De ce sa calatoresti cu Romfour?

0

In primul rand pentru ca ajungi oriunde in Europa!

Punem pe primul loc parerea clientilor nostri si ne dorim ca aceastia sa aiba parte de o calatorie placuta, in conditii maxime de siguranta si confort.

Pe langa serviciul de transport persoane (operand curse catre 13 tari europene), punem la dispozitia clientilor nostri si alte servicii, precum: coletaria nationala si internationala, transportul auto pe platforma, tractari nationale, inchirieri platforme, bilete de avion, inchirierea de autocare si microbuze pentru transport in tara, inchirieri masini etc.

Mai multe detalii despre serviciile noastre, poti regasi aici: https://romfour.com/servicii.

Ne dorim ca in acest articol sa iti prezentam avantajele pe care le ai daca alegi si tu sa calatoresti cu Romfour, printre cele mai cautate destinatii europene fiind: Italia, Franta, Anglia sau Germania.

Suntem constienti ca transportul international de persoane a devenit un serviciu extrem de cautat de un numar cat mai mare de persoane care fie aleg sa plece sa lucreze in strainatate, fie isi doresc sa isi petreaca vacanta intr-una dintre capitalele europene.

Inca de la infiintarea companiei Romfour, ne-am dorit sa oferim siguranta si confort sporit si am incercat sa ne perfectionam pe zi ce trece, tocmai din dorinta de a fi o gazda buna pentru cei care ne calca pragul. Stim ca pentru cei care ne aleg serviciile, ospitalitatea este un element important si tocmai din acest motiv am demonstrat in permanenta grija deosebita si atentie, astfel incat calatorii nostri sa se simta rasfatati in timpul calatoriei.

De ce sa apelezi la serviciile Romfour? Iata mai jos cateva dintre beneficiile oferite:
  • Dispunem de autocare moderne de doua sau trei stele, care la randul lor sunt ‘’accesorizate’’ cu mici biblioteci sau cu ecrane tv, regasite deasupra scaunelor. Pentru a rasfoi una dintre cartile puse la dispozitie, trebuie doar sa rogi soferul sa te ajute, lasandu-i drept garantie buletinul, pe care il vei recupera la finalul cursei, dupa ce returnezi si cartea.
  • De asemenea, printre dotarile noastre se numara si: sistemul de incalzire independent, aerul conditionat, bucataria de bord, toaleta sau scaunele rabatabile.
  • Oferim preturi accesibile, disponibile pentru orice buzunar. Nu este necesar un buget exagerat pentru a putea calatori cu Romfour. Am conceput tarife avantajoase, din dorinta ca oricine isi doreste sa poata calatori cu noi, nelasandu-si deoparte restul planurilor.
  • Gustarile sunt din partea casei atat la tur, cat si la retur. Facem cinste cu bomboane, apa si cornuri pentru a te indulci putin si a uita de drumul lung catre casa.
  • Si pentru ca stim ca este important sa te hranesti in timpul traseului, noi iti oferim o masa calda pentru fiecare drum.
  • Avem vesti bune si pentru copiii cu varste pana la 2 ani! Acestia beneficiaza de gratuitate la transport, cu conditia de a calatori alaturi de parinti (li se rezerva un loc pe scaunul de langa, iar personalul nostru le sta la dispozitie cu orice au nevoie pentru a avea parte de o calatorie relaxanta). Nu i-am uitat nici pe copiii mai mari. Acestora le punem la dispozitie carti de colorat, carti de povesti sau enciclopedii pentru a beneficia de activitati educative pe parcursul calatoriei si a nu simti cand trece timpul.
  • In plus, ne-am gandit si la patrupedul tau care te poate insoti in calatorie! Pentru un catel de talie mica, pretul este de 30 euro, iar pentru un catel de talie mare pretul este de 60 euro. Cateii trebuie sa calatoreasca la bagaje, in cusca speciala din plastic, avand posibilitatea ca la fiecare pauza sa fie scosi la plimbare pe durata opririi. De asemenea, cateii de talie mica pot calatori alaturi de tine in autocar, atata timp cat soferul si ceilalati calatori sunt de acord cu acest lucru.
  • Ne place sa te rasplatim si sa venim in permanenta cu oferte avantajoase. La 10 calatorii alaturi de noi, a 11 a calatorie ti-o oferim GRATUIT! Trebuie doar sa pastrezi bonurile fiscale de la cele 10 calatorii.
  • La 6 calatorii catre orice destinatie din Europa, poti trimite un colet GRATUIT, in limita a 50 kg. Fie ca vrei sa trimiti un cadou prietenilor sau vrei sa iti surprinzi rudele cu un pachet de acasa, te poti folosi de acest beneficiu pe care ti-l oferim pentru ca nu va mai fi nevoie sa platesti transportul coletului!
  • Un alt avantaj pe care il ai apeland la serviciile noastre, este transportul de la adresa la adresa, nemaifiind nevoie sa cheltui banii pe taxiuri sau alte mijloace de transport, atunci cand ajungi in tara respectiva.

Cu aceasta ocazie, dorim sa iti multumim ca ne-ai ales si sa te asiguram in continuare de tot suportul nostru!  

Share.

About Author

Comments are closed.