Belgia, refugiul tau pentru relaxarea de toamna

0

Cu mare bucurie in suflet, sustinem inca o data ca iubitorii de calatorii pot apela cu incredere la serviciul de transport international  Romfour pentru a exploata din colt in colt, batranul continent European. Persoanele doritoare de a descoperi frumusetiile naturale si monumentele ridicate pe parcursul timpului pot sa isi planifice oricand un city break in Europa. Fiecare tara este unica in felul ei, iar echipa noastra isi propune zilnic sa ii incurajeze pe romani sa surprinda minunatiile unice din tara respectiva. Din acest motiv, conditiile de calatorie se ridica la cele mai inalte standarde, iar flotele de autocare sunt reinnoite permanent pentru o experienta cat mai placuta. Asadar, te invitam si pe tine sa cunosti si poate in viitor sa descoperi paradisul belgian care parca toamna este mai fermecator ca niciodata. Toata natura este mistuita de frunzele aurii care se aseza bland peste orasele nostalgice, populate de cladiri si castele, construite in stil gotic.

Vremea perfecta pentru plimbare

Acum nu este nici prea cald, dar nici prea rece pentru a porni intr-o calatorie impreuna cu persoana draga, alaturi de care sa rescrieti o noua fila din povestea voastra care va ramane una cu insemnatate pentru tot restul vietii. Belgia este o tara bogata in adevaratul sens al cuvantului, datorita arhitecturii cu care se mandreste, dar si a statutului sau. Se spune ca este tara ciocolatei, a berii si a diamantelor scumpe. Poate suna ca un cliseu, insa orice turist dornic de aventura, pleaca multumit pentru ca a reusit sa isi indeplineasca poftele aventurii sale.

In cele ce urmeaza o sa facem un popas in Bruxelles, capitala Belgiei unde se afla o piata impresionanta care isi dezvaluie frumusetea pura in timpul acestui sezon, cand se imbraca in nuante de galben, rosu si portocaliu. Fiindca aici se afla sediul NATO, orasul este putin aglomerat, dar se merita sa ii faci o vizita si sa admiri Piata Centrala care este una dintre cele mai spectaculoase piete din lume. Grote Mark este in prezent un obiect turistic datorita designului cladirilor care o inconjoara piata, unde se organizeaza in special evenimentele culturale.

Un loc plin de istorie

Strazile inca mai detin acel fler de odinioara si reflecta perfect originea zonei, multe dintre ele fiind numite dupa marii negustori de peste, carbune si branza.  In 1998 a fost inclusa in patrimoniul mondial de catre UNESCO.

 Daca pornesti mai departe, privirea iti va fi cucerita de o alt obiectiv care adaposteste cafenele si o multime de magazine cochete. Vorbim despre Piata Grand Sablon care a devenit cunoscuta prin intermediul bisericii Notre-Dame de Sablon, construita in anul 1300 doar cu vitralii dantelate.

Rezerva-ti locul la Romfour pentru a te bucura de siguranta si confort pe parcursul orelor de calatorie. Promitem ca timpul petrecut cu noi va fi unul relaxant, tocmai pentru a te bucura de fiecare minut in mica ta aventura belgiana. Acceseaza site-ul, rezerva doua locuri si ofera-i persoanei iubite intr-un final un sejour surpriza: https://romfour.com/servicii/transport-persoane

Share.

About Author

Comments are closed.