Comunicat

COMUNICAT

Ca urmare a mesajelor apărute în mediul online, în legătură cu un eveniment care s-ar fi petrecut în noaptea de 10 spre 11 decembrie 2019, în timpul unei curse operate pe ruta Germania – România, societatea ROMFOUR TUR S.R.L. am demarat o anchetă la nivel intern pentru a stabili veridicitatea celor relatate și, dacă se impune, sesizarea organelor de urmărire penală competente.
              Conform declarațiilor preliminare preluate până la acest moment, susținerile apărute în mediul online nu au fost confirmate, urmând a solicita de îndată și înregistrările video ale stației de alimentare unde s-a petrecut așa-zisul incident. Ținem să precizăm că până la data transmiterii prezentului comunicat nu a fost înregistrată nicio sesizare din partea vreunui pasager în legătură cu situația promovată în mediul online.
              Societatea acordă maximă atenție tuturor sesizărilor formulate de către clienții noștri și dorim să asigurăm servicii de transport rutier de pasageri la cele mai înalte standarde de calitate, confort și siguranță.

              Compania noastră se dezice și dezaprobă total afirmațiile care sunt de natură a sugera existența oricărei legături care să aibă drept consecință directă sau indirectă prejudicierea clienților noștri.