Avantajele transportului de colete la domiciliu

0

În zilele noastre practic nu mai există familii complete sub același acoperiș, în aceeași localitate. Cele mai multe dintre ele sunt separate de sute, uneori chiar mii de kilometri.


Pentru majoritatea este mai greu să se regăsească atât de des pe cât și-ar dori, de aceea sunt nevoiți să găsească mereu soluții pentru a fi cât mai aproape de cei dragi.


Și care sunt cele mai la îndemână idei? Coletele cu produsele noastre autohtone care să ajungă la sute de kilometri, la cei dragi.


Fiecare dintre cei rămași acasă își doresc să le trimită celor plecați cât mai multe lucruri care să le amintească celor dragi de casă, de la produse alimentare la orice obiect din casa care le poate face depărtarea de familie mai ușoară.


O comunitate din ce în ce mai mare de români se găsește în Germania. Iar compania noastră ajunge foarte des în mai multe orașe germane.


E un proces destul de lung până când românii plecați departe de casă se pot bucura de toate bunătățile alese cu grijă de dragi pentru ei. Tot acest proces începe cu pregătirea propriu zisă a coletelor.


Pentru că este vorba despre sute de kilometri cu autocarul, expeditorii trebuie să aibă grijă ca fiecare obiect din colet să fie cât mai bine fixat într-o cutie care să fie din carton, în cel mai bun caz.


Pe scurt, până ca pachetele să ajungă la noi, acestea trebuie să fie foarte bine pregătite. De transportul coletelor din România în Germania la domiciliu ne ocupăm noi.

Pregătim cu grijă fiecare colet. Punem cutiile în mașini speciale și apoi pornim distribuirea de colete în Germania.
Avantajele transportului de colete la domiciliu

Avantajele coletăriei rapide cu Romfour


Coletăria rapidă cu Romfour este o variantă foarte practică și la îndemâna oricui. Dar pentru a avea un plus de siguranță că toate produsele ajung cu bine la destinație, vă recomandăm să luați în primul rând legătura cu responsabilii de la dispecerat.


De asemenea, așa cum poate fi de la sine înțeles, obiectele fragile au nevoie de o atenție sporită. Tot pentru că este foarte important, ca toate obiectele să ajungă la destinație intacte, există o limită de greutate, mai exact 25 de kilograme pentru fiecare colet.


În cazul în care e nevoie să trimiteți electrocasnice, rețineți că acestea nu se încadrează la kilogram. Pentru cei care solicită, există și posibilitatea unei asigurări pentru colete. În acest caz se va percepe o taxă suplimentară.
Prestăm servicii de coletărie în 13 dintre țările europene, respectiv și pe traseul România-Germania.


Timpul pe care ni-l setăm este unul foarte optim, întrucât începând cu acest an am decis să separăm transportul de persoane de cel de colete, astfel încât pachetele așteptate cu atât de mult drag, să ajungă și mai repede față de cum v-am obișnuit, între 3 și 5 zile.

Coletele dumneavoastră sunt foarte bine organizate în mașinile noastre.

Apoi ele sunt livrate în cel mai scurt timp către destinație.
Avantajele transportului de colete la domiciliu

Este foarte important să luați în calcul că în perioadele mai aglomerate există șanse ca pachetele să ajungă cu ușoare întârzieri.

Vă stăm la dispoziție inclusiv cu transportarea coletelor pe teritoriul țării noastre. Astfel, aveți șansa să trimiteți cu noi acte, colete cu greutate care se va taxa în funcție de greutatea fiecărui pachet.


Dacă vrei și tu să folosești transportul de colete România – Germania sau altă țară din Europa te așteptăm cu drag.

Share.

About Author

Comments are closed.