Ce sa vizitezi in Italia? Trei orase care merita vizitate

0

Ce sa vizitezi in Italia: 3 orase pitoresti care merita vazute

Odata cu cresterea temperaturii, cuplurile sunt motivate sa isi planifice din timp concediul pentru a fi siguri ca se vor bucura de cele mai proaspete oferte, pentru o vacanta memorabila. Iata ca a sosit momentul potrivit pentru a consulta sau a analiza in amanunt pachetele promotionale lansate in mediul online. In general, oamenii cauta sa isi petreaca zilele libere intr-o destinatie accesibila care sa nu  le afecteze foarte tare bugetul.

Vara aceasta te sfatuim sa vizitezi impreuna cu persoana draga o tara europeana care este la momentul actual una dintre cele mai fascinante tari din lume, datorita istoriei si culturii. Italia a devenit indragita pentru ruinele romane, bucataria delicioasa si pentru orasele vechi care asteapta sa le descoperi farmecul italian de odinioara. Speram ca ti-am starnit interesul, iar la final vei fi convins ca merita sa iti petreci urmatoarea vacanta in unul dintre orasele prezentate.

Pisa, simbolul Italiei

ce sa vizitezi in italia

Cu siguranta ai auzit de frumusetea turnului inclinat din Pisa care astazi este o cladire faimoasa, dar si un punct de reper al orasului vechi. Pe parcurs a devenit unul dintre cele mai fotografiate obiective din Italia. In varful turnului se afla sapte clopote care actioneaza doar electromagnetic la ora pranzului si in timpul slujbelor religioase. Pisa se mai mandreste cu o serie de palate medievale, poduri pitoresi si peste douazeci de biserici care intretin atmosfera fermecatoare a acestui oras.

Verona, orasul iubirii eterne

ce sa vizitezi in italia

Orasul este considerat casa unui cuplu celebru Romeo si Julieta. In tot tinutul se poate simti aerul dragostei, dar mai ales la casa familiei Julietei, unde si acum balconul inca mai rezista trecerii timpului. Anual, tinerii vin la Verona sa isi marturiseasca iubirea, sa se delecteze cu specialitatile culinare sau se sa bucure de o plimbare cu bicicleta in oras, asa cum este obiceiul localnicilor.

Genova, portul de la malul Mediteranei

ce sa vizitezi in italia

Acest oras inca mai detine puterea de a pastra amintirea vechii republici care astazi este denumita si “La Superba”. Cladirile iti dau impresia ca atunci cand te plimbi printre oras, esti intr-un continuu labirint, din cauza strazilor inguste care sunt cochet decortate. In cazul in care te vei rataci, nu vei regreta, pentru ca doar atunci ai sansa sa te bucuri cu adevarat de o experienta unica. Una dintre cele mai atractive puncte ale Genevei este faleza care continua pana in cartierul Boccadasse, unde este intruchipat un univers de cladiri galbene si roz de-a dreptul impresionante.

Dupa ce ai setat tinta unde te vei odihni, mai urmeaza sa mai faci un singur pas, care este si el destul de esential: alegerea mijlocului de transport. Pentru asta, noi, echipa Romfour iti stam la dispozitie. Din 2002 efectuam curse regulate in 16 tari europene: Germania, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Danemarca, Austria, Polonia, Slovacia si Cehia. Compania noastra este un partener de incredere care iti promite un tratament special din partea personalului pentru ca tu sa te simti intr-adevar relaxat in timpul calatoriei.

Pentru a descoperi mai multe informatii, legate de transportul international de persoane in Italia, acceseaza site-ul nostru: https://romfour.com/transport-persoane-italia-romania-romania-italia.

Share.

About Author

Comments are closed.