5 principii de călătorie: muzică, film, siguranță, conduită, respect

0

În zilele noastre există o mulțime de posibilități prin intermediul cărora oamenii pot călători exact așa cum își doresc: mai rapid, mai sigur sau pe un traseu mai lung.


Decizia aparține fiecăruia. Noi stăm la dispoziția celor care își doresc cumpere bilet și să meargă cu autocarul din România spre Germania.

Avem avantajul de fi o companie de transport de persoane și de colete pentru care contează mai multe lucruri decât beneficiile financiare de la finalul călătoriilor clienților noștri. Astfel, pentru noi prioritar este confortul celor care ne aleg.


Suntem conștienți că un traseu ca cel din țara noastră către statul german de sute de km nu este o experiență tocmai scurtă.


De aceea ne-am îngrijit ca autocarele din flota noastră să fie dotate cu televizoare, astfel ca pasagerii noștri să se poată bucura de un film interesant sau de alte materiale care să le facă drumul mai ușor de suportat.


Călătoria perfectă începe cu un film bun


Nu-i așa? Dar chiar și dacă nu vă putem satisface nevoile în materie de pelicule cinematografice, vă ajutăm cu prize în autocar în care vă puteți lăsa la încărcat dispozitivele preferate.

Puteți să vă bucurați de materialele video  preferate cât timp vă aflați în autocarele Romfour.
5 principii de călătorie: muzică, film, siguranță, conduită, respect

Tot ce vă rugăm este să respectați și intimitatea altor pasageri cu care împărțiți mijlocul de transport, dar și indicațiile șoferilor, dacă este cazul.


Acestea sugestii ale noastre se aplică și în cazul în care nu vizionați un film ci doar ascultați muzică. Așadar, e important să folosiți căști, și să nu deranjați foarte mult vecinii cu lumina ecranului. Și să aveți o conduită cât mai rezervată, din respect pentru cei care vă înconjoară.


Recomandările de mai sus reprezintă niște reguli minime de bun simț pe care ar trebui să le aibă toată lumea atunci când alege să împartă un mijloc de transport cu alți oameni.


Cu ajutorul lor vom reuși să aveți o călătorie liniștită, iar colegii noștri, responsabili de transportarea dumneavoastră vor putea să-și facă treaba, așa cum v-au obișnuit până acum: cu atenție și cu grija pentru confortul tuturor pasagerilor. La finalul călătoriei mai trebuie doar să aveți grijă să lăsați locul din autocar exact așa cum l-ați găsit: curat.

Nu lăsați după voi sticle goale sau ambalaje ca în această poză.
5 principii de călătorie: muzică, film, siguranță, conduită, respect

Cum ne comportăm în spațiul german – reguli de bun venit


După ce ați ajuns cu autocarul Romfour din România în Germania trebuie să cunoașteți câteva lucruri de bază, dar foarte importante, în același timp, mai ales dacă este prima călătorie.


Nemții sunt cunoscuți pentru organizarea de care dau dovadă, calitate care i-a făcut atât de puternici printre țările lumii.


Aveți grijă la modul în care încerci spre exemplu să reciclați. Nemții au început acest proces acum foarte mulți ani așa că acum sunt foarte buni la acest capitol. Apoi interesați-vă despre preferințele lor culinare. Ei au niște preferințe mai deosebite, cum ar fi sparanghelul alb. Așa că aveți grijă la atitudinea asupra acestui aspect.


Mai trebuie să aveți grijă și la modul în care îi priviți pe nemți. Se spune că pentru ei „holbatul” la ceilalți este ceva normal, și totuși nu le convine atunci când ei se află în atenția celorlalți.

Berea germanilor este foarte cunoscută în toată lumea. Găsiți-vă preferata și bucurați-vă de savoarea ei.
5 principii de călătorie: muzică, film, siguranță, conduită, respect

Dincolo de lucrurile la care trebuie să ai grijă în Germania, nu uita de cele de care trebuie să te bucuri acolo.


Noi vă așteptăm cu drag, ca atunci când vor fi vremuri mai bune și mai sigure să vă achiziționați un bilet de autocar din România către Germania.

Share.

About Author

Comments are closed.