Calatorii nostri ne spun despre experienta lor cu Romfour

0

Pentru ca primim foarte multe mesaje si pareri de la clientii nostri care au folosit serviciile Romfour, ne-am gandit sa adunam aici cateva dintre experientele calatorilor, ale persoanelor care au trimis sau au primit pachete sau ale clientilor care au avut nevoie de serviciul de transport masini pe platforma.

Va multumim pentru incredere si pentru ca ne incurajati sa facem cat mai bine ceea ce facem. Pentru noi, voi sunteti pe locul intai si ne straduim mereu sa va oferim conditii cat mai bune de calatorie, livrari la timp direct la adresa, transport rapid si in siguranta, confort, siguranta si calitate. Va multumim pentru toate mesajele si parerile voastre!

”Am mers de cateva ori cu ei si pot spune ca este o firma foarte sigura, promta si cu soferi profesionisti. Bravo!” (Mihai Tabacariu, Oradea)

”Firma ROMFOUR e foarte serioasa, ajunge pachetul in doua zile la usa destinatarului. Bravo, va felicit din tot sufletul si va doresc un an bun si sa o tineti tot asa. Sunteti cei mai tari. Bafta.” (Andreea Popa, Falticeni)

”Am calatorit de cateva ori cu Romfour, pot spune ca am fost placut surprins, in plus pachetele iti vin la adresa in timpul mentionat de firma. Dupa parerea mea sunt seriosi.” (Tibi Ungureanu, Targu-Mures)

”Prin prisma experientei proprii ma declar foarte multumita de serviciile acestei firme; joi am contactat serviciul de coletarie pentru preluarea unor colete de la fiul meu din orasul Leoben (Austria), noaptea de vineri spre sambata (4/5 martie 2016 ) au fost ridicate iar luni dupa-amiaza (7 martie) am intrat in posesia lor (intacte!). In concluzie – o recomand calduros! Seriozitate, promptitudine, respect!” (Mariana Popa, Ploiesti)

”Buna ziua! In data de 14 noiembrie 2016 am trimis un colet la fiica mea, in Birmingham cu firma Romfour. A ajuns in data de 17 noiembrie, deci in 3 zile. Pachetul a ajuns si repede si intact. Sunt foarte multumita de serviciul oferit si cu siguranta voi mai apela la aceasta firma. Iar soferului care a dus coletul in asa scurt timp, ii multumesc si ii doresc sa ii dea Dumnezeu sanatate si prosperitate!” (Teodora Ghita, Galati)

”Sunt și eu client Romfour de puțin timp. Am plecat cu aceasta firma ptr a3-a oară din orașul Deva. Am intrat în Agenție unde am fost tratat cu deosebit respect de angajata Romfour, o doamna extraordinara, care mi-a dat detalii despre plecarea mea în Olanda, mi-a comunicat prețul și am fost de acord cu plecarea. Am plătit biletul, mi s-a oferit un cupon de reducere ptr următoarele călătorii și biletul de călătorie, factura și bon fiscal. Cadou un breloc cu datele companiei.

Mi s-a comunicat de către angajata Romfour ca voi fi anunțat de către dumneaei telefonic înainte cu o zi de plecarea mea, asa a si fost. Șoferii mi s-au părut puțin mai aroganți și vitezomanii pe drumurile noastre (adică Deva – Pietricica ) dar drumul pana în Olanda s-a mers bine. Respect ptr Romfour și în special pentru angajații din Agenția Deva ptr felul în care știu sa vorbească cu oamenii și ptr amabilitate chiar dacă am deranjat la ore târzii. Sunt mulțumit de aceasta firma de transport și voi continua sa călătoresc cu dumnealor.” (Gabriel Stancu, Deva)

”In fiecare an, vara si de sarbatori, ma plimb prin diversele tari din Europa pentru ca imi place foarte mult sa vizitez. De fiecare data am mers cu firma Romfour pentru ca inca de la prima calatorie am fost multumit de conditiile de care am avut parte si de seriozitatea cu care am fost tratat. Pana acum am ajuns in Anglia, in Belgia, Danemarca si Franta si planuiesc ca in urmatorii ani sa vizitez si alte tari ca Suedia, Scotia, Italia, Norvegia si Austria. Nici nu ma gandesc sa aleg alta companie de transport persoane decat Romfour pentru ca alaturi de acestia am avut parte de cele mai frumoase experiente. Acasa obisnuiesc sa circul cu automobilul propriu, iar faptul ca atunci cand merg in afara am parte de aceleasi conditii de transport pe care le am in masina proprie mi se pare foarte convenabil. Pentru ca intotdeuna am cumparat bilet dus-intors, am beneficiat de o masa calda binevenita si am ajuns mereu in siguranta la destinatie. Desi nu am avut nevoie pana acum, am auzit de la prieteni ca acestia presteaza si servicii de coletarie si ca se tin serios de treaba.

Stiu numai ca iarna trecuta, una din vecinile mele, o batranica simpatica, a primit de la copii sai care locuiesc in Belgia un pachet cu cea mai buna ciocolata pe care am gustat-o vreodata. Pentru ca starea de sanatate nu i-a permis sa mearga la sediul companiei pentru a ridica coletul, acesta i-a fost adus si inmanat acasa. Nu am auzit de prea multe ori ca serviciile de coletarie sa fie chiar atat de profesioniste si sa se respecte absolut orice se promite initial. De fapt, asta este valabil atat pentru acest tip de servicii, cat si pentru transportul de persoane, de care am beneficiat si eu. Chiar recomand cu incredere firma Romfour tuturor celor care isi doresc sa calatoreasca in conditii de siguranta deplina si in confort.” (Nicolae Fala, Craiova)

”De 3 ani de zile trimit si primesc colete din Olanda de la fratele meu. La inceput am apelat la serviciile unei firme de transport colete care au lasat mult de dorit… asadar, la indemnul unei cunostinte, am apelat la Romfour. De altfel, de aproximativ 3 luni de zile am lasat totul in seama lor si nu am avut niciodata probleme. Mereu au ajuns coletele in intervalul de timp estimat, iar pachetele au aratat intotdeauna ireprosabil. Niciodata nu s-a intamplat sa intarzie coletele, iar acestea au ajuns la mine intotdeauna in perfecta stare. Asta inseamna ca cei de la firma sunt intr-adevar profesionisti, isi fac bine treaba, isi respecta programul de lucru si pun un accent deosebit de punctualitate.

In plus, pe langa faptul ca intotdeauna am fost pe deplin multumit de colaborare, preturile sunt extrem de avantajoase! Cine ar fi crezut ca voi gasi servicii absolut ireprosabile la preturi atat de bune? Dat fiind faptul ca intotdeauna am fost multumit de acest serviciu, am ales ca in aceasta vara sa calatoresc cu unul din autocarele lor in Koln. Fiind in deplina cunostinta de cauza, nu pot sa nu remarc profesionalismul tuturor angajatilor de la Romfour. Soferul a condus foarte prudent, era prietenos cu toti pasagerii si nu ezita sa ne raspunda la intrebari ori de cate ori aveam o nelamurire. Asta inseamna profesionalism deplin!” (Jitaru Adina, Petrosani)

”Mi-a fost foarte usor sa aleg Romfour pentru ca aveau de departe cea mai buna oferta, atat la pret cat si referitor la conditiile pe care le ofereau. Ce mi-a placut mie foarte mult a fost faptul ca m-a dus exact la destinatie si in felul acesta am scutit foarte multe batai de cap, deoarece ar fi trebuit sa iau mai multe legaturi, sa astept, sa pierd timp, locatia nefiind una foarte cunoscuta. Inca de la inceput mi-a placut ca este o firma foarte organizata si atenta la fiecare detaliu. Am plecat exact la ora la care era planificat, iar spre surprinderea mea, drumul nu a fost deloc resimtit. Pot spune ca a fost chiar placut fiindca totul este astfel gandit incat sa ai parte de odihna, sa poti sa mai iei si cate o gura de aer la opriri in puncte cheie si totul sa decurga cat se poate de lejer. Ba mai mult decat atat am avut parte si de o gustare calda oferita din partea firmei. Masinile sunt foarte bine dotate, ai parte de confort, ai si aer conditionat, spatiu sa stai relaxat, televizor si compania unor soferi care m-au tratat cu respect. A fost o calatorie in care m-am simtit in fiecare secunda in deplina siguranta si asta conteaza foarte mult pentru mine. Odata ce am ajuns la destinatie am fost la fel de odihnit ca si atunci cand am plecat, de parca nici nu s-ar fi simtit. De atunci am trimis si un colet spre Romania care a ajuns la timp si fara nici o paguba. Chiar imi place tot ceea ce ofera Romfour si cu urmatoarea ocazie tot la ei voi apela.” (Tomy Ionescu)

”Romfour e alegerea mea de fiecare data cand vine vorba de trimis sau de primit pachete din strainatate. Am lucrat cativa ani in Anglia si am putut sa trimit fara probleme pachete si colete in tara, fiind sigur de faptul ca vor ajunge la destinatie – la Romfour livrarea se face la adresa, in caz ca nu stiati. Reintors in tara de cativa ani, tot la Romfour apelez atunci cand am nevoie de un transportator care sa imi ofere siguranta, promptitudine si confort.” (Coco Art)

”A trebuit sa ma intorc in tara pentru a rezolva niste probleme ce tineau de acte si am cautat cea mai buna varianta din punct de financiar. Romfour a fost cu siguranta cea mai buna alegere si spre surprinderea mea, cu mult peste calitatea pe care o asteptam. Venind din Italia ma asteptam sa am parte de un drum greu, lung si lipsit de confort dar nu a fost deloc asa. M-am simtit foarte bine pe tot parcursul calatoriei! Va multumesc!” (Ecaterina Rotar, Iasi)

”Ma gandeam de mult timp sa merg sa vizitez Frankfurtul cu actuala mea logodnica si nu stiam cum sa ies cat mai ok la pret. Pot spune ca preturile pe care le au cei de la Romfour sunt foarte rentabile pentru ceea ce ofera si pentru ce se mai gaseste pe piata. Recomand!” (Mihai Ghinet, Sibiu)

”Am calatorit cu Romfour spre Amsterdam si am avut parte de cele mai bune conditii de igiena. Mai mult decat atat, atmosfera a fost una extrem de placuta si nu a fost nimic care sa ma deranjeze.” (Florin Vrabie, Oradea)

”In urma cu 3 saptamani am facut o vizita unor prieteni din Haag cu ajutorul transportului asigurat de Romfour. Atat eu, cat si bebelusul meu am avut parte de un drum linistit. Asadar, recomand cu incrdere acest serviciu!” (Madalina Duca, Cluj)

”Nu e tocmai usor sa calatoresti alaturi de doi copii agitati si pusi pe sotii. In aceasta vara, alaturi de sotul si copiii mei, am pornit intr-o calatorie in Italia cu dorinta de a avea un concediu de vis. Am ales sa ne deplasam pana acolo cu unul din autocarele puse la dispozitie de Romfour, tocmai pentru ca mi-au recomandat niste prieteni serviciile lor. Soferul a condus atat de prudent, iar conditiile au fost atat de bune, incat de-a lungul drumului copiii mei au putut dormi linistiti, fara sa fie deranjati de nimic. In plus, pretul pe care l-am achitat a fost foarte avantajos, avand in vedere cat de bune au fost conditiile, cat de frumos s-a comportat soferul cu noi toti pasagerii, dar si cat de bine s-a incadrat cu timpul, astfel incat sa ajungem cand trebuia. Asadar, in viitorul apropiat voi apela tot la Romfour, tocmai pentru ca am fost pe deplin multumita de tot ce ne-a fost pus la dispozitie.” (Petronela Elene Sasarman)

”Romfour nu m-a dezamagit niciodata. De altfel, in cei 2 ani de cand colaborez cu ei am trimis colete care au ajuns in perfecta stare si in timp util, dar am si calatorit in maximum de confort. Asadar, recomand cu incredere serviciile lor ce sunt si foarte avantajoase ca pret.” (Olaru Ion)

”Am calatorit recent spre Franta impreuna cu sotul si baietelul meu de 5 ani cu transportul asigurat de Romfour. Nu am dat prea multa importanta la pret, tot ceea ce am vrut e ca micutul meu sa aiba parte de confort deplin. La Romfour am gasit exact ceea ce doream; in plus, preturile sunt extrem de accesibile. Asadar, recomand cu incredere Romfour!” (Sabina Costache, Pipirig)

”Punctualitate, punctualitate si punctualitate! Cred ca e cel mai potrivit cuvant care sa descrie serviciile oferite si seriozitatea de care dau dovada cei de la Romfour. Cand e de plecat stii ca se pleaca si ai siguranta ca ajungi acolo unde ai nevoie la timp. Mereu a fost asa cand am mers.” (Gabriel Andrei)

”Am mai avut experiente cu alte firme de transport persoane si colete, insa pentru Romfour pot sa zic chiar ‘jos palaria’. Au servicii bune, iti ofera confort si siguranta si stii sigur ca ajungi la destinatie conform programului. 5 stele de la mine si nota 20 din 10 pentru Romfour. Recomand!” (Nicoleta Buta)

”De departe cea mai buna firma de transport cu care eu am fost si pot spune ca periodic am parte de calatorii in scop de business. Ai tot ce trebuie pentru un drum lung: liniste, confort, opriri ca sa te dezmortesti, ai si o masa calda, deci chiar cred ca merita fiecare ban pe care l-am dat.” (Emanuel Tomi)

”Daca ar fi sa numesc o agentie de transport care chiar stie sa se comporte cu pasagerii si care isi respecta de fiecare data cuvantul dat, aceasta este compania Romfour. Spre deosebire de celelalte agentii cu care am mai calatorit, aceasta este singura care a reusit sa ma satisfaca din toate punctele de vedere. Astfel, daca la inceput mi s-a zis ca voi avea parte de o calatorie sigura si de cele mai bune conditii, chiar asa a si fost. Nu vreau sa para ca ii laud, insa cu siguranta stiti cat este de dificil sa mai gasesti oameni seriosi in zilele noastre, iar faptul ca aceasta agentie are angajati exemplari m-a impresionat placut.” (Corina David)

Va multumim ca ati ales Romfour si speram sa aveti alaturi de noi o calatorie cat mai placuta!

Pentru orice sugestie va rugam sa ne contactati telefonic sau sa ne lasati un comentariu pe blog 🙂

Share.

About Author

Comments are closed.