3 atractii turistice de top din Luxemburg pe care trebuie sa le vizitezi

0

Ce spui daca in viitorul apropiat calataresti in capitala elegantei si a luxului suprem? Minunata tara a reusit sa impresioneze turistii cu ordinea si echilibrul sau, doua caracteristici de baza. Desi se intinde pe o suprafata mica, aproximativ 1 650 de kilometri, Luxemburgul are cele mai cochete cladiri care au fost incluse in patrimonial UNESCO. Cei pasionati de calatorie, s-au aventurat sa il strabata la pas, fiindca au fost cuceriti de peisajul pitoresc si de fortificatiile istorice care transmit profund sentimentul de nostalgie al vremurilor de odinioara.  Tarisoara nu are iesire la mare, dar a reusit imediat sa atraga turistii care se aflau in vizita prin Belgia, Franta sau Germania, datorita distantelor relativ mici. Podgoriile din zona si modul de constructie al monumentelor istorice au fascinat privirea printr-o frumusetea aparte si un aer de epoca.

Lucrul cel mai interesant este faptul ca Luxemburgul face parte din primele trei cele mai bogate tari din lume care in trecut a avut o istorie tumultoasa si chiar zbuciumata. In prezent este un taram plin de pace care incanta privirea doar cu o natura vesnic tanara si cu influentele culturale care se intersecteaza armonios. Sa spunem ca ai doua zile sau un weekend la dispozitie sa vizitezi capitala din inima Europei.  Sub nici o forma sa nu te panichezi pentru ca ai destul timp sa descoperi cele trei atractii de top, prezentate mai jos. Organizeaza-te si tine pasul cu timpul care trece imediat, in special cand esti in ipostaza de vizitator.

Cazamatele Bock sau labirintul de tuneluri subterane

Poate ca cel mai interesant obiectiv este o retea de fortificatii care anual este vizitata de 100.000 de straini, veniti special sa vada labirintul sculptat intr-o stanca si considerat o opera unica in lume. Acesta reaminteste de istoria bogata care a creat in jurul sau anumite legende. Pentru ca au fost atat de spectaculoase, cazematele Back sunt astazi locul de intalnire a mai multor productii de film sau de lansare a pieselor de teatru cu renume.

Turnul vinului, principala fabrica de vinuri a capitalei

Asa cum am spus anterior, podgoriile sunt de-a drepul fascinante, iar din acest motiv aici s-a ridicat o fabrica de vinuri specializata in producerea unor bauturi fine care se prepara doar prin metode traditionale. Somelierii care aspira sa exploreze viile cu renume sunt incurajati sa deguste cele mai bune vinuri seci din Europa, in timp ce admira o priveliste impresionanta din regiunea Marelui Ducat. Imbina savoarea vinului premium cu o mancare delicioasa si vei simti ce inseamna cu adevarat sa traiesti.

Castelul Bourscheid, o atractie adevarata de peste 1000 de ani

Unul dintre cele mai frumoase castele din regiune este Boursheid, situat pe un platou care este inconjurat de ziduri vechi, ridicate din secoulul al XIV-lea. Acesta este atipic, deoarece are o arhitectura arheologica cu o structura fantastica din epoca romana. Se pare ca este recomandat sa ajungi aici inainte ca soarele sa apuna, deoarece ai parte de o vedere splendida: soarele se scufunda incet, incet in raul Sure.

Asadar daca esti in cautarea unui colt de rai, minunile se afla in Luxemburg, capitala care te detaseaza de orice rutina si iti ofera o experienta pe masura. Vino si descopera ce inseamna relaxarea si luxul! In privinta transportului, totul este rezolvat pentru ca Romfour este pregatita sa iti ofere o calatorie la cel mai inalt nivel. Cu o echipa profesionista si cu autocare noi, te bucuri de un drum linistit si grija din partea reprezentatiilor. Acceseaza site-ul: https://romfour.com/servicii/transport-persoane si programeaza-ti urmatoarul city break in Luxemburg.

Share.

About Author

Comments are closed.