Coletul tau ajunge in siguranta la destinatie!

0

Poate nu iti vine sa crezi insa numarul celor care parasesc Romania este intr-o continua crestere, iar in prezent aproximativ 3,4 milioane de romani au migrat in strainatate.

Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES) estimeaza faptul ca in aproape jumatate dintre familiile din tara, exista o persoana plecata peste hotare. Chiar daca aceste date reprezinta vesti ingrijoratoare pentru Romania, rudele de acasa nu pot decat sa isi sustina membrii plecati si sa le trimita din cand in cand un colet care sa le aduca aminte de ceea ce au lasat acasa. In acest fel, fiecare se zbate sa puna in micul pachet produse preparate in casa pentru ca cei aflati in diaspora sa simta savoarea puternica a mancarii si pentru o clipa prezenta celor dragi lui. Cu siguranta, acel moment este unul profund si unic pe care doar cei care sunt departe de familie il pot simti.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, familia de acasa are nevoie de un partener de incredere care sa ii transporte coletul in timp util si in siguranta, conditii necesare pentru ca destinatarul sa se bucure din plin de cele trimise. Exista nenumarate optiuni care se dovedesc a fi costisitoare si in acelasi timp ineficiente care si-au pierdut credibilitatea in fata clientilor, din cauza servicilor prestate.

Pentru a impiedica eventualele dezamagiri, esti nevoit sa analizezi care sunt in prezent cele mai profesioniste companii care au demonstrat fata de clientii sai, profesionalism si dedicare in indeplinirea sarcinilor.

Din 2002, Romfour este un partener de incredere.

Pentru noi este important ca tu sa tii mereu legatura cu cei dragi si sa le demonstrezi ca esti cu gandul la ei, mai ales in momente importante din viata lor.

Cu o experienta de peste 15 ani, promitem sa livram toate coletele direct la adresa indicata in conditii optime. Efectuam curse regulate in Europa, mai exact in urmatoarele tari: Anglia, Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia si Suedia.

Ai descoperit care sunt tarile pe care le frecventam pentru a le oferi celor din diaspora un strop de fericire adus de acasa, din sanul familiei, insa pentru tine mai avem pregatite cateva aspecte legate de compania prezentata.

  • Termenul de livrare variaza intre 3 – 5 zile lucratoare, indiferent de ora, iar daca pe parcurs apar probleme, se va acorda o reducere de 20% la urmatoarea expeditie.
  • Pentru acele colete care au o greutate pana in 10 kg, pretul va fi de 15 euro cu livrare din agentie, iar 20 de euro cu livrare la adresa. Suprizele nu se opresc aici, ci dorim sa accentuam faptul ca la 100 kg acumulate pe baza bonurilor, te rasplatim cu un transport gratuit pentru 10 kg spre orice destinatie dorita de tine. Deci se pare ca poti sa iti demonstrezi atentia si altei rude dragi stabilita in strainatate.

Nu ezita sa te indrepti spre un profesionist adevarat in transportarea coletelor si sa descoperi mai multe informatii relevante, printr-o simpla accesare a link-ului: https://romfour.com/servicii/transport-colete.

Speram ca si sfaturile oferite te-au indrumat spre a face o alegere potrivita atunci cand te pregatesti sa expediezi colete in una dintre tarile enumerate!

Share.

About Author

Comments are closed.