In 2018, Romfour organizeaza tombola anului cu super premii: 12 automobile Dacia Logan!

0

Fidelizarea clientilor nostri este pe primul plan. Asta inseamna servicii de calitate, personal amabil, gata sa raspunda oricarei cereri cu promptitudine si preturi avantajoase. Dincolo de toate acestea, suntem de parere ca multumirea clientilor nostri vine si din surprizele si premiile pe care le oferim.

Tocmai de aceea, inca din luna august 2017, am dat startul unui super concurs dedicat clientilor care aleg serviciile noastre de transport international de persoane sau coletarie. Premiul? Un automobil Dacia Logan este oferit lunar unui client norocos ales prin random.org.

Extragerea se face la inceputul lunii in curs pentru luna precedenta. Pana acum au fost oferite 7 automobile Dacia Logan si urmeaza cea de-a-VII-a extragere.

Concursul dureaza pana la sfarsitul anului 2018, iar luna de luna un client Romfour primeste vestea cea mare: castigarea premiului.

Bineinteles si cei care sunt in cautarea unor servicii de transport international de persoane sau coletarie insa nu s-au decis la un furnizor anume, sunt asteptati sa isi incerce norocul la tombola noastra. Inscrierea se face automat, pe baza bonului fiscal!


Cateva informatii despre serviciul de transport international de persoane – Ce trebuie sa stii:

Transportul international de persoane este unul din principalele noastre servicii. Operam curse spre 13 destinatii europene si retur. Tarile in care poti ajunge alaturi de noi sunt: Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Slovacia, Cehia. Din statistica noastra, Germania, Anglia si Italia sunt tarile cu cele mai mari solicitari.

Tocmai de aceea, de-a lungul timpului ne-am perfectionat si am imbunatatit calitatea acestui serviciu, la standarde inalte. Ce inseamna asta? Personalul Romfour este “acolo” pentru tine de fiecare data cand vei avea nevoie de informatii, intrebari despre rute, preturi, beneficii samd.

Vei primi raspunsuri avizate care sa te ajute sa iei cea mai buna decizie si sa ai parte de o calatorie relaxanta si confortabila. Soferii sunt amabili si vor avea grija sa te informeze cu privire la rute, vor crea o ambianta placuta pe drum si vor face opriri de fiecare data cad vei simti nevoia sa te dezmortesti putin.

Dincolo de personalul nostru, trebuie sa stii ca masinile din flota pe care o detinem sunt atent pregatite pentru fiecare cursa si verificate astfel incat tu sa te bucuri de un drum confortabil si sigur. Iata doar cateva din dotarile flotei noastre:

  • Aer conditionat, sistem audio si video, priza individuala, scaune rabatabile si spatiu suficient pentru bagaje.

Ce iti mai ramane de facut?

Sa te bucuri de calatorie, sa ceri si sa pastrezi bonul fiscal iar daca tu vei fi fericitul norocos, iti vom da de veste ca ai castigat un nou automobil Dacia Logan.


Serviciul de coletarie nationala si internationala. Ce trebuie sa stii?

Atunci cand trebuie sa trimiti un colet, fie in tara sau la nivel international, cateva criterii pe care le iei in considerare sunt: sa gasesti un furnizor de incredere care sa aiba review-uri sau comentarii pozitive de la clienti, preturi accesibile si conditii optime de transport. Pana la urma, este important ca pachetul tau sa ajunga in siguranta la destinatie…si intreg (asta mai ales in conditiile in care ai de trimis ceva fragil).

In cazul serviciilor de coletarie internationala, trebuie sa stii ca poti trimite colete cu Romfour catre aceleasi 13 tari spre care operam si curse de transport persoane (le gasesti mai sus).

Bineinteles, ofertele sunt si ele nelipsite. Spre exemplu, pentru coletele cu greutate pana in 20 kg, pretul este de 25 euro cu livrare din agentie si 30 de euro cu livrare la adresa, catre toate destinatiile pe rutele Europa – Romania si retur. Mai multe informatii despre ofertele noastre poti gasi accesand acest link: https://romfour.com/servicii/transport-colete.

Sfatul nostru: pastreaza bonul fiscal si mult succes la extragere. Cine stie, poate chiar tu esti norocosul castigator al unui automobil Dacia Logan.

 

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.