5 lucruri pe care nu le stiai despre destinatiile Romfour

0

La ROMFOUR gasesti cele mai bune preturi pentru bilete de autocar! Avem curse de transport international de persoane spre si dinspre Anglia, Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia, Suedia, Ungaria.

Astazi am ales pentru tine 10 orase unde autobuzele noastre te pot duce, in speranta ca te vom convinge sa le vizitezi:

Nottingham (Anglia)

Atunci când spui Robin Hood, te gândeşti la Nottingham, un oraș tipic britanic din Midlands (zona centrală a Angliei). Cele mai populare atracţii turistice ce ţin de istoria locului se numără Castelul, City of Caves, Lace Market, Galeriile de Justiţie, şi pub-urile din City vechi. Toate aflate în centrul oraşului.

Verona (Italia)

Verona este al doilea mare oraș din regiunea Veneto, poate fi făcută la pas într-o zi, dar asta nu înseamnă că este săracă în locuri care merită vizitate. Verona ne amintește de Romeo şi Julieta, pentru că aici i-a pus pe hartă W. Shakespeare. Chiar dacă acțiunea dramei este ficțiune, italienii au găsit totuși Casa Julietei, iar celebrul balcon este vizitat de mii de oameni anual.

Luxemburg

Luxemburg este țara eleganței, printre primele trei cele mai bogate țări din lume. De Luxemburg s-a îndrăgostit ireversibil Victor Hugo. În Luxemburg vei descoperi peisaje luxuriante, paduri, vai, dealuri, podgorii si case ce fascineaza fiecare turist prin frumusetea si eleganta lor. Casele pastelate si castelele medievale de pe dealurile inalte formeaza o priveliste pitoreasca remarcabila.

Copenhaga (Danemarca)

Copenhaga este un oras care impresioneaza printr-un farmec aparte. Chiar daca este o tara nordica mai scumpa decat buzunar, orasul are multe atractii turistice care pot fi vizitate pe gratis, cum ar fi: Mica Sirena, Kastellet (Citadela Frederikshavn), Kobenhavns Radhus, Muzeul National Nationalmuseet, Muzeul Ny Carlsberg Glyptotek, schimbarea gărzii la Castelul Amalienborg sau Christiania, orasul liber.

Konstanz (Germania)

Konstanz este orașul frumoasei Imperia, situat pe malul lacului Bodensee, cel mai mare lac din Germania si al treilea lac din Europa Centrala. Aici va asteapta o clima blanda adusa de intinderea uriasa de apa  limpede, peisaje extraordinare, paduri cu multe trasee de hiking, castelele elegante cu gradini superbe, Konstanz este un oras foarte vechi, cu o istorie de peste 2000 de ani.

(va continua)

Tu ce orase ai vrea sa vezi alaturi de Romfour? Scrie-ne aici sau lasa-ne un comentariu pe pagina noastra de Facebook.

 

Share.

About Author

Comments are closed.