4 idei practice pentru împachetarea inteligentă a bagajului

0

Vacanțele sunt un motiv de bucurie până în momentul în care trebuie să facem bagajul. Acest proces este de cele mai multe ori o sursă puternică de stres, dar împachetarea inteligentă a bagajului este soluția salvatoare de fiecare dată.


Indiferent de perioada pentru care ne facem bagajele de cele mai multe ori acestea par să nu fie niciodată suficiente. Astfel, după ce vacanța s-a terminat ne dăm seama că de foarte multe dintre lucruri nici nu am avut nevoie.


Dacă ți-ai propus pentru anul acesta multe vacanțe de care să te bucuri cu adevărat, un bagaj organizat cu împachetarea căruia să nu pierzi mult timp este cea mai bună idee.

Sfaturi practice pentru un bagaj inteligent. Vacanta ta nu va mai fi la fel.
Sfaturi practice pentru un bagaj inteligent. Vacanta ta nu va mai fi la fel.

Cu ajutorul acestor idei practice de împachetare inteligentă a bagajelor îți va mai rămâne timp să te bucuri de venirea zilelor mult așteptate.

  1. Fă-ți o listă cu cele mai importante lucruri de care vei avea nevoie
    Cu acest pas trebuie să înceapă împachetarea inteligentă a bagajului. Astfel vei avea notate toate lucrurile importante necesare pe parcursul călătoriei. Și nu vei mai fi îngrijorat că uiți ceva pentru că după ce vei pune obiectul în bagaj îl vei șterge de pe listă.

    Printre lucrurile de care nu trebuie să uiți atunci când îți faci bagajul se numără: actele personale, diverse dispozitive de care știi sigur că avea nevoie acolo, produsele de îngrijire, medicamente, dacă este cazul.

    Datorită acestui mic truc cu lista vei mai salva niște bani, întrucât nu vei fi nevoit să cumperi de acolo lucrurile pe care le-ai uitat acasă.
  2. Ia o valiză cât mai mică

    Avantajul unui bagaj mic este că îl poți lua cu tine și nu mai riști să îl pierzi printre cele mari, de cală. În plus, dacă ești genul care hoinărește cu lucrurile după el, vei avea nevoie de ceva care să îți permită să fii mobil.

    Totuși dacă decizi că ai nevoie de un bagaj de cală ai grijă ce pui în el, renunță la lucrurile de valoare. În primul rând riști să nu mai vezi niciodată un bagaj rătăcit, în al doilea rând, dacă vorbim despre obiecte fragile acestea se pot deteriora din cauza impactului.

    Un sfat foarte valoros pentru bagajele de cală: pune în bagajul de mână câteva lucruri esențiale în cazul în care rămâi fără lucruri. De exemplu: un rând de haine, produse de bază de igienă.
  3. Împachetează haine cât mai comode

    Vei avea nevoie de o listă cu hainele pe care planifici să le iei cu tine. Consultă prognoza meteo care se anunță în perioada în care urmează să ajungi acolo, apoi alege câteva piese de bază care se pot combina foarte ușor și care se întrețin și se păstrează bine.

    Dacă ești obișnuit să rulezi hainele poți apela la această metodă pentru că este o idee aplicabilă. Dar dacă vrei să testezi ceva nou poți încerca următoarea metodă:
O idee foarte bună de a împacheta inteligent bagajele.
O idee foarte bună de a împacheta inteligent bagajele.

De asemenea, gândește-te dacă nu poți face rost de prosoape și de alte lucruri de la cazare. Și nu în ultimul rând – mai mult spațiu în bagaj, mai multe cadouri pentru cei dragi.

4.Împarte bagajul cu partenerul de călătorie

Acest truc vă va ajuta în cazul în care unul dintre voi va rămâne fără bagaj. Dar dacă această idee nu îți surâde, ai grijă să îți organizezi foarte bine bagajul și să pui cât mai la îndemână lucrurile de care vei avea nevoie mai des.

Pe final ți-am pregătit o mică statistică despre relația oamenilor cu bagajele lor. Tu în ce categorie te regăsești?

Statistici despre împachetarea bagajelor.
Statistici despre împachetarea bagajelor.

Dacă aceste 4 sfaturi utile pentru împachetarea ingenioasă te-au ajutat, te așteptăm să îți faci o rezervare a bagajului cu Romfour spre destinația dorită: https://romfour.com/ .

Share.

About Author

Comments are closed.