VREI SA FACI O REZERVARE TELEFONICA?   Program Call Center - L-V : 08.00-21.30 S: 08.00-21.00 D: 08.00-20.00
ROMFOUR

Transport auto pe platforma din Italia catre România

Servicii de Transport auto pe platformă România-Italia și retur

Garanția securității transportului la un preț rezonabil!

Compania Romfour vă oferă servicii de transport auto pe platformă România-Italia și retur la cele mai mici prețuri! Cu doar 40 euro/zi pentru închiriere, mașina ta va ajunge rapid la tine acasă sau în orice alt loc îți dorești. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji nici în privința preluării autoturismului pentru că putem veni oriunde te afli în Italia.
Profesionalismul este cartea noastră de vizită, iar tu te vei convinge de asta din secunda în care vei lua legătura cu consultanții noștri pentru a rezerva închirierea unei platforme. Din acel moment noi ne vom ocupa de toate detaliile și formalitățile, iar tu vei primi în schimb garanția securității transportului. Mai mult, mașina va fi transferată unde ai nevoie în cel mai scurt timp posibil.
Pentru clienții cu parcuri auto sau dealeri oferim servicii auto cu transportor cu o capacitate de încărcare de 8 autoturisme.
Dispunem de platforme auto de 4, 6 și 8 metri și toate sunt asigurate cu CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele).
Oricând ai nevoie de serviciile noastre și oriunde trebuie să ajungem, noi suntem alături de tine!
Îți poți rezerva platforma auto AICI!
NOU! Un nou serviciu de tractări auto în România a fost dezvoltat de compania Romfour. Suntem alături de tine 24 de ore din 24, 7 zile din 7 dacă ai nevoie să îți transportăm mașina dintr-un oraș al țării în altul, iar prețurile sunt foarte mici:

 • Tractări autoturisme: tarif 2,5 lei/km, TVA inclus. Oriunde în România!
 • Tractări microbuze: tarif 3,5 lei/km, TVA inclus. Oriunde în România!

Servicii complete de transport auto pe platformă România-Italia sau retur care vin cu beneficii complete!

Siguranța, profesionalismul și promptitudinea livrării autoturismelor stau la baza serviciului nostru de transport auto pe platformă. Roma, Milano, Napoli sau Bologna, indiferent unde de afli noi putem veni direct la adresa de unde ai nevoie să îți preluăm mașina. Din momentul în care autoturismul intră în posesia echipei noastre și până la sosirea acestuia la destinația din România vom avea grijă ca transportul să se desfășoare în cele mai bune condiții. Atunci când tu închiriezi o platformă colegii noștri vor face tot posibilul ca livrarea mașinii să se facă cât mai rapid.
Sună-ne sau contactează-ne prin intermediul site-ului nostru, stabilim împreună toate detaliile transportului și mașina ta va fi gata de livrare. Persoana care așteaptă autovehiculul va fi contactată de șoferii noștri în vederea recepției transportului auto.
Beneficiile serviciul de transport auto pe platformă România-Italia sau retur de la Romfour sunt:

 • Promptitudine și siguranță în transferul autovehiculului din Italia în România sau România-Italia;
 • Încărcarea și descărcarea autovehiculelor pe platformă de către șoferi auto profesioniști;
 • Asigurarea transportului în cazul unor incidente;
 • Preluarea și predarea autovehiculelor pe bază de proces verbal și a CMR-ului;
 • Flexibilitate, corectitudine și respectarea tuturor condițiilor stabilite în contract.

Prețuri fără concurență la transportul auto pe platformă România-Italia și retur
Este foarte convenabil să închiriezi o platformă auto prin Romfour. Prețurile practicate sunt rezonabile, astfel încât să îți putem oferi cele mai bune condiții de transport la cele mai bune prețuri.
Costurile pentru închirierea unei platforme sunt:

 • Platforme 4 metri - 40 euro/zi;
 • Platforme 6 metri - 50 euro/zi;
 • Platforme 8 metri - 60 euro/zi.

De ce să alegi serviciul de transport auto pe platformă din Italia în România sau retur ?

Preluare și livrare direct de la adresă
Știm că îți dorești ca mașina ta să poată fie preluată de la o adresă indicată de tine și platforma să oprească unde ai nevoie în România, motiv pentru care îți oferim această posibilitate. Consultanții noștri te vor ajuta cu toate detaliile de care ai nevoie.
Siguranța transportului
Toate elementele necesare transportării în siguranță a autovehiculelor se regăsesc pe platformele Romfour. Echipa noastră pune întotdeauna accent pe siguranța transporturilor, întreținerea echipamentelor, pregătirea personalului și a verificărilor periodice ale platformelor și angajaților.
Timp prompt de livrare
Prin modul nostru de operare bine dezvoltat și echipa de profesioniști, mașinile tale vor ajunge unde ai nevoie într-un timp cât mai scurt, fără neplăceri cauzate de întârzieri.
Transport asigurat
Fiecare transportut auto pe platformă din Italia în România sau retur cu Romfour este automat asigurat CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele) la încheierea contractului.
Echipa profesionistă cu o mare experiență
Fiecare șofer este un profesionist și cunoaște foarte bine regulile și normele în materie de transport auto pe platformă. Vom avea grijă ca mașina ta să ajungă la destinație în cele mai bune condiții de transport și siguranță.
Îți poți rezerva platforma auto AICI!

Trei metode ușoare de a face o rezervare pentru serviciul de transport auto pe platformă Italia-România sau retur

Poți rezerva închirierea unei platforme de transport auto prin Call Center-ul nostru, la numerele de telefon:

 • Call Center: 0747.066.966/0758.064.120

Tot apelând aceste numere poți găsi răspunsul la toate întrebările pe care le ai sau poți primi orice informație suplimentară de care ai nevoie. Ne poți contacta oricând de luni până duminică, între 08:00- 22:00.
De asemenea, poți face o rezervare și direct pe site-ul nostru. Îți oferim libertatea de a alege ca echipa noastră să vină chiar la adresa unde se află autoturismul pentru a fi ridicat. În cazul în care localitatea dorită de tine nu se află în baza noastră de date, completează formularul auto și vom răspunde în cel mai scurt timp posibil solicitării tale.
Îți punem la dispoziție și aplicația Romfour pentru a face o rezervare. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS. Descarc-o și tu!

Avantajele serviciului de transport auto pe platformă Italia-România și retur?

 • Servicii rapide, de calitate și adaptate în functie de solicitările clientului, prețuri excelente;
 • Șoferi profesioniști, experți în gestionarea transportului auto pe platformă;
 • Încărcarea/descărcarea mașinii pe și de pe platformă asigurată de către personalul Romfour, cu excepția în care destinatarul ori expeditorul nu dorește atlfel;
 • Platforme moderne, dotate la cele mai înalte standarde, de 4,6 și 8 metri, care răspund cerințelor și nevoilor tale.

Întrebări frecvente despre transportul auto pe platformă Italia-România și România-Italia

Cum trebuie să pregătesc mașina pentru transport?  

Pentru ca tot procesul de transport auto să se desfășoare în condiții optime aveți grijă să:

 • Luați din mașină toate obiectele personale;
 • Verificați cantitatea de combustibil permisă să rămână în rezervor pe timpul transporului (un sfert de rezervor);
 • Pregătiți toate documentele necesare, mai ales dacă este vorba de vânzarea automobilului;
 • Asigurați-vă că mașina ajunge la voi în condiții intacte. Vă recomandăm să faceți fotografii mașinii înainte de transport. La sosirea automobilulului verificați stadiul acesteia, iar pozele vă pot fi de mare ajutor dacă observați eventuale inconveniențe.

Pot solicita serviciul de transport auto pe platformă România-Italia sau retur dacă dețin o firmă?

Sigur că da! Am gândit acest serviciul de transport auto pe platformă atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice, fie că vorbim de companii, parcuri auto sau dealeri.

Ce capacitate au platformele auto Romfour?

Romfour dispune de 100 de platforme cu dimensiuni de 4, 6 și 8 metri și toate dețin asigurare CMR. Pentru parcuri auto și dealeri platformele pot fi încărcate cu 8 autoturisme la un singur transport.

Ce reprezintă CMR?

CMR se referă la Convenția CMR (Convenția referitoare la contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele). CMR este o convenție a Națiunilor Unite care se referă la diversele probleme juridice legate de transportul rutier de mărfuri. Pentru verificările de către autoritățile vamale și de poliție trebuie să existe un document de transport pentru expediere. Pe baza CMR, Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU) a dezvoltat un waybill (scrisoare de parcurs) CMR standard. Waybill-ul CMR este întocmit în trei limbi.

Cât mă costă să expediez o mașină din Italia în România sau retur prin serviciul de transport auto pe platformă cu Romfour?

În funcție de dimensiunea platformei pe care doriți să o închiriați, costurile variază astfel: 40 lei/zi pentru platformele de 4 metri; 50 euro/zi pentru platformele 6 metri; 60 euro/zi pentru platformele de 8 metri. Dacă este pentru prima oară când alegi serviciile de transport auto pe platformă puse la dispoziție de Romfour, vă recomandăm să ne contactați pentru o estimare a prețului pentru transport. Vă stăm la dispoziție la numerele 0747.066.966/0758.064.120, ori pe platforma online https://www.romfour.ro/.  

De ce am nevoie să asigur expedierile?

Conform convențiilor internaționale, expeditorii și transportatorii de mărfuri au o răspundere limitată pentru pierderea sau deteriorarea bunurilor clientului. În cazul unui incident, despăgubirea este calculată în mod normal în baza unei clauze de răspundere de neglijență.

Cum îşi selectează Romfour personalul responsabil de transport?

Pentru a putea garanta siguranța transporturilor am selectat atent fiecare angajat, care a trecut printr-un proces de recrutare bazat pe competentă și profesionalism. De asemenea, oferim partenerilor noştri în mod regulat posibilităţi de perfecționare.

Atunci când are loc un incident, nu este răspunderea Romfour în orice situație?

Suntem o companie cu răspundere limitată. Răspunderea noastră este dictată de convenții internaționale de transport precum „CMR” sau de legislația locală, care va fi echivalată de obicei cu o parte din valoarea bunurilor tale, deoarece este evaluată la greutate. De asemenea, trebuie să se constate neglijența noastră la manipularea expedierii mașinii tale.

Fa o rezervare telefonica