Cei mai fericiti oameni sunt in tara lui Hans Christian Andersen

0

In cele ce urmeaza, am ales sa discutam despre un subiect care de la inceput a starnit anumite curiozitati, motiv pentru care ne-am propus sa descoperim impreuna mai multe detalii despre tara fericirii.  Compania de transport Romfour efectueaza curse regulate catre Danemarca, iar soferii au observat pe chipul danezilor mai multa veselie, iar zambetul este un accesoriu de nelipsit. Se spune ca uneori si vremea poate influenta starea de spirit a unei persoane. Danemarca este un stat nordic, iar conditiile meteo sunt uneori neprietenoase cu locuitorii sai. In ciuda temperaturilor capricioase, in taramul de poveste domina buna dispozitie si amabilitatea cetatenilor.

Din spusele celor care au trait o buna perioada de timp acolo, marele secret consta intr-un echilibru dintre viata personala si cea profesionala. Danezii au mereu grija sa il mentina pentru a se bucura mereu de o stare de fercire si de compania celor dragi. Se pare ca aceasta multumire provine din faptul ca au parte de o cultura a generozitatii mult mai consolidata si de o economie mai prospera comparativ cu alte state. Cele doua caracteristici le ofera sansa sa se implice direct in societate si sa abordeze un stil de viata mai sanatos si fara vicii care le ofera energie zilnic.

Iata care sunt cele trei argumente importante care ii proclama pe danezi ca fiind o populatie vesela.

Munca de voluntariat este mai importanta decat propriul job

In randul populatiei, exista un procent de peste 40% de cetateni care iubesc sa se implice in diverse asociatii sportive, organizatii sociale sau politice. Pentru activisti, munca de la serviciu este mai putin importanta, acestia axandu-se pe dezvoltarea culturii civice. Se pare ca fericirea vine din faptele bune si din spiritul comunitar. Aceasta traditie va fi transmisa treptat si micutiilor sai, inscrisi de la o varsta frageda in ONG-uri pentru dezvoltarea laturii umane.

Cultura daneza joaca un rol primordial in viata tuturor

Orice locuitor se respecta si nu se neglijeaza atunci cand vine vorba despre un trai mai bun si aici este vorba despre calitatea alimentelor consumate. Apoi, in momentul in care isi propun sa se relaxeze, acestia isi doresc sa petreaca cu prietenii sau familia timp pretios. Insa, fara sa fie ingrijorati de problemele cotidiene. Ei sunt foarte buni comunicatori si interactioneaza extrem de bine in orice fel de circumstante.

Serviciile medicale sunt un drept fundamental al populatiei

Probabil ca acest aspect le confera un sentiment de siguranta in privinta sanatatii lor. Danezii beneficiaza de servicii medicale gratuite, fiind incurajati sa isi viziteze doctorul de familie in jur de sapte ori intr-un an. Sistemul este conceput pe principiul ca toti pacientii primesc tratament si ingrijiri la un nivel cat mai ridicat posibil. Chiar si strainii se bucura de aceste conditii care transforma Danemarca intr-o tara sigura si preocupata de sanatatea si securitatea tuturor.

Daca te-am facut curios, inseamna ca urmatoarea vacanta va fi in statul nordic care te intampina bratele deschise si cu fete zambitoare. Te invitam sa iti rezervi locul pentru a cunoaste frumusetea oamenilor: https://romfour.com/servicii/transport-persoane

Share.

About Author

Comments are closed.