Ajungi în siguranță la adresă
Transport internațional de persoane, pachete și mașini
Transport internațional de persoane, pachete și mașini

Transport persoane Bucuresti - Tournai

Curse autocar Bucuresti, Romania - Tournai, Belgia

Romania -> Belgia

Bucuresti -> Tournai

  • Plecare
  • De la: peco MOL gara de nord intre 03:00

Belgia -> Romania

Tournai -> Bucuresti

  • Plecare

Orele de plecare sunt aproximative si depind de trafic. Pentru detalii sunati la dispecerat Romfour 0747066966

Romfour

Transport persoane

Reducere 10 Euro la plata online doar pentru transport persoane.
Transport persoane

Romfour oferă zilnic un bilet gratuit prin tragere la sorți.

Romfour oferă zilnic un bilet gratuit prin tragere la sorți.

Avantaje exclusive oferite de Romfour

Pe lângă posibilitatea de a câștiga un bilet gratuit zilnic, Romfour aduce în prim-plan o serie de beneficii care îmbunătățesc experiența de călătorie:
  • Discount de 10 euro la achiziționarea biletului online, facilitând accesul la serviciile de transport de o manieră economică și convenabilă.
  • Transport direct la adresă în peste 11 țări europene, asigurând un nivel superior de confort pentru călători, eliminând preocupările legate de transferuri sau conexiuni.
  • O flotă de autocare moderne, care oferă un confort sporit, satisfăcând chiar și cele mai exigente așteptări ale pasagerilor.
  • Pentru a reduce plictiseala pe parcursul călătoriei, Romfour oferă acces la o colecție vastă de filme, disponibile direct pe telefonul mobil. Aceasta permite pasagerilor să aleagă filmul dorit, personalizându-și astfel experiența de călătorie.
Calatoreste cu Romfour la cele mai convenabile preturi din Bucuresti in Tournai - Belgia si Retur (Transport autocarul Tournai - Belgia – Bucuresti). Vezi calendarul de curse si rezerva acum. Cu Romfour poti calatori de la adresa la adresa : poti fi preluat de la orice adresa din Bucuresti si poti fi lasat la orice adresa din Tournai Belgia. Calatoreste in conditii de maxima siguranta alaturi de Romfour. Vezi si alte curse de transport persoane Romania - Belgia
Fa o rezervare telefonica