Trei sfaturi utile pentru calatoriile de vara

0

Stim ca distantele lungi sunt obositoare, chiar daca apelezi la o firma de transport profesionala care ofera servicii de calitate. In general, autocarul este un mijloc de transport permisiv care nu implica reguli stricte comparativ cu avionul, insa exista si in acest caz sfaturi care vor contribui semnificativ la bunastarea ta si a celorlalti pasageri. In acest articol, ne-am propus sa te inspiram cu o serie de tactici care previn situatiile neplacute mai ales in sezonul cald, astfel incat orele petrecute in autocar sa fie cat mai confortabile. Temperaturile ridicate cer imediat un nivel minim de precautie din partea ta pentru a evita senzatia de rau de autocar.

Asadar, iata ce trebuie sa faci inainte de a te imbarca alaturi de cei care si-au rezervat la fel ca tine, locul. Cu siguranta, orele petrecute in autocar se vor desfasura in cele mai bune conditii, iar tu vei fi multumit de experienta traita.

  1. Evita sa te pulverizezi cu parfum, indiferent de intensitatea aromei

Pentru cei care au rau de masina, totul devine un cosmar daca simt aroma unui parfum. Cu atat mai mult, cand afara este canicula pentru ca temperaturile ridicate accentueaza imediat acest miros. Majoritatea persoanelor sunt sensibile la mirosurile dulci si pot suferi diverse migrene sau alergii care la randul lor, pot provoaca o stare neplacuta. In cazul celor care fumeaza este indicat sa consume bomboane mentolate pentru a diminua mirosul fumului de tigara.

  1. Nu consuma alimente care pot ii pot deranja pe ceilalti din jurul tau

Pe parcursul calatoriei este recomandat sa nu mananci alimente ce detin un miros puternic care se disperseaza imediat in tot autocarul. Bineinteles, ai mare grija la ce alegi sa rontai in timpul calatoriei pentru ca unele produse iti pot crea chiar tie un disconfort digestiv. In special vara, trebuie sa iti selectezi cu grija ceea ce iti pui in pachetel. Cel mai bine este sa profiti din plin de toate opririle pe care soferul este obligat sa le efectueze. Atunci poti sa iti consumi sandwich-ul in aer liber, linistit fara grija ca poti deranja pe cineva. Cu aceasta ocazie, te mai plimbi  putin si iti dezmortesti picioarele.

  1. Ocoleste si lasa acasa bauturile acidulate mai ales acum, vara

Hidratarea este primordiala in orice situatie, dar mai ales in lunile caniculare cand din organism se elimina mult mai rapid apa. De aceea este indicat sa nu iti cumperi sucuri acidulate sau bauturi care contin cofeina, deoarece sporesc raul de autocar sau iti dau unele durereri de cap. In timpul verii, temperaturile ajung si pana la 38o Celsius si corpul iti va cere tot mai multe lichide. Consuma doar apa plata sau uneori cate un suc natural pentru ca acestea nu te vor balona si vor contribui si la hidratarea optima a organismului tau.

Te asiguram ca daca ai grija ca toate aceste reguli sa fie indeplinite, calatoria ta se va dovedi una placuta si nu vei fi supusa raului de masina. De aceea este esential sa ai grija de tine, dar si de ceilalti pasageri care desi sunt niste necunoscuti, contribuie la confortul calatoriei tale.

Acum ca esti informat cu privire la ce trebuie sa faci daca iti propui sa pornesti intr-o calatorie pe timpul verii, acceseaza site-ul: https://romfour.com/servicii/transport-persoane si rezerva-ti locul la Romfour!

Share.

About Author

Comments are closed.