Transportul masinilor pe platformele Romfour – direct la tine acasa!

0

Cand ai parte de ajutor, lucrurile se aseaza mereu asa cum iti doresti. Romfour iti ofera sprijin deplin atunci cand ai nevoie urgenta de transportul masinii din strainatate, oferindu-ti platforme calitative si rezistente. Unul dintre atuurile companiei este reflectat in descarcarea autovehiculului direct la tine acasa tocmai pentru a evita situatiile neplacute de a te deplasa dintr-o locatie in alta. Mai mult, conducatorii auto sunt delegati sa iti incarce si sa iti descarce achizitia, fara ca tu sa mai fi preocupat de gasirea unor persoane disponibile.

Reprezentantii companiei pun accentul in special pe urmatoarele aspecte care fac diferenta intre Romfour si companiile similare ce efectueaza aceleasi servicii. Marele avantaj cu care se mandreste compania este reflectat in faptul ca nevoile clientilor sau opiniile venite din partea lor sunt tratate ca atare. Asadar, in procesul transportului, soferii preiau si predau masina doar pe baza unui proces verbal si CMR pentru a fi sigur ca absolut tot procedeul este unul legal si respecta legea.

Nu dorim sa ai parte de experiente neplacute, insa atunci cand situatia devine complicata, compania Romfour se asigura ca intreg transportul este ridicat imediat. Incidentele pot aparea in orice secunda, fiind provocate de conditiile meteo nefavorabile sau de soferii grabiti. Conducatorii echipei noastre sunt bine instruiti si verificati periodic, iar pauzele de odihna si masa sunt respectate intocmai.

Acum ca ai descoperit beneficiile si ajutorul pe care o companie de transport, precum Romfour ti le poate oferi, a venit momentul sa vezi care sunt cele doua situatii diferite cand este necesar sa apelezi la astfel de servicii:

#1. O situatie placuta care este un motiv de bucurie

Mai ales atunci cand tocmai ti-ai achizitionat o masina noua sau la mana a doua din strainatate! Fiind foarte nerabdator sa o conduci, simti ca devii emotionat si iti vin in cap fel de fel de scenarii. Unele bune sau unele mai putin bune, niciodata nu se stie. Adeseori, teama intervine si te transforma intr-un sofer timid, iar calatoria va deveni extrem de obositoare si chiar una neplacuta. In acest caz, ai la indemana companii specializate care dispun de platforme speciale in transportul oricarui tip de autovehicul.

#2. O situatie neplacuta care a lasat rani adanci asupra ta

Situatiile neprevazute se pot transforma in amintiri care cu greu vor parasi psihicul uman. Daca vreodata ai fost implicat intr-un accident sau pur si simplu, masina s-a defectat, ai observat ca situatia a fost critica si fara o rezolvare rapida. Majoritatea soferilor mizeaza ca lor nu li se poate intampla nimic pe parcursul calatoriei, dar uneori este indicat sa ai in agenda numerele de telefon de la diverse persoane sau companii care tracteaza masini. In acest fel, vei economisi timpul, iar pasagerii nu vor mai fi atat de speriati in timpul gasirii unei solutii!

Asadar daca vreodata te gasesti in una dintre cele doua cazuri, iti recomandam sa apelezi cu incredere la Romfour: https://romfour.com/servicii/transport-auto!

 

Share.

About Author

Comments are closed.