Cum te pregatesti pentru un drum lung cu autocarul

0

Europa este la doar un pas distanță atunci când alegi să călătorești cu autocarele Romfour!

Apelând la serviciile noastre, beneficiezi de avantajul de a te îmbarca de la o adresă exactă, pentru a ajunge la destinație, fără a mai fi nevoie să apelezi la alte mijloace de transport.

Pentru ca orele până la destinație să îți pară mai scurte și să nu simți un disconfort atunci când stai pe un scaun o perioadă mai lungă de timp, ți-am pregătit mai jos o listă cu câteva recomandări:

Poartă întotdeauna haine comode

Pentru că vei petrece destul de mult timp așezat pe un scaun, trebuie să alegi de fiecare dată hainele cele mai confortabile din garderobă. Este necesar să eviți hainele prea strâmte, din materiale sintetice în care poți transpira sau te poți încălzi prea repede. De asemenea, trebuie să alegi o pereche de încălțăminte comodă, astfel încât să te simți în largul tău. Nu uita să ai la îndemână un șal sau o eșarfă mai mare pe care să o pui pe tine atunci când simți că ți-e răcoare și, bineînțeles că nu trebuie să îți lipsească din călătorie o pernă de dormit.

Ia cu tine câteva gustări sau sandwich-uri

Este bine să ai provizii cu tine pentru că nu se știe niciodată ce se poate întâmpla. Unul sau două sandwich-uri preparate de acasă, fructe sau nuci pentru ronțăit ar trebui să fie suficiente atunci când ți se face foame. Bineînțeles, nu uita să te hidratezi și fă-ți provizii și de apă pentru drum! Evită alimentele care se pot strica rapid și adună toate ambalajele într-o pungă de gunoi.

Evită zgometele din jur cu o pereche de căști

Sigur că atunci când mergi cu autocarul iei în calcul faptul că vei mai avea și alți vecini care pot fi mai gălăgioși decât tine. Așa că, recomandarea noastră ar fi să apelezi la căști sau dopuri de urechi pentru a fi sigur că nu ești deranjat de râsetele sau comentariile persoanei din spatele sau din fața ta.

 Alege activități prin care timpul să treacă mai ușor

Sigur că poți alege să admiri priveliștea de pe geam sau să îți urmărești prietenii de pe Facebook, însă acest lucru poate deveni plictisitor, la un moment dat. Tocmai de aceea, ar fi ideal să ai cu tine laptopul sau tableta în cazul în care ai ceva de lucru sau poți urmări serialul favorit. O altă variantă utilă pentru drumurile lungi cu autocarul este să ai cu tine o carte bună pe care să o savurezi pe îndelete.

Iar dacă îți surâde mai mult această variantă, trebuie să știi că Romfour vine în sprijinul turiștilor cu un alt mod de a  petrece timpul pe cursele noastre! Din simplul fapt că ne dorim ca perioada petrecută pe cursele noastre să fie una cât mai plăcută, Romfour pune la dispoziție o mică bibliotecă de cărți și reviste pe care le puteți împrumuta pe toată durata traseului.

Pentru a intra în posesia cărților și a revistelor nu trebuie decât să vă adresați șoferului Romfour care vă va servi cu plăcere. Fiecare călător are dreptul să împrumute cel mult o carte/ revistă, lăsând ca garanție buletinul pe care și-l va recupera după ce va termina lectura și va preda înapoi titlul către biblioteca autobuzului.

Am luat în calcul toate vârstele și toate preferințele atunci când am ales ce cărți și reviste ar fi potrivite să vă țină companie, fie că veți călători în România sau către o altă destinație europeană: Austria, Franța, Belgia, Germania, Olanda, Elveția sau alte destinații Romfour.

 

Share.

About Author

Comments are closed.