Cinci motive pentru care sa inchiriezi o masina

0

In viata de zi cu zi, masina a devenit un bun indispensabil care te ajuta sa fii mai rapid atunci cand esti nevoit sa te deplasezi pe distante lungi. Cu siguranta este cel mai confortabil si flexibil mijloc de transport de care te poti bucura atunci cand iti propui sa calatoresti impreuna cu familia sau prietenii. Mai nou, inchirierea unei masini a devenit una dintre cele mai bune optiuni, in special atunci cand nu dispui de un autoturism propriu. Stii cand iti dai seama de importanta serviciului de inchiriat? Atunci cand te afli intr-o expeditie in interes de serviciu si trebuie sa ajungi in timp util la sedintele sau cursurile programate pe parcursul zilei. Majoritatea romanilor traiesc cu o perceptie gresita in privinta costurilor si a calitatii, insa strainii aleg cu incredere firmele specializate, fara a medita asupra altor aspecte. Cu Romfour, te poti bucura de cativa bani in plus, deoarece preturile sunt accesibile si concepute pentru ca fiecare roman sa apeleze la un autoturism la nevoie sau cand doreste sa porneasca intr-o aventura.

Descopera care sunt principalele avantaje pentru care merita sa inchiriezi o masina. Apeleaza la Romfour, deoarece te bucuri de cinci atuuri:

Autoturisme dotate corespunzator in functie de anotimp

Lasa grijiile deoparte si profita de toate facilitatiile pe care masina le ofera, mai ales acum ca urmeaza sezonul rece in care conditiile meteo sunt pretentioase. Toate autoturismele din flota companiei de transport iti ofera un grad de siguranta pentru a nu ramane inzapezit la drum lung. De asemenea trebuie sa stii ca ele sunt predate catre clienti intr-o stare impecabila si verificate permanent pentru a evita riscul unei posibile defectiuni.

Ai mereu parte de ajutor din partea companiei

 Poate ca este cel mai important aspect! Te bucuri de asistenta non-stop prin intermediul caruia reprezentantii firmei reusesc in timp util sa ofere ajutor in clipa in care apar evenimente neprevazute. Romfour incearca sa rezolve in cel mai scurt timp posibil aceste neplaceri intr-un mod gratuit.

Documentele si asigurarile sunt achitate la zi

In cazul in care iti doresti sa inchiriezi o masina, nu mai esti nevoit sa iti bati capul cu achitarea asigurarilor, ci vei plati doar taxa prevazuta pe ore sau pe zile a masinii fara alte adaosuri suplimentare. Unica responsabilitate consta in alimentarea autovehiculului cu carburantul corespunzator in momentul livrarii. De restul documentelor se ocupa Romfour: asigurari CASCO, RCA sau rovinieta. Asadar, bucura-te de mai mult confort cu mai putine griji.

Beneficiezi de discount-uri substantiale daca optezi pe o perioada mai lunga de inchiriere

Pretul se micsoreaza substantial daca optezi sa inchiriezi pe o perioada mai indelungata masina. Ofertele sunt concepute, exact pentru nevoile tale. De acum poti sa iti planifici o excursie impreuna cu familia pe mai multe zile, deoarece nu mai esti nevoit sa aloci o suma mare pentru inchirierea autovehiculului. Simte-te bine si redescopera Romania, conducand o masina cu placere in compania celor mai dragi oameni.

Conduci o masina exact pe placul tau

Iata cum poti sa reduci consumul de carburant atunci cand ti-ai propus sa pleci intr-o aventura sau intr-o alta localitate in interes de serviciu. In functie de preferintele tale poti sa iti selectezi masina dorita ce are un consum moderat: Dacia Logan, Seat, Renault sau Volkswagen te asteapta la bord. Niciodata nu esti limitat la un singur tip de autoturism si iti poti gasit rapid modelul in functie de bugetul tau si ocazie!

Te invitam sa descoperi mai multe detalii esentiale despre serviciul de inchirieri masini pe site-ul oficial. Aici poti vedea care sunt tipurile disponibile din care poti alege: https://romfour.com/servicii/inchirieri-auto!

Share.

About Author

Comments are closed.