Ajungi în siguranță la adresă
ROMFOUR

Excursii

Aplicatia ROMFOUR

Descarcă gratuit. Disponibilă pentru Android şi iOS.

ROMFOUR
aplicatia Romfour aplicatia Romfour
Rezervare rapidă şi uşoară

ROMFOUR VĂ OFERĂ EXCURSII

  • excursii familiale 2 (pana in 5 persoane) in tara si strainatate, cu vizitarea tuturor obiectivelor turistice importante.
  • excursii de 5-45 persoane la sugestia clientului.
  • excursii scolare .

SERVICII DE TRANSPORT

CE OFERIM: Oferim spre inchiriere - autocare de 49 locuri + 1 si 52 locuri + 1, de 2 si 3 stele, in conformitate cu standardele internationale, dotate cu sisteme audio-video, caldura independenta, aer conditionat, bucatarie de bord, toaleta, dormitor, scaune rabatabile etc. - microbuze de 8-19 locuri

Efectuam transport salariati Pentru contractele de lunga durata, oferim reduceri semnificative.

Organizam excursii - excursii familiale (pana in 5 persoane) in tara si strainatate, cu vizitarea tuturor obiectivelor turistice importante. - excursii de 5-45 persoane la sugestia clientului. - excursii scolare.

Asistenta - Oferim asistenta pentru organizarea si planificarea excursiilor

* Pentru excursii si inchirieri autocare apelati 0749.622.266 sau contactati-ne la adresa electronica excursii@romfour-tur.ro

GARANTAM Cu noi aveti garantia ca veti ajunge in locul dorit in timpul stabilit, fara sicanari si abateri costisitoare. De asemenea garantam cele mai mici preturi de pe piata, iar pentru contracte de durata oferim discount-uri semnificative. Va mai garantam ca in autocarele noastre nu impartim materiale promotionale proprii.

Fa o rezervare telefonica