oferim o serie de beneficii!

Atunci când apelezi serviciile Romfour, apelezi la o echipă care își respectă clienții și bunurile acestora. Angajații noștri vor avea grijă de autoturismele tale, din momentul încărcării acestora pe platformă și până la descărcarea lor în fața domiciliului sau sediului indicat de tine. Condițiile de transport sunt excelente, fiind atenți să îți aducem mașina în timpul estimat. De asemenea, persoana care așteaptă autovehiculul va fi contactată de șoferii noștri în vederea recepției transportului auto.
Așadar, beneficiile pe care ți le oferim când alegi serviciul de transport auto pe platformă România-Austria sau retur de la Romfour sunt:

 • Promptitudine și siguranță în transferul mașinii de la o destinație la alta;
 • Încărcarea și descărcarea autovehiculelor pe platformă de către conducătorii auto profesioniști;
 • Asigurarea transportului în cazul unor incidente;
 • Preluarea și predarea autovehiculelor pe bază de proces verbal și CMR;
 • Flexibilitate, corectitudine și respectarea condițiilor contractuale.

Prețuri extrem de avantajoase pentru transportul auto pe platformă România-Austria și retur
Prețurile practicate de Romfour pentru închirierea de platforme este unul extrem de rentabil și variază în funcția de dimensiunea platformei de care ai tu nevoie. Astfel, tarifele pentru închirieri platforme România-Austria sau Austria-România sunt următoarele:

 • Platforme 4 metri - 40 euro/zi;
 • Platforme 6 metri - 50 euro/zi;
 • Platforme 8 metri - 60 euro/zi.

Îți poți rezerva platforma auto AICI!

4 motive pentru care să alegi serviciul de transport auto pe platformă din Austria în România sau retur

Siguranța livrării în condiții excelente, direct la domiciliu
Platformele Romfour sunt echipate cu toate elementele necesare transportării în siguranță a autovehiculelor tale. În plus, profesioniștii noștri îți vor aduce mașina direct la domiciliul, adresa sau sediul din Austria, respectiv România, la care ai nevoie.
Timp prompt de livrare
Avem un mod de operare bine pus la punct și o echipă de profesioniști care ne permit prestarea de servicii prompte atât în țară, cât și în afară. Prin prompt ne referim la faptul că autovehiculele vor ajunge la tine într-un timp scurt, fără întârzieri nejustificare.
Transport asigurat
Toate transporturile auto pe platformă efectuate de echipa Romfour beneficiază de asigurare CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele).
O echipă profesionistă cu experiență
Ne mândrim cu echipa noastră de profesioniști! Fiecare șofer cunoaște foarte bine regulile și normele ce trebuiesc respectate când vine vorba de transportul auto pe platformă, iar tu nu trebuie să îți faci griji că mașina ta va ajunge în cele mai bune condiții la destinație. Fii convins că ești pe mâini bune!

Simplu, rapid și eficient. Rezervă o platformă pentru serviciul de transport auto pe ruta Austria-România sau retur

Îți punem la dispoziție mai multe variante de a închiria o platformă de transport auto prin Romfour. Ne poți contacta telefonic prin Call Center:

 • Call Center: 0747.066.966

Echipa Romfour îți stă oricând la dispoziție de luni până duminică, între 08:00- 22:00. Colegii noștri îți vor oferi toate detalii de care ai nevoie privind transportul mașinii tale din România în Austria sau retur, timpul de livrare a mașinii sau tarifele practicate.
Pe lângă serviciul telefonic, poți accesa și serviciul de transport auto pe platformă și pe site-ul nostru, unde vei avea posibilitatea de a solicita unei echipe să vină chiar în fața locației unde se află autoturismul pentru a fi ridicat. În cazul în care localitatea dorită de tine nu se află în baza noastră de date, completează formularul auto și vom răspunde prompt cerințelor tale.
Îți punem la dispoziție și aplicația Romfour, creată pentru Android și iOS. Rezervările se pot face și direct din aplicație. Descarc-o și tu!

Nu mai sta pe gânduri ! Alege serviciile de transport auto pe platformă oferite de Romfour!

Așa cum achiziționarea unei mașini este o investiție, și alegerea Romfour pentru transportul acesteia în Austria sau retur este tot o investiție bună, prin care ai garanția că autovehiculul va ajunge direct la adresa dorită și în cele mai bune condiții. Așadar, tu ne alegi pe noi, noi îți oferim următoarele:

 • Servicii rapide, de calitate și adaptate în functie de solicitările clientului, totul la prețuri avantajoase;
 • Personal cu experiență, profesioniști în industria auto, care vor gestiona cu grijă fiecare transport în parte;
 • Încărcarea/descărcarea mașinii pe și de pe platformă este asigurată de către personalul Romfour, cu excepția în care destinatarul ori expeditorul dorește o altă variantă;
 • Flote de platforme dotate modern, de diferite dimensiuni, prin care ne putem plia cerințelor și nevoilor tale în materie de transport auto pe platformă.

Întrebări frecvente despre transportul auto pe platformă Austria-România și România-Austria

Cum trebuie să pregătesc mașina pentru transport?

Nu trebuie o pregătire specială însă vă recomandăm următoarele:

 • Nu lăsați în mașină obiecte personale;
 • Verificați cantitatea de combustibil permisă să rămână în rezervor pe timpul transporutlui;
 • Pregătiți toate documentele necesare, mai ales dacă este vorba de vânzare;
 • Asigurați-vă că mașina ajunge la voi în condiții intacte. Pentru asta vă sugerăm să faceți fotografii mașinii înainte de transport pentru a verifica stadiul în care a ajuns la destinație și pentru a evita eventualele inconveniențe.

Pot solicita serviciul de transport auto pe platformă România-Austria sau retur dacă dețin o firmă?

Bineînțeles! Serviciile Romfour de transport auto pe platformă sunt deschise atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. Puteți apela la serviciile noastre indiferent dacă mașina e proprietate persoanală sau este destinată aparținătorilor unui parc auto sau dealer-ilor.

Ce capacitate au platformele auto Romfour?  

Serviciul de transport auto pe platformă Romfour dispune de platforme cu dimensiuni de 4, 6 și 8 metri, toate asigurate cu CMR. Platformele pot avea capacitatea de încărcare de până la 8 autoturisme.

Ce reprezintă CMR?

Acronimul CMR vine de la Convenția CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele) care este o convenție a Națiunilor Unite. Documentul se referă la diversele probleme juridice legate de transportul rutier de mărfuri. Pentru verificările de către autoritățile vamale și de poliție trebuie să existe un document de transport pentru expediere. Pe baza CMR, Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU) a dezvoltat un waybill (scrisoare de parcurs) CMR standard. Waybill-ul CMR este întocmit în trei limbi.

Cât mă costă să expediez o mașină în Austria sau retur prin serviciul de transport auto pe platformă cu Romfour?

Tarifele pentru închirierea unei platforme sunt următoarele: 40 lei/zi pentru platformele de 4 metri; 50 euro/zi pentru platformele de 6 metri; 60 euro/zi pentru platformele de 8 metri. Dacă este pentru prima oară când alegi serviciile de transport auto pe platformă puse la dispoziție de Romfour, vă recomandăm să ne contactați pentru o estimare. Vă stăm la dispoziție la numerele 0747.066.966, ori pe platforma online https://www.romfour.ro/.  

De ce am nevoie să asigur expedierile?

Conform convențiilor internaționale, expeditorii și transportatorii de mărfuri au o răspundere limitată pentru pierderea sau deteriorarea bunurilor clientului. În cazul unui incident, despăgubirea este calculată în mod normal în baza unei clauze de răspundere de neglijență.

Cum îşi selectează Romfour personalul responsabil de transport?

Selecția angajaților se face pe criterii de competentă și profesionalism. Fiecare partener de transport parcurge un proces de selecţie exigent cu criterii stricte. Îndeplinirea acestora este verificată periodic şi pe parcursul colaborării. De asemenea, oferim partenerilor noştri în mod regulat posibilităţi de perfecționare.

Atunci când are loc un incident, nu este răspunderea Romfour în orice situație?

Așa cum este obișnuit în industria auto, suntem o companie cu răspundere limitată. Răspunderea noastră este dictată de convenții internaționale de transport precum „CMR” sau de legislația locală, care va fi echivalată de obicei cu o parte din valoarea bunurilor tale, deoarece este evaluată la greutate. De asemenea, trebuie să se constate neglijența noastră la manipularea expedierii mașinii tale.

Fa o rezervare telefonica