Descopera frumusetile Germaniei cu Romfour

0

Germania este un adevarat paradis care beneficiaza de meleaguri nemaintalnite, parca desprinse din basme in care peisajele naturale sunt cele care te vor lasa pentru un moment fara cuvinte. O tara intinsa, mandra de localitatiile sale curate, restranse si fermecatoare, pentru care se pare ca vremea a stat in loc, reusind sa pastreze acel aer de epoca.

Una dintre cele mai cunoscute regiuni pe care turistii aleg sa o viziteze este Bavaria, caracterizata printr-un un lant alpin inconjurat de lacuri si de o multime de paduri, care te asteapta sa inspiri aerul curat si proaspat. Frumoasa regiune isi intampina fiecare turist cu o atmosfera calma si primitoare in care orasele medievale cu turnuri impozante si o arhitectura surprinzatoare sunt numai demne de admirat.

Munchen este o destinatie bavareza care a reusit sa imbine aerul traditional cu cel cel urban, unde cetatenii autentici sunt adeptii portului popular, cautand mereu sa fie in centrul atentiei prin diverse dansuri specifice zonei. La cealalta extrema, pentru a mentine aerul german, altii savureaza berea din halbe gigante. Se spune ca aici, viata are mai mult stil si te transforma intr-o persoana visatoare.

In Munchen, nu iti ajung cateva zile, dar nici picioarele nu te tin pentru a vizita toate muzeele, monumentele istorice, bisericiile si galeriile impresionante de arta sau sa apuci sa te plimbi prin parcurile superbe. De aceea, exista transportul public in comun (autobuze, metrou sau tramvaie) sau trenurile subterante care fac posibila vizitarea tuturor obiectivelor turistice propuse.

Nu voie sa ratezi piata Marienplatz, considerata inima Munchenului si una dintre cele mai spectaculoase si cunoscute piete din Germania. In perioada Evului Mediu, acolo se organizau evenimente importante pentru societate (festivitati sau chiar execturi), iar pentru cetateni era totodata si o piata alimentara.

O alta destinatie este Nurnberg, fiind al doilea cel mai mare oras din regiunea Bavariei, bombardat in perioada celui de-al doilea razboi Mondial, dar imediat a fost reconstruit, insa cu mare grija pentru a pastra in continuare acel farmec de odinioara. Daca esti prin vizita, cu siguranta vei simti atmosfera unui oras medieval, infrumusetat acum de strazi cu cladiri vechi, dar cochete datorita unor acoperisuri rosi, care atrag imediat privirea.

Pasionatii de istorie au ocazia sa observe ziduri de aparare, biserici gotice si fantani din vremea razboiului care au rezistat si au devenit impresionante prin stilul arhitectural. Centrul de Documentare un loc care se intinde pe zeci de kilometri, care adaposteste sali de congres, unde se tineau sedintele urgente.

Cu siguranta am reusit sa te convingem de faptul ca urmatorul concediu va fi in una dintre cele doua destinatii descrie. Insa, pentru a avea parte de un sejur in Germania ai nevoie de o companie de transport international care sa te duca exact in regiunea aleasa de tine.

Noi, echipa Romfour efectuam curse regulate in 16 tari europene: Germania, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Danemarca, Austria, Polonia, Slovacia si Cehia.

Profesionalismul este reflectat in numarul mare de clienti multumiti care in timp au devenit fideli, datorita corectitudinii si atentiei echipei noastre.

Te asteptam sa iti oferim transportul mult visat: https://romfour.com/transport-persoane-germania-romania-romania-germania.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.