Îmbunătățiri ale sistemului Romfour in 2020

0

Timpul este una dintre cele mai importante resurse de care dispunem cu toții. Indiferent de statutul pe care-l avem, de posibilități de care putem beneficia și de multe alte detalii, timpul este la fel de scurt pentru toată lumea. Insuficient chiar, ar spune unele voci.


De aceea, fiecare dintre noi caută să găsească soluții simple și mai ales rapide pentru a-și rezolva problemele sau pur și simplu, pentru a se bucura de mai mult timp pe care să îl poată folosi în scopuri mai plăcute.


Dacă este vorba despre deplasarea mai rapidă noi suntem mereu la dispoziția clienților noștri, respectiv ne dorim ca aceștia să aibă parte de cele mai bune și mai avantajoase condiții de călătorie, indiferent de distanțele pe care aceștia le parcurg.


Știm că unii dintre voi ne-ați tot dat idei de-a lungul timpului, așa că noi v-am ascultat și am încercat să și punem în aplicare sfaturile voastre.
Care sunt planurile Romfour pentru acest an?


Astfel, pentru că ne dorim ca timpul de așteptare să fie cât mai scurt și traseele cât mai simple, fără întârzieri, în avantajul vostru cu alte cuvinte, din luna ianuarie a acestui an, am modificat HUB-ul la Cluj.


Acest lucru înseamnă că vom aduna toți pasagerii într-un alt loc decât cum erați obișnuiți. Acesta va fi mai la îndemână și va fi și mai aproape de un punct Romfour cu o logistică mai bogată.


De asemenea, am scos livrarea coletelor din traseele transportului de persoane pentru a micșora și mai mult durata călătoriei.


Dar și pentru a înlătura disconfortul pe care l-ați avut până acum din cauza pauzelor poate prea lungi pentru coletele care trebuiau lăsate în localitățile de pe traseu.


Apoi, pentru a întări și mai mult încrederea voastră în dorința noastră de evoluție, vă anunțăm că în viitorul apropiat vom implementa o aplicație prin care să puteți vedea exact în cât timp veți fi preluați și unde se află mașina care trebuie să va ducă la destinație.

Aplicația Romfour te ajută momentan să pui note șoferilor. Urmeazăo altă aplicație prin care puteți vedea timpul de preluare.


Până atunci vă informăm că în aplicația actuală Romfour, există o secțiunea specială unde șoferii primesc note de la călători, iar aceste informații vor ajunge imediat la cei responsabili de bunul mers al lucrurilor în firmă.


Astfel, în cazul unor situații neplăcute noi vom fi alături de voi pentru a rezolva orice problemă apărută.


Pentru că toți clienții noștri sunt importanți pentru noi și fiecare dintre ei merită un tratament atent și profesionist, indiferent de serviciul ales.


Așa cum v-am obișnuit până acum printre serviciile noastre se numără transportul de persoane, transportul pe platformă, serviciu de coletărie în țară și internațional și nu numai.


În concluzie, puteți să apelați în continuare la noi de fiecare dată atunci când veți avea nevoie pentru că suntem într-o continuă dezvoltare menită să faciliteze relația noastră cu clienții, dar și să înlesnească toate procesele pe care le punem în aplicare în fiecare zi.

Vă mulțumim pentru încrederea de a deveni, dar mai ales de a rămâne clienții noștri pe drumurile țării și nu numai. Pentru alte detalii vă rugăm să

Share.

About Author

Comments are closed.